- Reaction score
- 2
Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή,
με λένε Σπύρο σας παρακολουθώ εδώ και μήνες. Εδώ και χρόνια έχω κολλήσει το μικρόβιο με τον ήχο και τα τελευταία χρόνια κόλλησα και την γρίπη του αναλογικού . Αυτή τη στιγμή το Σύστημα μου έχει ως εξής :
TECHNICS SL-1210MK2
CAMBRIDGE DACMAGIC PLUS
KRELL KAV-400XI
YAMAHA RX-V1800
PHONO CAMBRIDGE AUDIO 640P
SPEAKERS INFINITY DELTA-50καλησπέρα,
από κεφαλές διαβάζοντας σας έχω στην κατοχή μου τις εξής :
ortofn 2m Black ( αυτή παίζω αυτή τη στιγμή )
shure v type III
jvc z1 ( θα παραγγείλω μια jico sas ).
Θα ήθελα τις προτάσεις συμβουλές σας για βελτίωση του και πιο συγκεκριμένα πιο πιστεύεται πως θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα αναβάθμισης προκειμένου να έχω μια αλλαγή που θα την καταλάβω στο ηχητικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το επόμενο βήμα αφορά το phono ή τα ηχεια μου . Εσείς πως το βλέπετε ????
Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους
με λένε Σπύρο σας παρακολουθώ εδώ και μήνες. Εδώ και χρόνια έχω κολλήσει το μικρόβιο με τον ήχο και τα τελευταία χρόνια κόλλησα και την γρίπη του αναλογικού . Αυτή τη στιγμή το Σύστημα μου έχει ως εξής :
TECHNICS SL-1210MK2
CAMBRIDGE DACMAGIC PLUS
KRELL KAV-400XI
YAMAHA RX-V1800
PHONO CAMBRIDGE AUDIO 640P
SPEAKERS INFINITY DELTA-50καλησπέρα,
από κεφαλές διαβάζοντας σας έχω στην κατοχή μου τις εξής :
ortofn 2m Black ( αυτή παίζω αυτή τη στιγμή )
shure v type III
jvc z1 ( θα παραγγείλω μια jico sas ).
Θα ήθελα τις προτάσεις συμβουλές σας για βελτίωση του και πιο συγκεκριμένα πιο πιστεύεται πως θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα αναβάθμισης προκειμένου να έχω μια αλλαγή που θα την καταλάβω στο ηχητικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως το επόμενο βήμα αφορά το phono ή τα ηχεια μου . Εσείς πως το βλέπετε ????
Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους