Προβλημα στο Most Viewed Threads

HV

Reaction score
0
Ετσι ετσι να βλεπω αιματοχυσιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........Χαχαχαχα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Τι θα δω?
Chat room?
Αχου και δεν με νοιαζει Αχου και δεν με νοιαζει !!

HV

Reaction score
0
Εξαρταται απο το αν θα εχει αιθερια ελαια και απο το αν θα εχει τους καταλληλους βαθμους κελσιου :142:
Και φυσικα απο το πια αιθερια παρουσια θα μου τριψει την πλατη :143::135:

Reaction score
14
καλά σε βλέπω HV να πίνεις σαμπάνια σε μαρμάρινη τουαλέτα με την μπανιέρα να εχει τιγκάρει στο αφρολουτρο και να βρίζεις γιατί αργησαν οι φράουλες να ερθουν με το ROOM SERVICE...

και ξαφνικά χτυπά την πόρτα το ρούμ σέρβις και απο τότε λατρέυεις τις Παρασκευές που εχει βάρδυα ο Μποπουτσάνα στο χοτέλ!!!!

HV

Reaction score
0
Σε μαρμαρινο μπανιο εννοεις....Τουαλετα με μπανιερα δεν κολαει :142:

Reaction score
14
οταν θα σε κυνηγάει ο Μποπουτσάνα και την τουαλέτα μπανιέρα θα την πείς!!!!

Μπουαχαχαχαχαχαχ

HV

Reaction score
0
Μα καλα το βιντεακι που εβαλα δεν το σχολιασε κανεις ? Τστστστστστστσ.....

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα, Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......

Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!

Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.

Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!

Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εμενα Γιαννη κακως με εβαλες στην λιστα .
Τωρα το ειδα και δεν προβληματιστηκα
ουτε θα προβληματιζομουν αν το΄χα δει πιο πριν .
Προσωπικα ποτε δε ενδιεφεραν τα νουμερα .
Με η χωρις αυτακια .

Επισης συμφωνω και με το post του Σταυροspresvbzjmzkjfxsw .
Τα περι ενημερωσης ειναι απο αλλο ανεκδοτο
Tο post του Νικοzoglair αλλα και ΕΔΩ (απο το Νο23 και μετα )
δινει μια πιο σφαιρικη διασταση στην ολη ιστορια.
Μηπως ομως ολοι μας
εχουμε παραπανω απαιτησεις και προσδοκιες
απο οσο θα επρεπε ?

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα (Ακου γιοκας ο παππους !! :138:), Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......

Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!

Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.

Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!

Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μα εγω ειπα οτι δεν εχω προβλημα.... :204:..μηπως.. εκ παραδρομης νομιζες οτι επαναστατησα ?

Και εσεις που διαβαζετε τωρα αυτο το ποστ...καλα ποτε θα πατε για υπνο ? :204:

GTX

Reaction score
39
Παιδιά για άλλη μια φορά βλέπω υπερβολές και ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς κανένα λόγο :122::122:

Γιατί ρε παιδιά έτσι??? Τί κούραση είναι αυτή???

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ι dont care about remalia club!!!
Τεχνικα παντα!

Αλλα γιατι πρεπει να γινεται θεμα ,για να μαθουμε καποιες αλλαγες?
Οποιες και αν ειναι αυτες!

Οπως το λες Γιωργο ....ΚΟΥΡΑΣΗ!!!
Ειναι οντως κουραση να διαχειριζεσαι ενα σαιτ με Ελληναρες που δεν δεχονται πατροναρισμα.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Προβλημα στο Most Viewed Threads

Παιδιά για άλλη μια φορά βλέπω υπερβολές και ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς κανένα λόγο :122::122:

Γιατί ρε παιδιά έτσι??? Τί κούραση είναι αυτή???
Οταν ανοιξα το θεμα δεν ειχε καμμια δοση υπερβολης.

Τα αλλα στατιστικα ειναι μια χαρα.

Το μονο που εχει προβλημα ειναι αυτο.

Δειτε το λιγο σας παρακαλω
Σεμνα ταπεινα και ευγενικα.
Τωρα αν θελουμε να κανουμε την τριχα τριχια ειναι πολυ ευκολο.

Και τελικα βλεπω οτι μαλλον κακο κανω οταν γραφω στην κατηγορια αυτη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis