Προβλημα στο Most Viewed Threads

HV

Reaction score
0
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρχισατε να ασχολειστε με την καταμετρηση των απαντησεων.........Αντι να ασχοληθειτε με την πεινα στην Αφρικη, με το οτι η Μπριτνευ Σπεαρς εχει παχυνει , με το οτι χαθηκε απο την επικαιροτητα ο Μπιλ Κλιντον , με το οτι επιτελους το Cloverfield βγηκε σε DVD........Τι να πω θα μου πει κανεις ? :136: :142::143::135::139:

Reaction score
1.213
Εγω παλι δεν το θεωρω και τοσο σοβαρο να μην φαινονται στο most viewed.

Bασικα δεν με ενοχλει καθολου.Οσο για το την προταση να μην φαινονται τα ποστ στη δοθ..καλυτερα που απορριφθηκε...γιατι θα ερχοταν ο nibiru νωριτερα...:204::204::204:

Reaction score
0
η γνώμη σου δεν μετράει ως μη τεχνικά τεκμηριωμένη!!!!!!!!

ξαναπιάσε τη μάπα!!!!!!

Reaction score
1.213

ξαναπιάσε τη μάπα!!!!!!
Παρακαλω πολυ !!! Τωρα που πηραμε και βαρεα θα προτεινα περισσοτερο σεβασμο !!! :138:

Reaction score
1.213

ξαναπιάσε τη μάπα!!!!!!

Συγνωμη παρεξηγησα...τωρα καταλαβα οτι ορθα εμιλησες.

Παω να ...καταρτιστω τεχνικως και επανερχομαι.Μεχρι τοτε παρακαλω να μην λαβετε υποψη σας αλλα γραφομενα μου..δεν ειναι τεχνικως τεκμηριωμενα. :137:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παιδιά εγώ μπορώ να δώσω εξηγήσεις.
Χθες βράδυ, έγινε πρόταση από ένα μέλος της συντονιστικής ομάδος, καθώς τα στατιστικά είναι λειτουργία χρήσιμη για κάποιους που ψάχνουν τεχνικά θέματα, να αποκλειστούν από αυτά της σελίδας του forum, κατηγορίες με ολίγον άσχετη θεματολογία, δηλαδή οι δύο τελευταίες (δοθ και η παρούσα) και συζητάμε για αγγελίες, καλώς ήρθατε και νέα προϊόντα - προσφορές καταστημάτων. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από Δ.Ο. και web admin οπότε εφαρμόστηκε και άμεσα (από σήμερα το πρωί δηλαδή). Φυσικά το recent thread της σελίδας του portal λειτουργεί όπως πρέπει.

Η πρόταση του spresv έχει ξαναπέσει στο τραπέζι αλλά απορρίφθηκε. Ζητώ συγνώμη, για την έλλειψη ενημέρωσης, αλλά δεν ήξερα ότι έχει τόση σημασία το θέμα. :121:

...
Ανοιξα το θεμα νομιζοντας οτι η πλατφορμα εχει προβλημα.
Το οτι η ΔΟ πηρε μια αποφαση δε μου λεει κατι.
Η μαλλον μου λεει, αλλα μου το λεει τωρα.
Και αυτο σιγουρα καλο δεν ειναι!
Απαντησεις του στυλ δεν ειναι τεχνικο θεμα δε μου λενε κατι.

Και μιας και το club μας ζει-και το ξεκινησα εγω σαν θεμα-αν πρεπει να φυγει φευγει.Η παρεα τωρα πια εχει παρει το δρομο της!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Δηλαδή ο σαματάς αυτός είναι γιατί δεν φαίνεται το θέμα του... club? :111:
Είπε κανείς τίποτα για το θέμα?

...

Reaction score
173
Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Σαματας;;
Οχι δα.Απλα μια ερωτηση τιποτα παραπανω.
Οσο για το ''θεμα''δε νομιζω πως προσβαλει κανενα μας/σας.
Αλλα αν δεν ειναι ετσι κανενα προβλημα.Το σταματαμε εδω.

Γενικα δε νομιζω πως ριχνει το επιπεδο του avsite η μηπως δεν ειναι ετσι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Re: Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Σαματας;;
Οχι δα.Απλα μια ερωτηση τιποτα παραπανω.
Οσο για το ''θεμα''δε νομιζω πως προσβαλει κανενα μας/σας.
Αλλα αν δεν ειναι ετσι κανενα προβλημα.Το σταματαμε εδω.

Γενικα δε νομιζω πως ριχνει το επιπεδο του avsite η μηπως δεν ειναι ετσι;
Φάνη, δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε το θέμα... του θέματος. Υπάρχει τέτοιο θέμα? Αν θέλετε να το συζητήσουμε δηλαδή αλλά σε άλλο... θέμα. :137:

Στην έλλειψη μέτρησης όλων των θεμάτων μερικών κατηγοριών, που δεν έχουν άμεση σχέση με το AV, έχεις αντίρρηση πραγματικά ή αφορμή για όλα αυτά είναι το... θέμα, γιατί θέλεις να φαίνεται? Αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, το δέχομαι. Μπορούμε να κάνουμε κι ένα poll ας πούμε... τι να πω άλλο δεν ξέρω.

Εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα να φαίνονται πάντως μόνο τα ...εντός θέματος, θέματα. Σαφώς αυτή είναι η γνώμη μου γι αυτό και συμφώνησα στο ξεκαθάρισμα.

...

Reaction score
173

Τιποτα να μην πεις.

Το θεμα το κλεινω εδω.-

HV

Reaction score
0
[YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6LNdOuOjQ6k&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6LNdOuOjQ6k&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ελπιζω να εσπασα τον παγο :142:

Reaction score
41

Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα, Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......

Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!

Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.

Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!

Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
14
αν βάλεις τα ρεμάλια να βάλεις και τον Κίτρινο Τυπο και τον Ροζ φωτότυπο μιας και περιέχουν δουλειά αρκετά χρονοβόρα και εμπνευσμένη νομίζω αλλά και αρκετή τεχνική (μιάς και το ρίξαμε στο τεχνικότατο ξαφνικά!!!)

Δεν κατάλαβα τα κριτήρια αφάιρεσης όυτε και τα πισω απο την πλάτη μας σκηνικά αλλαγών που κανατε...

αυτά....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα, Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......

Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!

Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.

Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!

Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

[youtube]V9KkF7qql40[/youtube]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Δεν κατάλαβα τα κριτήρια αφάιρεσης όυτε και τα πισω απο την πλάτη μας σκηνικά αλλαγών που κανατε...
Για κάτσε ρε μάστορα γιατί θα με τρελάνετε. Δηλαδή άμα πάμε για κατούρημα πρέπει να κάνουμε γενική συνέλευση? Δηλαδή τόσο σοβαρό ήταν αυτό? Αν βγάζαμε εντελώς τα στατιστικά τι θα γινόταν?

Νομίζω ότι υπερβάλουμε χωρίς λόγο. ΝΑΙ έχουμε συνηθίσει να συζητάμε τα πάντα εδώ μέσα (και αυτό σε μια δυό μέρες θα γίνεται διαφορετικά...), αλλά μην πυροβολείτε τον πιανίστα για μαλακίες. Έλεος.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ι dont care about remalia club!!!
Τεχνικα παντα!

Αλλα γιατι πρεπει να γινεται θεμα ,για να μαθουμε καποιες αλλαγες?
Οποιες και αν ειναι αυτες!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Για κάτσε ρε μάστορα γιατί θα με τρελάνετε. Δηλαδή άμα πάμε για κατούρημα πρέπει να κάνουμε γενική συνέλευση? Δηλαδή τόσο σοβαρό ήταν αυτό? Αν βγάζαμε εντελώς τα στατιστικά τι θα γινόταν?

Νομίζω ότι υπερβάλουμε χωρίς λόγο. ΝΑΙ έχουμε συνηθίσει να συζητάμε τα πάντα εδώ μέσα (και αυτό σε μια δυό μέρες θα γίνεται διαφορετικά...), αλλά μην πυροβολείτε τον πιανίστα για μαλακίες. Έλεος.

...
Οταν λες σε μια δυο μερες θα γινεται διαφορετικα τι εννοεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$