Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Θα δεις μωρή, αύριο. :136:
...
...
[youtube]39ZxflllCao[/youtube]Θα δεις μωρή, αύριο. :136:
...
Οχι ρε γαμωτη μου εχω αγωνα αυριο:136:Θα δεις μωρή, αύριο. :136:
...
Να σου πω εσένα. Θες κανα μπανάκι?Ετσι ετσι να βλεπω αιματοχυσιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς........Χαχαχαχα
Τι παίζεις ρε, τάβλι? :137:Οχι ρε γαμωτη μου εχω αγωνα αυριο:136:
Εμενα Γιαννη κακως με εβαλες στην λιστα .Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα, Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......
Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!
Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.
Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!
Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μα εγω ειπα οτι δεν εχω προβλημα.... :204:..μηπως.. εκ παραδρομης νομιζες οτι επαναστατησα ?Παιδιά καλησπέρα κατ' αρχήν!
Θα απευθυνθώ κυρίως στους αγαπητούς κυρίους Βασιλέα, Αντουάν, Άρη, Γιόκα (Ακου γιοκας ο παππους !! :138, Φάνη, Μελέτη, Δαναό και εν τέλει σε όσους προβληματίστηκαν από την αλλαγή που έγινε σήμερα......
Και οφείλω να απευθυνθώ γιατί για την σημερινή αλλαγή ευθύνομαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό (για να μην πω εξ' ολοκλήρου).
Εγώ πρότεινα στον Νίκο (Τσαρουχά) να γίνει η αλλαγή γιατί εξ' όσον η ΔΟΘ είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη (σε αντίθεση με την γενική εικόνα του Forum) δεν είναι λογικό τα μη μέλη να βλέπουν θέματά της!
Και μάλιστα πρότεινα επίσης να κλειδωθεί (για τα μη μέλη) και η κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας" με την ίδια λογική που είναι κλειδωμένη η ΔΟΘ. Γιατί (κατ' εμέ πάντα) είναι κατηγορίες που λέμε και κάνουμε πράγματα καθαρά προσωπικού επιπέδου τις περισσότερες φορές και θα πρέπει όσοι τα διαβάζουν να είναι τουλάχιστον μέλη!
Θα ζητούσα εδώ λοιπόν, να μην πυροβολείτε τον Νίκο που πραγματικά δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να εφαρμόσει την δική μου πρόταση.
Πυροβολήστε εμένα, χωρίς φόβο.
Θα ήθελα μόνο να ξέρετε (και νομίζω ότι το ξέρετε) ότι η σκέψη μου δεν ήταν ούτε δόλια ούτε είχε κάποιον απώτερο σκοπό!
Ζητώ ταπεινά συγνώμη αν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα αισθάνθηκαν περίεργα αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση στόχο μου κάτι τέτοιο.
Απαντώ δυστυχώς τώρα, αφήνοντάς σας να βασανίζεστε για το τι έχει συμβεί άθελά μου, αλλά συμπαθάτε με. Μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά μου!
Αν πραγματικά πάντως αισθάνεστε ότι θέλετε να φαίνεται το REMALIA club! μπορώ να σας βρω άμεσα λύση για να επανορθώσω ό,τι έγινε!!
Όχι δεν λέγομαι Βρούτος Χυτήρογλου, αλλά θα ζητούσα την κατανόησή σας!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ι dont care about remalia club!!!
Τεχνικα παντα!
Αλλα γιατι πρεπει να γινεται θεμα ,για να μαθουμε καποιες αλλαγες?
Οποιες και αν ειναι αυτες!
Οταν ανοιξα το θεμα δεν ειχε καμμια δοση υπερβολης.Παιδιά για άλλη μια φορά βλέπω υπερβολές και ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς κανένα λόγο :122::122:
Γιατί ρε παιδιά έτσι??? Τί κούραση είναι αυτή???
Σεμνα ταπεινα και ευγενικα.Τα αλλα στατιστικα ειναι μια χαρα.
Το μονο που εχει προβλημα ειναι αυτο.
Δειτε το λιγο σας παρακαλω
Οταν λες σε μια δυο μερες θα γινεται διαφορετικα τι εννοεις?