Προβολεας LG AN110

Reaction score
5
Πωλειται ο (1 απο τα ελαχιστα κοματια που κυκλοφορισαν στην Ελλαδα) DLP προβολεας LG AN110 (hd ready). Ο προβολεας ειναι επιτοιχιος αλλα μπορει να στηθει και σε βαση η οποια δινετε μαζι (οπως φαινεται και στην φωτο παρακατω). Εχει περιπου 100 ωρες στην λαμπα (σε 7 περιπου μηνες που τον εχω). Ειναι εντoς εγγυησεως. Τιμη 600€. Τα χαρακτηριστικα του προβολεα μπορειτε να τα δειτε εδω.

Reaction score
5
Δεκτη και πληρωμη με πιστωτικη καρτα (και δοσεις).

Να ενημερωσω ξανα οτι εχει μονο ~100 ωρες στην λαμπα απο τις 4000 που δινει ο κατασκευαστης.

Μερικα χαρακτηριστικα του:

Brightness (Lumens) :1000 ANSI
Contrast (Full On/Off) : 2500:1
Variable Iris:No
Audible Noise:24.0 dB
Digital Zoom:Yes
Digital Keystone:Vertical
Lens Shift:Vertical

Compatibility
HDTV:720p, 1080i, 576i,576p
EDTV/480p:Yes
SDTV/480i:Yes
Component Video:Yes
Digital Input:HDMI (HDCP)

Reaction score
1.815
Γειά σου Rebeleeee!! Η αλήθεια είναι οτι αν είχα στην κατοχή μου τον βιντεοπροβολέα σου, δε θα το΄σκότωνα σε αυτήν την τόσο χαμηλή τιμή.
Ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας έχει πάρει "Red Dot Award", που είναι ένα από τα σημαντικότερα βραβεία καταξιωμένων προιόντων σε σχεδιασμό. Είναι ένας από τους καλύτερους DLP προβολείς που υπάρχουν ακόμη και σήμερα και απ' ότι γνωρίζω η τιμή πώλησης της LG Hellas είχε ξεκινήσει στα 3500 ευρώ και σταθεροποιήθηκε για όσο υπήρχε το μοντέλο στην ελληνική αγορά στα 3000 ευρώ!!
Είναι πραγματικά ένα μοναδικό προιόν με εξαιρετικό design και αν είχα τη δυνατότητα να τον κρεμάσω σαν πίνακα στον τοίχο μου, να είσαι βέβαιος ότι δε θα άφηνα την ευκαιρία αυτή!
Αν και το προιόν έχει υψηλό W.A.F (Wife's acceptance factor), παραμένει το προβλημά μου λόγω χώρου και μόνο. Τυχερός ο ευτυχής αγοραστής του και ειδικά με τέτοια super τιμή...:141:

Reaction score
5
Γειά σου Rebeleeee!! Η αλήθεια είναι οτι αν είχα στην κατοχή μου τον βιντεοπροβολέα σου, δε θα το΄σκότωνα σε αυτήν την τόσο χαμηλή τιμή.
Ο συγκεκριμένος βιντεοπροβολέας έχει πάρει "Red Dot Award", που είναι ένα από τα σημαντικότερα βραβεία καταξιωμένων προιόντων σε σχεδιασμό. Είναι ένας από τους καλύτερους DLP προβολείς που υπάρχουν ακόμη και σήμερα και απ' ότι γνωρίζω η τιμή πώλησης της LG Hellas είχε ξεκινήσει στα 3500 ευρώ και σταθεροποιήθηκε για όσο υπήρχε το μοντέλο στην ελληνική αγορά στα 3000 ευρώ!!
Είναι πραγματικά ένα μοναδικό προιόν με εξαιρετικό design και αν είχα τη δυνατότητα να τον κρεμάσω σαν πίνακα στον τοίχο μου, να είσαι βέβαιος ότι δε θα άφηνα την ευκαιρία αυτή!
Αν και το προιόν έχει υψηλό W.A.F (Wife's acceptance factor), παραμένει το προβλημά μου λόγω χώρου και μόνο. Τυχερός ο ευτυχής αγοραστής του και ειδικά με τέτοια super τιμή...:141:
Δυστηχως ο κοσμος δεν τον γνωρισε τον συγκεκριμενο προβολεα και τον φοβαται. Κριμα γιατι ειναι ενας παρα πολυ καλος προβολεας με ελαχιστες ωρες χρησης. Πολυ θα ηθελα να γινοταν μια συγκριση με αλλους 720p για να εβλεπαν για τι προβολεα μιλαμε.
Anyway δεν εχω σκοπο να ξεφτιλησω αλλο την τιμη του. Αν δεν δωθει θα τον κρατησω για να βλεπει παιδικα ο υιος μου που αναμενω να με συντροφευει σε λιγους μηνες.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Απάντηση: Re: Προβολεας LG AN110

ο υιος μου που αναμενω να με συντροφευει σε λιγους μηνες.
Άντε με το καλό να έρθει το ρεμπελάκι σου.
Το πολύ πολύ κράτα τον προβολέα σου για να του βάζεις να βλέπει Shark Tale - Shrek - Nemo - Happy Feet κ.λ.π.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Προβολεας LG AN110

Άντε με το καλό να έρθει το ρεμπελάκι σου.
Το πολύ πολύ κράτα τον προβολέα σου για να του βάζεις να βλέπει Shark Tale - Shrek - Nemo - Happy Feet κ.λ.π.
Ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Αυτο εχω σκοπο να κανω (αν δεν πουληθει). Μονο που μαζι με τα εργα που λες θα του βαζω να βλεπει και τους αγωνες της Θρυλαρας για σωστη διαπαιδαγωγιση :142::142::142:

Reaction score
152
τωρα μας τα χαλασες.....
Pleo,anemelos, ντοοουυυυυ.....
κ.Ιδρυτα, να μπαναριστει παραυτα....:142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολεας LG AN110

Ευχαριστω πολυ Μιχαλη. Αυτο εχω σκοπο να κανω (αν δεν πουληθει). Μονο που μαζι με τα εργα που λες θα του βαζω να βλεπει και τους αγωνες της Θρυλαρας για σωστη διαπαιδαγωγιση :142::142::142:
Αχ και να σου βγει τίποτα Ηρακλής ή Βύζαντας Μεγάρων :142:
Να δω τι θα λες μετά.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολεας LG AN110

Να δω τι θα λες μετά.
Αυτες τις λαχταρες θελω να προλαβω Μιχαλη μου. Γι αυτο απο βρεφος θα βλεπει μονο τα απαραιτητα (θυρα7 κτλ) για την καταλληλη πλυση εγκεφαλου:142::142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.498
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολεας LG AN110

Να δω τι θα λες μετά.
Ας βγει Ηρακλής ή Βύζαντας.

Πράσινος να ΜΗΝ βγει!!:137:

Reaction score
2.566
Φίλε μου ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο προβολέα, υπάρχει δυνατότητα να συναντηθούμε να δω και πως παίζει? Μένω Ηλιούπολη. Ευχαριστώ!

Reaction score
5
Φίλε μου ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο προβολέα, υπάρχει δυνατότητα να συναντηθούμε να δω και πως παίζει? Μένω Ηλιούπολη. Ευχαριστώ!
Σου εχω στειλει pm. Το ελαβες?

Reaction score
2.566
Σόρυ φίλε μου για την καθυστέρηση, σήμερα το είδα, ωραία, θα σε πάρω μέσα στη βδομάδα να κανονίσω να περάσω από εκεί να τον δω και να τα πούμε. Thanks!

Reaction score
5
Νεα τιμουλα 520. Η πληρωμη με πιστωτικη δεν ισχυει πια. Οι ωρες του προβολεα 105 (τσεκαρισμενο) απο 4000. Οποιος ενδιαφερετε μπορει να ερθει να τον δει απο κοντα.

Reaction score
26
Απάντηση: Προβολεας LG AN110

Καλησπέρα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις τις πληροφορίες που βρήκα στο Internet.
Οι διαστάσεις είναι HxWxD 25,4cmx44,2cmx9,14cm?
Και κάτι ακόμα.
Όταν λειτουργεί πόσο θόρυβο κάνει; Το καταλαβαίνεις;
Γιατί θα πάιζει μάλλον πάνω από το κεφάλι μου.
Τέλος είναι λευκός ή μαύρος;

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Προβολεας LG AN110

Καλησπέρα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις τις πληροφορίες που βρήκα στο Internet.
Οι διαστάσεις είναι HxWxD 25,4cmx44,2cmx9,14cm?
Και κάτι ακόμα.
Όταν λειτουργεί πόσο θόρυβο κάνει; Το καταλαβαίνεις;
Γιατί θα πάιζει μάλλον πάνω από το κεφάλι μου.
Τέλος είναι λευκός ή μαύρος;
Θα αρχισω με τα ευκολα. Χρωμα λευκο. Απο θορυβο πιστευω οτι θα πρεπει να το ακουσεις μονος σου. Εμενα παντως δεν με ενοχλησε. Θεωρω οτι ειναι "ησυχος". Διαστασεις θα σου πω το απογευμα. Μπορεις οποτε θες να τον δεις σε δραση. Σου στελνω και πμ με το τηλεφωνο μου αν χρειαστει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss