- Reaction score
- 11.570
Αυτός δε χρειάζεται μακιγιάζ: μόνο να καταπιεί δυο καυτερές πιπεριές, για να πάρει χρώμα.Πω πω τι άσχημος, πως τον έκαναν έτσι;
Αυτός είναι όμορφος άντρας.![]()

Αυτός δε χρειάζεται μακιγιάζ: μόνο να καταπιεί δυο καυτερές πιπεριές, για να πάρει χρώμα.Πω πω τι άσχημος, πως τον έκαναν έτσι;
Γιατι εκκλησια? η Χ.Α δεν κανει συσσιτια?E να........... ήμουν στην εκκλησία εκεί στην ουρά περιμένοντας στο συσσίτιο να πάρω ένα πιάτο μπληγούρι να φάω.
Και λέω: "δεν πάω μέσα να δω τι λέει αυτός ο θείος που μιλάει μιάμιση ώρα εκεί;"
Ε και μπήκα.
Δεν έχεις άδικο: ας πούμε κάτι για το μνημόνιο, έτσι για αλλαγή.Υπαρχουν θεματα αξιοτερα σχολιασμου
απο εναν υπερηλικα παππουλη.
Εκτος και εαν ... τον θεωρουμε επικυνδυνο.
Μπα δεν κάνει άλλο πια, τα έκοψαν διότι τους έκοψαν την επιχορήγηση.Γιατι εκκλησια? η Χ.Α δεν κανει συσσιτια?![]()
Ε καλά, άνοιξε ένα θέμα κι εσύ με κάτι αξιόλογο και θα το σχολιάσουμε κι εκείνο.Υπαρχουν θεματα αξιοτερα σχολιασμου
Πού να δουν το avatar του gojakla!...Πού να τον ρωτήσουν και για τα chemtrails...
Γιατι εκκλησια? η Χ.Α δεν κανει συσσιτια?![]()
Αυτός δε χρειάζεται μακιγιάζ: μόνο να καταπιεί δυο καυτερές πιπεριές, για να πάρει χρώμα.![]()
Δεν είναι;Υπαρχουν θεματα αξιοτερα σχολιασμου
Κι εγώ το πήρα πέρσι δώρο στον γιο μου!!! Α, πα πα πα πα....Αυτό το μαραφέτι (gadget) βγάζει κάτι κρότους από την κόλαση!!
Το καλύτερο μακιγιάζ του, σαν Vincent στο ''Beauty-and-the-Beast'' πολύ μου άρεσε!Πω πω τι άσχημος, πως τον έκαναν έτσι;
Το αδιανόητο: "Επιστημονική" προσέγγιση στην κατ' εξοχήν αντιεπιστημονική θεώρηση του κόσμου!Ευτυχως η θρησκεια μας ασχολειται και λιγο με την επιστημη !
Προς τιμην του Μιχαλη ,
Επιστημονικό συνέδριο για τους Αγγέλους ξεκινά σήμερα στις Σέρρες