Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
1.277
Λίγο με ανησυχεί διαβάζοντας την υπόθεση που λέει...

......species of blood-thirsty creatures on a small town

Αλλά θα εμπιστευθώ τον "Βασιλιά Στέφανο" για άλλη μία φορά.

Το πολύ πολύ σε 1 χρόνο να το πουλήσω σε σένα Zizik όσο το πήρα,αφού σου αρέσει..:105:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

εγω παλι που το ειδα στη νοβα,δε με συγκινησε ιδιαιτερα...
το μονο που αξιζει ειναι η διαπιστωση του ποσο προβατο ειναι ο ανθρωπος,και οι αντιδρασεις του οχλου -ακομα και σε ενα μικρο γκρουπ ανθρωπων- μπροστα σε ενα αορατο κακο...
Μη περιμένεις να ευχαριστηθείς ταινία από συνδρομητικά, τηλεόραση κλπ αδερφέ...εκτός του ελλεϊνά κομμένου κάδρου είναι κομμένες και οι ταινίες.Δες το σε blu και ιδιαίτερα την ασπρόμαυρη εκδοχή του The Mist να την απολαύσεις :126: ...η αλήθεια είναι πως ο Darabont έδωσε περισσότερο βάρος στην περιγραφή των τεταμένων ανθρώπινων σχέσεων και αντιδράσεων, παρά στα ειδικά εφέ αλλά όπου αυτά υπάρχουν είναι πολύ δυνατές οι σκηνές.Να μη ξεχάσω την εξαιρετική μουσική επένδυση και την εξαιρετική φωτογραφία από το ίδιο συνεργείο που γύρισε και το The Shield.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.914
Λίγο με ανησυχεί διαβάζοντας την υπόθεση που λέει...

......species of blood-thirsty creatures on a small town

Αλλά θα εμπιστευθώ τον "Βασιλιά Στέφανο" για άλλη μία φορά.

Το πολύ πολύ σε 1 χρόνο να το πουλήσω σε σένα Zizik όσο το πήρα,αφού σου αρέσει..:105:

Το έχω χρόνια.

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Δες το σε blu και ιδιαίτερα την ασπρόμαυρη εκδοχή του The Mist να την απολαύσεις
:615: A follower !!! Η ασπρομαυρη ( ιδιαιτερα οπως λες ) ειναι ολα τα λεφτα...

Reaction score
89
καλα σημερα αυτος που ανανεωνει τη σελιδα στα ΜΜ δε ξυπνησε ακομα να βαλει το μπλου??? αντε να δουμε εχουμε κ δουλειες :143::143::143:

Reaction score
1
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Να δείτε και τα έξτρα του Mist...Darabont και King είναι κολλητάρια :137:

Fact...η πρώτη δουλειά (με λεφτά :142:) του Darabont στο σινεμά ήταν το σενάριο του Nightmare on the Elm Street Νο3 :137:

Reaction score
20
καλα σημερα αυτος που ανανεωνει τη σελιδα στα ΜΜ δε ξυπνησε ακομα να βαλει το μπλου??? αντε να δουμε εχουμε κ δουλειες :143::143::143:
το transformers έχουν σε dvd...
λέτε να πάρω το inception σε μπλου απο το eshop ή θα το δούμε σε καμία προσφορά από τα ΜΜ στις 30-31??

Reaction score
60
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Blu-ray: 10 € to 90 € * immediate reduction

26 December 2010 to February 13, 2011, get 10 € to 90 € * immediate reduction in the selection of Blu-ray below:
(* See conditions at the bottom of this page)

3 to 5 Blu-ray purchased = 10 € * immediate reduction
6 to 8 Blu-ray purchased = 30 € * immediate reduction
9 to 11 Blu-ray purchased = 60 € * immediate reduction
More than 12 Blu-ray purchased = 90 € * immediate reduction

http://www.amazon.fr/gp/feature.htm..._rd_t=101&pf_rd_p=223697607&pf_rd_i=294297011

Reaction score
1.277
καλα σημερα αυτος που ανανεωνει τη σελιδα στα ΜΜ δε ξυπνησε ακομα να βαλει το μπλου??? αντε να δουμε εχουμε κ δουλειες
Ελα ντε!Εχθές έμπαινα απο τις 6 πμ και κατα τις 11πμ το αλλάξανε!
Και τελικά τσάμπα χάρηκα,ολόκληρο μήνα και δε βάλανε καμία ταινία της προκοπής να γουστάρουμε..
Να στε καλά παιδιά που μας προτείνατε το play αλλιώς ακόμα θα γυρνούσα στα βαρετά ράφια των δισκοπωλείων ματαια προσμένοντας την άφιξη του terminator κτλ.Ο κολλητός μου που δεν ξέρει αγγλικά μου λεει "αρε φίλε τι βλάκας που ήμουν τότε μου έλεγε ο πατέρας μου μάθε Αγγλικά και εγώ πήγαινα στα ηλεκτρονικά και στα ποδοσφαιράκια" και του λέω "πάνε τώρα σε ταχύρυθμα ενηλίκων"
Οσες ταινίες θέλει αγαπημένες υπάρχουν στο play και με τιμές 12 € και φρικάρει!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Ελα ντε!Εχθές έμπαινα απο τις 6 πμ και κατα τις 11πμ το αλλάξανε!
Και τελικά τσάμπα χάρηκα,ολόκληρο μήνα και δε βάλανε καμία ταινία της προκοπής να γουστάρουμε..
Να στε καλά παιδιά που μας προτείνατε το play αλλιώς ακόμα θα γυρνούσα στα βαρετά ράφια των δισκοπωλείων ματαια προσμένοντας την άφιξη του terminator κτλ.Ο κολλητός μου που δεν ξέρει αγγλικά μου λεει "αρε φίλε τι βλάκας που ήμουν τότε μου έλεγε ο πατέρας μου μάθε Αγγλικά και εγώ πήγαινα στα ηλεκτρονικά και στα ποδοσφαιράκια" και του λέω "πάνε τώρα σε ταχύρυθμα ενηλίκων"
Οσες ταινίες θέλει αγαπημένες υπάρχουν στο play και με τιμές 12 € και φρικάρει!
Δεν ειναι θεμα αγγλικων , εχω φιλο που κανει μεταφρασεις ,παρ'ολα αυτα ειναι κουραστικο κ' δεν μπορει να δει ταινια χωρις υποτιτλους:126:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.914
ελεοςςςςςςςςςς
το prince of persia το πήρα από το eshop πριν μια βδομάδα 22
Και δε λέει και τίποτα...

Το είχα πάρει απο το Amazon.com μόλις βγήκε, μη χάσω το κελεπούρι! :141:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Και δε λέει και τίποτα...

Το είχα πάρει απο το Amazon μόλις βγήκε, μη χάσω το κελεπούρι! :141:
+1
το βλεπω σινεμα, ή το βλεπω απ'το videoclub κ' αν αξιζει πολλες θεασεις το αγοραζω:126:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.914
Re: Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

+1
το βλεπω σινεμα, ή το βλεπω απ'το videoclub κ' αν αξιζει πολλες θεασεις το αγοραζω:126:

Μαζί σου, αλλά δεν πάω στο video club σας!:114: Και σινεμά, προφανώς δε θα είχα πάει να δω αυτό!

Συνήθως αγοράζω μόνο ταινίες που ξέρω, ή είμαι βέβαιος ότι θα λένε, αφού διαβάσω reviews, αλλά 5-6 φορές το χρόνο θα πάρω και σαβούρια. :135:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale