Προενισχυτής για Holfi Power8 Extened Edition

Reaction score
73
Καλημέρα σε όλους,

συγνώμη αν οι απορίες μου είναι κάπως, αλλά είμαι καινούριος στο χώρο....
πρόσφατα αγόρασα τον τελικό της Holfi Power 8 αλλά τα χρήματα δεν μου έφτασαν (!!!) για να αγοράσω και έναν καλό προενισχυτή.
Ένας φίλος μου έχει δανείσει τον GAS Thalia μέχρι να βρω κάποιον άλλο. Έψαξα μήπως και βρω τον Holfi Pre 8 αλλά δεν τα κατάφερα.
Τα ηχεία μου είναι τα Monitor Audio S6 τα οποία αν δεν κάνω λάθος είναι 6ohm. Ο ενισχυτής λέει ότι βγάζει 100w στα 8ohm και 200w στα 4ohm. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Έχετε να μου προτείνετε μερικούς προενισχυτές ή στην άλλη περίπτωση που δεν ταιριάζουν τα ηχεία μου με τον Holfi μερικά ηχεία που μπορεί να ταιριάξουν; Διάβασα ότι ο Holfi Pre 8 λειτουργεί με μπαταρία !!! Πώς γίνεται αυτό;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120
ΑΠΟ πλευρας αντιστασης δεν πρεπει να εχεις κανενα προβλημα ....προενισχυτη δεν μπορω να σου προτεινω ...εγω ειμαι περισοτερο του diy και σε οτι αφορα τις μπαταριες πολλα πραγματα εχουν σχεδστει να δουλευουν ετσι μαζι με τα προβληματα φορτισης κλπ κλπ που μπορει να εχει ενα τετοιο κατασκευασμα αλλα σιγουρα ειναι το πιο καθαρο ρευμα που μπορει να εχεις σε μια συσκευη

sakis

Reaction score
73
Απάντηση: Προενισχυτής για Holfi Power8 Extened Edition

Καλησπέρα Σάκη και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

έστειλα ένα mail στην Holfi για τον προενισχυτη και μου είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να βρω τον Pre 8 extended edition αλλά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να βάλω οποιονδήποτε της Holfi.
Θα συνεχίσω να ψάχνω μέχρι να βρω κάτι.
Ευχαριστώ ξανά για την απάντησή σου.

Καλό βράδυ

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120
Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω με παραπανω τροπο ...το μηχανημα που εχεις απλα δεν το ξερω... η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να εισαι προσεκτικος .... το ακριβο δεν ειναι απαραιτητα το καλυτερο και καμμια φορα ωραιες λυσεις ειναι σε πολυ απλα πραγματα ..

sakis

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.595
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger