Προτάσεις για αντικαταστάτη ZYX R100 σε ΜΜ

Reaction score
1.270
Με ποιό phonostage?
Άσχετο... Κάθε φορά που βλέπω τον Avatar σου, μού έρχεται να πάω να πάρω από το ράφι το δίσκο στα χέρια μου, για να επιβεβαιώσω την τιμή στο αυτοκόλλητο από όταν βγήκε.Τον είχανε σε ειδική τιμή για διπλό δίσκο! Έκανε 410 δραχμές! :)

Reaction score
596
500 ωρες ειναι πραγματικα καινουρια!οσο για τον ηλιο και την ανάρτηση ίσως να εχεις δικιο.- αμα πας στον αντιπρόσωπό ακου απο περιέργεια την 50 bloom! οσο αφορα τον βομβο που εχεις νομιζω - εξ αποστάσεως βεβαία οτι μάλλον οφείλετε σε καποια γείωση - και να μην ξεχνάμε οτι το θεμα γειωση εχει τρελανει κοσμο και κοσμάκη στο παρελθον ! δεν ξερω εαν ειναι στο σημα η στο ρευμα!-εγω θα εψαγνα και τα δυο ξεκινώντας απο το ρευμα (που ετσι και αλλιώς μονο καλο θα κανει και στα υπόλοιπα μηχανήματα) -κανε καποιες μέτρησης και στην ανάγκη τραβα μια δικιά σου ανεξάρτητη γείωση απο τον πινάκα και μετα στον ακάλυπτο - με την βοήθεια κάποιου ηλεκτρολόγου βεβαία- και μετα βλέπεις !!!!!

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Εάν ζείς σε πολυκατικοία απαγορεύεται οποιαδήποτε γείωση δικία σου!Υποχρεωτικά πάλι όλες οι γειώσεις θα πέσουν στην καινούργια! Εχω την εντύπωση, εξ΄αποστάσεως βέβαια,ότι πρέπει να συμβιβαστείς με το λίγο βόμβο που έχεις,που στην τελική όλοι έχουμε λόγω κατηγορίας phono stages.Εχω ακούσει πάρα πολλά,μόνο κάποια με κάποια μηδενικά παραπάνω στην τιμή τους,είναι εντελώς μα εντελώς αθόρυβα! Μείνε λοιπόν με την ωραία κεφαλή σου απόλαυσε τον αναλογικό ήχο με τα προβλήματά του,αλλά και τις χάρες του διότι <<πικαπ χωρίς φασολάδα να βράζει δεν γίνεται>> αυτό το χωρατό για να μην προτρέξουν οι <<εχθροί>> με τα <<άυλα>> πλέον και μας την πέσουν......:drinks:ι
Φαντάσου λοιπόν ότι πηγαίνεις σε ένα θέατρο.Υπάρχει περίπτωση να μην ακούς διάφορους θορύβους; Οχι! Αυτό είναι το αναλογικό ,αρώστια ! το δέχεσαι απολαμβάνεις, δεν το δέχεσαι υποφέρεις! Καλές Ακροάσεις με πολλά κριτς-κράτς....

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36
Εχω κι εγω την ιδια ZYX και εχοντας δοκιμασει αρκετες κεφαλές - σε παρα πολυ ακριβο πλατο - θα σου ελεγα οτι για ν ακουσεις καλύτερα θα πρέπει να πας σε 2000 Ευρω + !
Ειναι μια εξαιρετικη κεφαλή και θα σου πρότεινα να την ανανεωσεις. Ή να πας σε μια Airy ...
Εγω στο πικαπ μου, ακουσα καλύτερα μονο με την Lyra Clavis Evolve και με μια ZYX 4D...
Επισης μια modified Denon DL 304 θα μπορουσε να σου δωσει εξαιρετικο, σχεδον εφαμιλο ηχο.

Για το θεμα του βομβου, θελει ψαξιμο. Εγω με τερμα το volume και την κεφαλή στον αερα εχω ΝΕΚΡΙΚΗ σιγη...

Reaction score
1.270
Τελικά, η κεφαλή είναι μια χαρά, δε χρειάζεται αλλαγή.
Από κάποια σφαλιάρα (μάστορας η καθαρίστρια) είχε ξερυθμιστεί ο βραχίονας. Τον ξαναρύθμισε σήμερα ο αντιπρόσωπος και όλα καλά. Το διαμάντι έχει ζωή ακόμη.
Παρόλα αυτά παρέλαβα μια κεφαλή ΜΜ Jico την οποία θα μοντάρω στο δεύτερο πικάπ μου, ένα τροποποιημένο SL1200, και θα σας ενημερώσω για την απόδοση της.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa