Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Reaction score
5
Παρελαβα και εγω σημερα!!!
Καταπληκτικη δουλεια!!!
Ευχαριστω ολους τους συντελεστες και τον Sambalis που εκανε τον κοπο να το αναπαραγει και να το ταχυδρομησει.

Reaction score
77
Για τους φίλους αυτής της μουσικής έχω κάτι ακόμα. Έφτιαξα μία λίστα με 160 περίπου προτεινόμενα κλασικά έργα, για μια βασική δισκοθήκη. Χάρη στοn Διονύση Κουτρουμπάνο αυτά τα έργα ανέβηκαν σε νέο topic:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10611

Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, πρόκειται για προσωπικές επιλογές-προτάσεις,
με βάση τη ραδιοφωνική εμπειρία πολλών χρόνων, αλλά και τη γενικότερη ενασχόλησή μου με αυτήν τη μουσική.

Μάλιστα σκοπεύω, μόλις βρω λίγο χρόνο, να μαζέψω ολοκληρωμένα μέρη από τα έργα αυτά σε ένα DVD (αν χωράνε ασυμπίεστα σε wav καλώς, αν όχι σε mp3). Προφανώς, το DVD θα είναι διαθέσιμο για δανεική ακρόαση από τα μέλη του forum.

Reaction score
427
Παρέλαβα κι εγώ το dvd.
Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια.

Το παράξενο ήταν ότι στο επιτραπέζιο denon δεν έπαιζε.
Το βάζω στο pioneer dvd rom στο pc και πάλι αδυνατούσε να το διαβάσει.
Με έσωσε στο τέλος το nec dvd-r, όπου με βοήθησε στο να κάνω αντίγραφο και να παίζει μετά παντού.

Reaction score
73
Για τους φίλους αυτής της μουσικής έχω κάτι ακόμα. Έφτιαξα μία λίστα με 160 περίπου προτεινόμενα κλασικά έργα, για μια βασική δισκοθήκη. Χάρη στοn Διονύση Κουτρουμπάνο αυτά τα έργα ανέβηκαν σε νέο topic:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10611

Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, πρόκειται για προσωπικές επιλογές-προτάσεις,
με βάση τη ραδιοφωνική εμπειρία πολλών χρόνων, αλλά και τη γενικότερη ενασχόλησή μου με αυτήν τη μουσική.

Μάλιστα σκοπεύω, μόλις βρω λίγο χρόνο, να μαζέψω ολοκληρωμένα μέρη από τα έργα αυτά σε ένα DVD (αν χωράνε ασυμπίεστα σε wav καλώς, αν όχι σε mp3). Προφανώς, το DVD θα είναι διαθέσιμο για δανεική ακρόαση από τα μέλη του forum.
Kυριε Κανελλόπουλε θα ηταν πραγματικά πολυ ωραίο και χρησιμο να μπορουσατε να κανετε αυτο το DVD...
Θα ειναι ενα πρωτης τάξης υλικό για entry-level φιλων της μουσικής γενικά στη κλασσικη μουσική... που ολοι ξερουμε οτι ειναι δυσκολο
στάδιο και θέλει υπομονη και επιμονη αλλα κατα βαση μουσικά ερεθισματα σωστά...

Reaction score
456
παιδιά, παρέλαβα και'γω χτες .
να ευχαριστήσω και'γω με τη σειρά μου τους συντελεστές.
πάντα τέτοια

Reaction score
2
Ήρθε και σε μένα σήμερα από τον Γιώργο! Ευχαριστώ πάρα πολύ και μένω υποχρεωμένος.

Reaction score
51
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον Νίκο Κανελλόπουλο για την ιδέα και την πρόταση!!!

Αγαπητέ φίλε Νίκο με χαρά να συνεργαστούμε και πάλι σε οτιδήποτε τόσο απλόχερα μας προσφέρεις!!! :lol:

Reaction score
7
Εμένα με είχατε ξεχάσει αλλά κανόνισα και θα το πάρω από τον Κώστα Φ.
Μάριε δεν σε ξεχάσα , απλά δεν μου έστειλες διευθυνση......
Χίλια συγνώμη τότε Διονύση... :oops: :oops: Δικό μου το φταίξιμο που δεν το είδα...

Reaction score
5
Παρέλαβα Μozart και hi-end επιλογές.

Πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια, και ευχαριστώ πολύ!

Ακης

Reaction score
0
Ήρθε και σε μένα το DVD, ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και τον πνευματικό δημιουργό, αλλά και τον sambalis για την υλοποίηση του project

Reaction score
0
Παρέλαβα κι εγώ.
Να ευχαριστήσω κι εγω με τη σειρά μου τους συντελεστές και τον κ. Νίκο Κανελλόπουλο.

Reaction score
0
ηρθε και σ εμενα το dvd την παρασκευη ...
ευχαριστω για το ενδιαφερον και για την ανταποκριση..

Ηλιας

Reaction score
0
Re: Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsit

Εμένα μήπως με ξεχάσατε; Δεν έχω καμία ενημέρωση... :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas