Προβλημα με συνδεση laptop στον ενισχυτη!!

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα.Εχω φορτωση ολη τη μουσικη μου στο λαπτοπ κ το συνδεσα απο την εξοδο τον ακουστηκων minijack στην μπροστινη εισοδο του ενισχυτη rca αλλα οταν εχω πατημενω το pause ακουγονται πολλα παρασητα επισης κ οταν παιζει μουσικη παλι ακουγονται λιγοτερο βεβαια αλλα ειναι σαν να ακους ραδιοφωνικο σταθμο χωρις καλο σημα νομιζα οτι ισως εφταιγε η συγκεκριμενη εισοδος λογο οτι δεν ειχε δουλευτη ποτε 6-7 χρονια, δοκιμασα να αλαξω την εισοδο του ενυσχιτη με αλλα rca στη πισω πλευρα του ενισχυτη αλλα τα ιδια παρασητα ξανα,οταν ομως συνδεω στο λαπτοπ τα μικρα 2.1 logitech δεν ακουγεται το παραμικρο απο παρασητα τι μπορει να φταιει?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.290
Απάντηση: Προβλημα με συνδεση laptop στον ενισχυτη!!

Άλλαξες καλώδιο μήπως είναι προβληματικό;

Reaction score
0

θα αγορασω το πρωι αλλο μακαρη να ειναι απο αυτο ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Reaction score
0

το καλωδιο αλαχτικε αλλα το προβλημα παραμενη!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Λογικό καθότι έχεις 2 προενισχύσεις στην σειρά.Μιά της εξόδου ακουστικών και μία του προενισχυτή.
Για δοκίμασε να το βάλεις σε μια tape in.Πρόσοχή όμως μέ την ένταση απ το laptop.Έχε την τέρμα χαμηλομένη και ανέβαζε σταδιακά.
Η άλλη λύση είναι να γίνει έξοδος line out η των ακουστικών για να το συνδέσεις σε κάποια line in του ενισχυτή,οπότε θα ελέγχεις την ένταση απ αυτόν,αλλά περίμενε κάποιον pc doctor να μας πεί πως γίνεται(κάτι με asio έχει σχέση αλλά δεν τα ξέρω καλά).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αν μπορείς γράψε ποιο laptop έχεις και ποιον ενισχυτή.

Reaction score
0

Καλησπερα κ χρονια πολλα υγεια σε ολους!!Ο ενισχυτις ειναι ο yamaha rxv2095 περιπου 8 ετων το λαπτοπ ειναι hp pavilion dv8000 φιλος εκτος forum μου ειπε οτι πιθανον να ειναι η καρτα ηχου!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα ήχου λογικά θα είχες το ίδιο πρόβλημα και με τα Logitech.
Δες στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου αν σου έχει επιλογή για το είδος της σύνδεσης, line out ή headphones, υπάρχει διαφορά στο gain της ενίσχυσης από την κάρτα ήχου και μπορεί να μπουκώνει την είσοδο του ενισχυτή.

Reaction score
20
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης προβλημα.Εχω φορτωση ολη τη μουσικη μου στο λαπτοπ κ το συνδεσα απο την εξοδο τον ακουστηκων minijack στην μπροστινη εισοδο του ενισχυτη rca αλλα οταν εχω πατημενω το pause ακουγονται πολλα παρασητα επισης κ οταν παιζει μουσικη παλι ακουγονται λιγοτερο βεβαια αλλα ειναι σαν να ακους ραδιοφωνικο σταθμο χωρις καλο σημα νομιζα οτι ισως εφταιγε η συγκεκριμενη εισοδος λογο οτι δεν ειχε δουλευτη ποτε 6-7 χρονια, δοκιμασα να αλαξω την εισοδο του ενυσχιτη με αλλα rca στη πισω πλευρα του ενισχυτη αλλα τα ιδια παρασητα ξανα,οταν ομως συνδεω στο λαπτοπ τα μικρα 2.1 logitech δεν ακουγεται το παραμικρο απο παρασητα τι μπορει να φταιει?
Δυστηχώς είναι ένα γνωστο θέμα ,δεν φταιει ο ενισχυτης απλά η σύδεση σου μέσω ακουστικών δεν είναι επιπέδου line,μονη λύση η χρηση ενός εξωτερικου usb dac ακόμη και ένα απλο θα σου βελτιωσει την κατάσταση

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ακούς συνεχώς με το τροφοδοτικό του laptop συνδεδεμένο? Δοκίμασε να το αποσυνδέσεις και να χρησιμοποιήσεις μόνο τη μπαταρία. Τα τροφοδοτικά συνήθως δημιουργούν αυτά τα προβλήματα.

Reaction score
0

δοκιμασα tape in τα ιδια, με σκετη μπαταρια τα ιδια εχω σκασει!!!!

Reaction score
0

παντως εμενα ητανε το τροφοδοτικο και ακουγοτανε ο σκληρος δισκος που δουλευε, μεσα στα ηχεια,καθως και οποτε κουνουσα το ποντικι εβγαζε θορυβο.με τη μπαταρια μονο ηταν ο.κ. γι αυτο μονωσα με ταινια τη γειωση της πριζας του τροφοδοτικου και παλι ο.κ.

Reaction score
0

Δοκιμασα και ταινια αλλα παλη τα ιδια!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος