Προβλημα στο Most Viewed Threads

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σαν πολύ το σοβαρέψαμε και αρχίζω και βαριέμαι. Ας κάνω τον μαλάκα όμως...

Λοιπόν από σήμερα το πρωί λειτουργεί κατηγορία ορατή μόνον σε συντονιστές, ούτως ώστε να λυθούν θέματα ενημέρωσης, λήψης αποφάσεων κλπ.

...

Reaction score
1.213
Σαν πολύ το σοβαρέψαμε και αρχίζω και βαριέμαι. Ας κάνω τον μαλάκα όμως...

Λοιπόν από σήμερα το πρωί λειτουργεί κατηγορία ορατή μόνον σε συντονιστές, ούτως ώστε να λυθούν θέματα ενημέρωσης, λήψης αποφάσεων κλπ.

...

Νικο στην αρχη και εγω νομιζα προς στιγμη οτι προκειται για το chat room που λεγατε (επειδη εκανε και ενα σχολιο ο Αρβανικ)..αλλα προφανως δεν ειναι αυτο.Δεν μας λετε τι θα δουμε ...για να εχουμε και μια ιδεα ... στο περιπου βρε αδελφε..γιατι καλο το πατροναρισμα(...)..αλλα στην πραξη αποτυγχανει συνηθως...παταγωδως..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικο στην αρχη και εγω νομιζα προς στιγμη οτι προκειται για το chat room που λεγατε (επειδη εκανε και ενα σχολιο ο Αρβανικ)..αλλα προφανως δεν ειναι αυτο.Δεν μας λετε τι θα δουμε ...για να εχουμε και μια ιδεα ... στο περιπου βρε αδελφε..γιατι καλο το πατροναρισμα..αλλα στην πραξη αποτυγχανει συνηθως...παταγωδως..
Το ποιό? Τι λες κι εσύ τώρα ρε είσαι σοβαρός?

...

Reaction score
1.213
Το ποιό? Τι λες κι εσύ τώρα ρε είσαι σοβαρός?

...
Το αυτο....Νικο..και δεν μιλαω για την ταινια του Στηβεν Κινγκ..αλλα επειδη δεν προκειται προφανως για το αυτο...ρωτησαμε απλως ενημερωτικα για το αλλο...δεν ειναι και τιποτα τρομερο νομιζω...να μαθουμε τι θα αλλαξει σε μια δυο μερες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παραπάνω, έγραψα ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Το πατρονάρισμα θα μου το εξηγήσεις γιατί είμαι και μικρό παιδί?

...

Reaction score
1.213
Παραπάνω, έγραψα ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Το πατρονάρισμα θα μου το εξηγήσεις γιατί είμαι και μικρό παιδί?

...
Μα δεν ενεφερα εγω το πατροναρισμα...ουτε ο Αρβανικ..αλλουνου λογια ειναι..

Reaction score
1.213
Τεσπα..εγω το σταματαω εδω..μεχρι στιγμη η σταση ολων των αρμοδιων ηταν αψογη σε πολλα θεματα..αρα χωρις να ξερω γιατι πραγματικα μιλαμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis