Προβληματισμένη η Sony

Reaction score
62
Προβληματισμός επικρατεί στη Sony σχετικά με την πορεία των παιχνιδομηχανών της και όχι άδικα!! Στην Ιαπωνία, που είναι και το ισχυρότερο "χαρτί" της Sony, η πρώτη απογοήτευση ήρθε από τις πωλήσεις του PSP, σε σχέση με το DS. 14.4 εκατομμύρια DS πούλησε η Nintendo στην Ιαπωνία, και η αναλογία με τις πωλήσεις του PSP είναι 3:1!!!
Αλλά και το PS3 δεν πάει πίσω. Μέχρι το Φλεβάρη, το Wii είχε πουλήσει 1.69 εκαταμμύρια κομμάτια και η Sony μόλις 700 χιλιάδες και κάτι ψιλά...

Reaction score
0
Απάντηση: Προβληματισμένη η Sony

Προβληματισμός επικρατεί στη Sony σχετικά με την πορεία των παιχνιδομηχανών της και όχι άδικα!! Στην Ιαπωνία, που είναι και το ισχυρότερο "χαρτί" της Sony, η πρώτη απογοήτευση ήρθε από τις πωλήσεις του PSP, σε σχέση με το DS. 14.4 εκατομμύρια DS πούλησε η Nintendo στην Ιαπωνία, και η αναλογία με τις πωλήσεις του PSP είναι 3:1!!!
Αλλά και το PS3 δεν πάει πίσω. Μέχρι το Φλεβάρη, το Wii είχε πουλήσει 1.69 εκαταμμύρια κομμάτια και η Sony μόλις 700 χιλιάδες και κάτι ψιλά...
Το βλέπω απολύτως λογικό.......οι κονσόλες της Sony είναι πανάκριβες σε σχέση με των ανταγωνιστών της..........και φανταστείτε το PS3 να έκανε όσο και στην Ευρώπη...........ούτε 400 χιλιάδες δεν θα είχε πουλήσει στην Ιαπωνία που κυκλοφορούν μπόλικα blu-ray players και recorders..........:happy_6:

Reaction score
7
Καλα... ειναι σα να συγκρινουμε καρπουζια με ραπανακια...

Το τι μπορουν να κανουν τα sony ως συσκευες ειναι ασυγκριτο σε σχεση με τα αλλα....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Προβληματισμένη η Sony

Το τι μπορουν να κανουν τα sony ως συσκευες ειναι ασυγκριτο σε σχεση με τα αλλα....
Ξεχνάς όμως ότι οι Ιάπωνες προτημούν τη διασκέδαση......γι'αυτό έτρεξαν σαν παλαβοί να αγοράσουν το Wii με το <κουνηστό> χειριστήριο................................. :happy_4:

Reaction score
62

Συμφωνώ...αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι καταναλωτές και όλες οι εταιρίες στον κόσμο, απ' αυτούς εξαρτώνται. Τι να το κάνεις λοιπόν, αν λες σε λίγα χρόνια για κάτι "ήταν μπροστά από την εποχή του, αλλά δεν περπάτησε". Όπως π.χ το ομολογουμένως άψογο Mini Disc (του οποίου ήμουν φανατικός θαυμαστής του και το είχα τιμήσει δεόντως)!!

Reaction score
0

Το Wii κοστίζει το 1/3 από την τιμή του PS3, λογικό είναι να πουλάει πολύ περισσότερο.
Αλλά μιλάμε ουσιαστικά για ένα overclocked Gamecube - τεχνολογία πενταετίας δηλαδή - με ένα gimmicky χειριστήριο που κοστίζει εν έτει 2007 250 €. Συγνώμη αλλά δεν ενθουσιάζομαι.

Σε κάθε περίπτωση, καλός είναι ο προβληματισμός για να πέσει η τιμή και να γίνουν πιο δραστήριοι.

Reaction score
14

Υπάρχει ένα γελειοδέστατο ελληνικό τραγούδι που έλεγε " πολύ μιλάς - λίγο φιλάς"..
Αυτό μου θυμίζει η Sony...
Τα προιόντα της λέει ότι είναι τα καλύτερα του κόσμου , τα πιό δυνατά κλπ ,κλπ.....
Μόνο που ποτέ, ποτέ όμως , δεν το έχει αποδείξει εμπράκτως..
Στο συγκεκριμένο θέμα με το ps3 έχει πιάσει πάτο...
Διαφημίστηκε σαν το κορυφαίο multimedia game console χωρίς να έχει ούτε ένα παιχνίδι από όλα που έχουν κυκλοφορήσει που θα μπορούσε έστω να ψιλοκοντράρει τον βασικό ( και θεωρητικά υποδεέστερο ) αντίπαλό του..
Το τι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κάνει ( και όχι τι ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ) είναι πολύ ενδεικτική ατάκα Γιώργο...
Το ότι εγώ πέρσι μαζί με το 360 πήρα και 3 παιχνίδια λέει πολλά σε σχέση με το ότι σε 10 μέρες θα πάρω το ps3 και θα φύγω για να δώ καμιά ταινία...
Και θα περιμένω ΜΗΠΩΣ βγάλουν κάποιο παιχνίδι που θα δικαιολογεί την αγορά μιας ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΝΣΟΛΑΣ που παίζει και bd.....

Reaction score
5
Το Wii κοστίζει το 1/3 από την τιμή του PS3, λογικό είναι να πουλάει πολύ περισσότερο.
Αλλά μιλάμε ουσιαστικά για ένα overclocked Gamecube - τεχνολογία πενταετίας δηλαδή - με ένα gimmicky χειριστήριο που κοστίζει εν έτει 2007 250 €. Συγνώμη αλλά δεν ενθουσιάζομαι.

Σε κάθε περίπτωση, καλός είναι ο προβληματισμός για να πέσει η τιμή και να γίνουν πιο δραστήριοι.
Overclocked Gamecube? ειναι να πέσεις στο πάτωμα απο τα γέλια με αυτή την ατάκα... Ενω το PS3 τι ειναι δηλαδή;; Σίγουρα καλύτερο Hardware απο το PS2, αλλα... τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Καναπές ftw!

To Wii ΕΦΕΡΕ το gameplay εκει που πρέπει να είναι, το Wii κατάφερε να με κάνει να είμαι στην τηλεόραση μπροστά μία ώρα παραπάνω (τουλάχιστον) την ημέρα, το Wii κατάφερε να κανει εμενα και την παρέα μου να λιώσουμε στο γέλιο.

Το PS2 μένει συνδεδεμένο με την τηλεόραση γιατι απλά υπάρχει το Pro 6. Και το PS 3 θα το αγοράσει ο αδερφός μου γιατί πιστεύει οτι το Pro 6(για PS2) θα παίζει καλύτερα.

οκ...απλα : μπα-χα-χα

να το χαίρεστε παιδια μου. καλόπαιχτο να είναι. μήπως να περιμένατε καλύτερα την πιο λεπτή έκδοση;;; Καποια στιγμή θα βγάλει και τέτοια.δεν μπορεί. Οχι τίποτε άλλο. να πιάνει λιγότερο χώρο στο ράφι :respect:

Reaction score
0

Overclocked Gamecube? ειναι να πέσεις στο πάτωμα απο τα γέλια με αυτή την ατάκα... Ενω το PS3 τι ειναι δηλαδή;; Σίγουρα καλύτερο Hardware απο το PS2, αλλα... τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Καναπές ftw!

To Wii ΕΦΕΡΕ το gameplay εκει που πρέπει να είναι, το Wii κατάφερε να με κάνει να είμαι στην τηλεόραση μπροστά μία ώρα παραπάνω (τουλάχιστον) την ημέρα, το Wii κατάφερε να κανει εμενα και την παρέα μου να λιώσουμε στο γέλιο.

Το PS2 μένει συνδεδεμένο με την τηλεόραση γιατι απλά υπάρχει το Pro 6. Και το PS 3 θα το αγοράσει ο αδερφός μου γιατί πιστεύει οτι το Pro 6(για PS2) θα παίζει καλύτερα.

οκ...απλα : μπα-χα-χα

να το χαίρεστε παιδια μου. καλόπαιχτο να είναι. μήπως να περιμένατε καλύτερα την πιο λεπτή έκδοση;;; Καποια στιγμή θα βγάλει και τέτοια.δεν μπορεί. Οχι τίποτε άλλο. να πιάνει λιγότερο χώρο στο ράφι :respect:
Ωραία τα λες και έχεις και δίκιο.....το Wii θα συνεχίσει να πουλάει λόγο της πρωτοτυπίας του.....και που να βγεί και το Mario Galaxy..........και όσο για την λεπτή έκδοση του PS3 αναμένεται μέσα στο 2008(με βάση το αγγλικό T3).........................:respect:

Reaction score
7
Έπαιξα εχθές το νέο Formula 1 στο PS3...Επιεικώς βλακεία...Το arcade του arcade σε σημείο βλακείας...Τα γαρφικά αίσχος για next gen console...
Δεν θέλω να γίνομαι αρνητικός αλλά το PS3 μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει κάτι που να με κάνει να το επιθυμήσω...

ΥΓ.To γέλιο ήταν όταν ρώτησα την κοπέλα που δούευε στο Video Club στο οποίο έπαιξα το PS3 αν φέρανε και BR ταινίες μαζί με την κονσόλα,με κοίταξε σαν να ήμουν άλιεν...

Reaction score
0

Η τεχνολογία του PS3 είναι καινούρια και ακριβή. Η Νintendo πουλάει τεχνολογία 2001-2002 γι' αυτό και μπορεί να το κάνει φτηνά και με κέρδος.
Αυτό είπα και τίποτα περισσότερο, τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και δεν τα απαντάω.
Χαίρομαι που σου αρέσει το Wii, εμένα δεν μου λέει τίποτα.
Και από πότε μας φταίει ο καναπές; Εγώ τον θεωρώ από τα βασικά στοιχεία του console gaming "happy_1"

Reaction score
5
Δεν σε αφορά το gameplay? Τότε γιατί αγοράζεις κονσόλα;;;

Οσο για τον καναπε...χορτάσαμε... gimme something new ^^

Reaction score
0
Δεν σε αφορά το gameplay? Τότε γιατί αγοράζεις κονσόλα;;;

Οσο για τον καναπε...χορτάσαμε... gimme something new ^^
Σχολιάζεις πράγματα που δεν έχω πει ή μου φαίνεται;

Το gameplay του Zelda ήταν πράγματι επαναστατικό: αντί να πατήσεις π.χ. Α κουνάς το wiimote "έτσι". :bravo: Αυτό θα πει επανασταση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Το gameplay του Zelda ήταν πράγματι επαναστατικό: αντί να πατήσεις π.χ. Α κουνάς το wiimote "έτσι". :bravo: Αυτό θα πει επανασταση.
Όντως πολύ απλό - αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και επαναστατικό.
Τα τζιμάνια της Sony πώς και δεν το σκέφτηκαν?Είναι "απλό"...Να, "έτσι".

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Προβληματισμένη η Sony

Όντως πολύ απλό - αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και επαναστατικό.
Τα τζιμάνια της Sony πώς και δεν το σκέφτηκαν?Είναι "απλό"...Να, "έτσι".
Δεν κατάλαβες τι εννοώ: στο wii sports το wiimote δίνει ρέστα, έστω μέχρι να βαρεθείς γιατί το παιχνίδι δεν είναι και για πολλά. Πάντως ταιριάζει απολύτως και είναι πολύ καλό.
Στο Zelda αντιθέτως δεν προσφέρει κάτι που δεν έχουν τα απλά χειριστήρια, οι κινήσεις δεν είναι φυσικές και μετά από λίγο γίνεται άσκοπο και ενοχλητικό, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Προβληματισμένη η Sony

Εντάξει, λογικό σε κάποια παιχνίδια να ταιριάζει περισσότερο αυτού του τύπου ο χειρισμός. Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι στο δρόμο που χάραξε το Wii. Who knows, ίσως με πείσουν να αγοράσω και κονσόλα κάποτε!

Reaction score
0
Έπαιξα εχθές το νέο Formula 1 στο PS3...Επιεικώς βλακεία...Το arcade του arcade σε σημείο βλακείας...Τα γαρφικά αίσχος για next gen console...
Στα γραφικά έχει πάρει πολύ καλές βαθμολογίες, αλλά είναι simulation και πολύ δύσκολα για τους περισσότερους, οπότε εδώ το έχουν βαθμολογήσει λίγο.
(μήπως είδες κάποιο άλλο εσύ ?)

Overclocked Gamecube? ειναι να πέσεις στο πάτωμα απο τα γέλια με αυτή την ατάκα... Ενω το PS3 τι ειναι δηλαδή;;
Είναι ακριβώς το gamecube με διπλάσιο νομίζω χρονισμό... απλά ρίχνουν δηλαδή τα HZ στο emulation και είναι 100% Gamecube συμβατό, ελάχιστες hardware αλλαγές.

Αντίθετα το ps3 είναι ένα υπερμηχάνημα με επαναστατικό cpu και τεράστιες δυνατότητες όσο το μαθαίνουν ...
Ακριβώς αντίθετα πράγματα, δεν υπάρχει συναγωνισμός... το wii συνεχίζει στην αγορά του ps2 και την επεκτείνει με το χειριστήριο, το ps3 είναι καθαρά HD και next gen.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas