Προβλημα...

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους,και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω ενα προβολεα sanyo lcd και εμφανιζει μονιμως στη μεση και προς τα κατω ενα μπλε "νεφος" θα ελεγα δηλαδη σε εκεινο το συγκεκριμενο κοματι η εικονα γινεται πιο μπλε.Εχει ακανονιστο σχεδιο,το νεφος,σαν σκονη να πω,δεν ξερω ισως....
Εχει κανεις καμια ιδεα και καποια προταση?
Ευχαριστω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητε Βασιλη καλησπερα!
Μπορεις σε παρακαλω πολυ να γινεις λιγο πιο σαφης σχετικα με το μεγεθος του "νεφους" ?

Reaction score
0
το "νεφος" πιανει ενα μικρο μερος της οθονης στο κεντρο και λιγο κατω αυτης.Επισης αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το κατω μερος ειναι ευθεια γραμμη.Στο χωρο που υπαρχει δεν ειναι σαν κυκλος αλλα νεφος δηλαδη σε μερικα σημεια πιο εντονο σε μερικα λιγοτερο και αλλου καθολου.
Δεν ξερω αν βοηθησα.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ο.κ.
Για καθαρισμα και γρηγορα :wink:
Μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα , σκονη η καπνος.
Επικοινωνησε με την αντιπροσωπεια και κανονισε να στον περασουν για ενα "καθαρισματακι".
Θα πληρωσεις κατι βεβαια....
Εαν δεν σε ενοχλει πολυ μπορεις να το αφησεις για αργοτερα...ι :wink:

Reaction score
0
Το οτι το νεφος ειναι μπλε και η εικονα που πεφτει πανω του γινεται και αυτη πιο μπλε να συμπερανω οτι ειναι σκονη η καπνος στο μπλε πανελ ή μπορει να ειναι και καπου αλλου?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ειναι ακριβως μπροστα στο μπλε πανελ.
Προσφατα ειχα την ιδια περιπτωση με τον Κωστα που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα στο πρασινο πανελ.
Ειναι δυστυχως μια απο τις ασθενειες των LCD :(
αλλα και απο την αλλη τιποτα το ανησυχητικο :wink:

Reaction score
0
Ευχαριστω για τη βοηθεια.Ελπιζω να ειναι ετσι και να τη γλυτωσω φθηνα!!!
και παλι ευχαριστω!

Reaction score
2
Πραγματι περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ :shock: , μόνο που δεν είναι "νεφος" αλλα πράσινη 'γραμμή΄ στο πανω αριστερα μέρος της οθόνης. Γίνεται έντονο στις σκοτεινές σκηνές ή στο μαύρο πλαισιο όταν η ταινία είναι σε format 2.35:1. Στις φωτεινές σκηνές δεν διακρίνεται ιδιαίτερα παρα μόνο αν το προσέξεις απο κοντα. Όπως σου είπε και ο Ανδρέας μάλλον είναι της ίδιας φύσης πρόβλημα με εμένα. Δοκίμασε το καθαρισμό αν και σε εμένα δεν βοήθησε ιδιαίτερα. :?

Reaction score
2
O προβολέας εστάλη για καθαρισμό αλλά δυστηχώς δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θα βοηθήσει στην δική σου περίπτωση. Μπορεί σε εσένα να "δουλέψει". Εξ άλλου εμένα δεν είναι sanyo. Eπικοινώνησε με την sanyo , να δεις τι θα σου πουν και αυτοι!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ναι.Το καθαρισαν αλλα μερος του παρεμεινε.
Δεν ειναι παντα σιγουρο πως θα καθαρισει 100% ασε που το service που το εστειλα ζουσε στην εποχη των παγετωνων :(
Anyway το προβλημα του Κωστα δεν ειναι δικο του αλλα δικο μου και καθως το προβλημα υπηρχε εξ αρχης θα γινει αντικατασταση.
Εσυ ομως Βασιλη-και καθως το εχεις αγορασει μεταχειρισμενο- δεν εχεις αλλη λυση παρα να δοκιμασεις τον καθαρισμο.

Reaction score
2
¨"Εποχή των παγετώνων !!" ... καλό...! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πράγματι Βασίλη ! τι να πω και εγώ που ήταν καινούργιο! Ευτυχως που το αγόρασα απο τον Ανδρεα και ετσι θα αντικατασταθει. Για φαντασου να τον ειχα παρει απο κανενα site εξωτερικού... τρέχα γύρευε...

Reaction score
0
Τελικα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι σκονη!!!
Νομιζω οτι για καποιο λογο κρατα στο μπλε μαλλον πανελ καποιο προηγουμενο καρε της ταινιας και εμφανιζεται μαζι μα τα επομενα !!!! τρελο εεε...
ή κατι αλλο οτι κρατα σαν μνημη προηγουμενα καρε και τα εμφανιζει μαζι με τα επομενα.
Ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο?

Reaction score
7
Ειναι λιγο δυσκολο να γινεται αυτο που λες με το καρε και να μη γινεται σε ολη την οθονη...

Αν ειναι σκονη μπορεις να το εξακριβωσεις αλλαζοντας την εστιασση, ωστε να θαμπωσει η εικονα αλλα να εστιασει αλλου (επανω στο πανελ ή στο polarized που εχει τη σκονη) και θα ειναι εμφανες σε σκοτεινες σκηνες.

Δεν λες ποιον sanyo εχεις αλλα ειναι οντως δυσκολο να καθαριστει η σκονη γενικα σε LCD, επειδη μπορει να εχει εγκλωβιστει σε καποιο απο τα τζαμακια αναμεσα στο πανελ και τα πολωτικα και θελει χειρουργο ηλεκτρονικο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.346
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades