Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
118
Εγώ αγαπητέ Αντρέα απαντώ στα πορδοβουλώματα. :D
Μην με εξομοιώνεις με δαύτα. Εαν θές γράψε μου για το μεγάλο μου πόστ και οχι για την στιχομυθία με το πορδοβούλωμα.
Σε ευχαριστώ βρε φίλε και σόρυ λέω σε σένα που αυτοί που σπέρνουν θύελλες θερίζουν τους ανέμους τώρα και αναγκάζομαι να φυσάω και εγώ μαζί.

Reaction score
118
Cinderella said:
Εγώ τον είπα αγόρι μου γιατί είναι 8)
Και για μένα τέτοιος ήταν. Αρχίζω να αλλάζω γνώμη όμως σιγά σιγά για τον "Σπύρο". :shock: :shock: :shock:
Εκπλαγήκατε, ε; :lol:

Reaction score
14
Σάκη είσαι τόσο συμπαθής face-2-face (κατ'ιδίαν) και τόσο απαράδεκτος online... μήπως να σε συνδέσουμε μόνιμα με webcam να σε απολαμβάνουμε όπως είσαι στην πραγματικότητα και όχι όπως διαβάζεσαι????

Σε παρακαλώ πρίν πατήσεις το καημένο το κουμπί [Post] διάβαζε ξανά τα γραπτά σου, μπές στα "παπούτσια" μας (αυτών που θα διαβάσουν τι έγραψες) και δές τα προσεκτικά να δείς αυτό που σου είπαν όλοι... θα τα έλεγες σε κατ'ιδίαν κουβέντα?

Πλήζ φέρε μας τον Σάκη που γνωρίσαμε απο κοντά, το χαμογελαστό καλό παιδί... :p

Reaction score
118
dream_GR said:
Πλήζ φέρε μας τον Σάκη που γνωρίσαμε απο κοντά, το χαμογελαστό καλό παιδί... :p
Τον σιχαίνομαι. Είναι ο μονίμως καρπαζοεισπράκτορας που αφήνει μούλους να τον εκμεταλεύονται και "αυγουλιάριδες" τελειωμένους της κοινωνίας, να τον χλευάζουν.

Οχι φίλε. Δεν αξίζει σε αχάριστους ανθρώπους τίποτε απο αυτά που λές.
Μιλάς καλοπροαίρετα αλλα θα πρέπει να σκεφθείς και τους λόγους που γράφω όπως γράφω.
Πολλές φορές μου απαντάτε λες και μιλάτε με σχιζοφρενή. Ποτέ δεν βρίσκεται την φωτιά παρα μόνο τον καπνό.
Άσε, ας μην γράψω άλλα.
Τα υπόλοιπα θα τα πω στον Μάκη στον κίτρινο τύπο.
Νόμίζω πως μου έχει ετοιμάσει κάποια έκπληξη ενας γκέι φίλος μου απο τον στρατό. :shock:
Σουφροαναμνήσεις θα λέει ο τίτλος. :lol:
Θα σπαράξετε στο κλάμα. :wink:
Εγώ θα γελάω πάντως. Προτείνω τον γέλωτα και σε εσάς. :)

HV

Reaction score
0
Αν 1 στις 100 αυτα που λεει ο Videomix εχουν μια βαση τοτε τι γινεται ?
Δεν ειμουν εδω οταν γιναν οσα λεει αλλα εχω παρατηρησει και εγω καποια περιστατικα που με κανουν σκεπτικο.
Μηπως θα επρεπε οι "Ουδετεροι" με την δυναμη εδω μεσα να το ψαξουν λιγακι ?

HV

Reaction score
0
Για ολα οσα ειπε περι κλικων κτλ κτλ κτλ κτλ.
Αν εσυ τα βρισκεις τοσο παραλογα αυτα δικαιωμα σου.
Εγω παλι τα εχω δει σε αμετρητα Ελληνικα Forum.
Προσπαθησε να εχεις ανοιχτο μυαλο ομως...1 στις 100 οπως ειπα σημαινει απλα αυτο να εισαι ανοιχτος σε ολα τα ενδεχομενα.
:)

Reaction score
25.675
σου αφηνω ολο το χρονο να το δεις μονος σου.

επιπλεον πες μου τι εξυπηρετει μια κλικα σε ενα φορουμ ηχου και εικονας?
θα μπορουσε πχ να αποτελει κλικα opinion leaders που οδηγουν τον κοσμο σε καποιες αγορες απο τις οποιες εχουν ωφελος.
βεβαια το γεγονος αυτο ειναι λιγο αστειο γιατι στο μαγικο κοσμο του ελληνικου av τα οικονομικα ωφελη μιας τετοιας κινησης ειναι αστεια (δηλαδη μιλαμε για επιπεδο να βγαζει καποιος τα τσιγαρα του ,αν δεν καπνιζει πολυ). επισης που κολλαει ο βιντεομιξ σε κατι τετοιο? τους χαλαει τα σχεδια? προσπαθουν μεσω αυτου να διωξουν καποιον αλλο που τους χαλαει την πιατσα?
εστω
αυτες οι κλικες μπορουν να κατονομαστουν επιτελους? ποιος ειναι με ποιον και τι επιδιωκουν (κατα τη γνωμη του καταγγελοντως εστω)
υπαρχει αλλο θυμα μιας καποιας κλικας εδω μεσα που θελει να μιλησει η τα θυματα αυτα εχουν ηδη φυγει αηδιασμενοι?

μιλαμε λοιπον για μια κλικα που απλα κυνηγαει ιδεες και υποστηριχτες τους? κλικα που κυνηγαει αεκτζηδες γιατι δεν επιθυμει την διαταραξη του σαπιου κλιματος του ελληνικου ποδοσφαιρου (ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε κλπ)?
κλικα μηπως που κυνηγαει τους πατριωτες και επιθυμει την εγκαθιδρυση παγκοσμιοποιημενης δικτατοριας με σκοπο τον αφανισμο του ελληνικου εθνους για το οποιο μονο ο βιντεομιξ διατηρει δικαιωμα να κρινει ποιος το αγαπα και ποιος οχι?

Reaction score
118
HV, μπορείς να αφήσεις σε παρακαλώ το θέμα συνομωσιών που ουδέποτε ανέφερα στον τόνο που το ειρωνεύονται;
Ασχολήσου με άλλα.
Και μην ξεχνάς πως παίρνεις απαντήσεις απο εναν οπαδό της τρούμπας. Εναν αυτόκλητο υβριστή μου.
Έναν άνθρωπο που πάντα προκαλούσε δίχως να του έχω κάνει το παραμικρό. Αυτό δεν σου λέει κάτι περι ηθικής του;

HV

Reaction score
0
Εγω ξερω πως οπως σε ολες τις κοινωνιες ετσι και εδω υπαρχουν σωστα ατομα και σκατοχαρακτηρες.
Αλλοι δειχνουν τι ειναι απο το πρωτο ποστ και αλλοι ειναι διπροσωποι. Δυστυχως αυτη ειναι η γενικη κοινωνια που μεγαλωνουμε.
Οποτε συμφωνω με τον Ακη οτι ειναι καλυτερο να χαμογελαμε απο την στιγμη ειδικα που δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι.

Reaction score
25.675
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

οχι οχι προσφερει και μαλιστα πολλα.

εχουμε εναν αποφοιτο νηπιαγωγειου με νοημοσυνη 8χρονου (κατι το οποιο ουτε κατακριτεο ειναι ουτε τον κανει κατα αναγκη κακο ανθρωπο κατι το οποιο εχει και μεγαλυτερη σημασια απο το να ειναι κανεις αινσταιν) ο οποιος βλεπει φαντασματα (ουτε αυτο ειναι κακο) και θεωρει οτι ειναι δικαιωμα δικο του (και αποκλειστικο μαλιστα) να βριζει , να δυσφημει και να προσβαλει οποιον δεν του αρεσει η γνωμη του. μπορει να το κανει και αθελα του μερικες φορες (οχι παντα οπως φαινεται πιο πανω) ομως αυτο εινια προβλημα.

ο βιντεομιξ πρεπει να μαθει καποια στιγμη να εκφραζεται σωστα εδω μεσα. Ολος ο κοσμος εδω μεσα εχει κανει παρα πολλες φορες υπομονη (δεν πειραζει ειναι καλο παιδι κατα τα αλλα παρασυρθηκε θα καταλαβει κλπ) και με τη συνδρομη του ανδρεα. το αποτελεσμα ομως εδω και παρα πολυ καιρο ειναι αφου δωσουμε τοπο στην οργη και χαλαρωσουμε, μετα απο λιγο καιρο ο βιντεομιξ συνεχιζει να μας βριζει/προσβαλει σαν να μην εχει καταλαβει τιποτα.

συμπεριφερεται σαν κακομαθημενο 8χρονο που το χαιδευουμε καθε φορα που κανει μια ζημια και αυτο συνεχιζει το βιολι του.

οπως εχετε καταλαβει οσοι παρακολουθειτε (χωρις να το θελετε πολλες φορες , καθως ετυχε να δειτε τετοιο επισοδειο σε θεμα που σας ενδιεφερε) το αποτελεσμα αυτου του χαιδεματος ειναι 0 (μηδεν) μεχρι στιγμης.

πρεπει λοιπον να βρεθει ενας αλλος τροπος να μαθει ο βιντεομιξ να φερεται εδω μεσα.

Σακη:

οτι δικιο και να εχεις σε καποιες αποψεις σου το χανεις με τη συμπεριφορα σου. αυτο παρτο σαν συμβουλη

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

Παναγιωτη και εσυ δεν εισαι "Χρυσο" υποδειγμα χαρακτηρα οποτε μην την λες στον σακη.
Και εσυ βριζεις και εσυ χλευαζεις και εσυ ειρωνευεσαι και και και και.
Πολλοι το κανουν εξαλλου ( Και εγω ασχετα με το οτι δεν βριζω ποτε ) αλλα τουλαχιστον οπως λεει και καποιος εδω μεσα καλο θα ηταν να κοιταμε πρωτα την δικια μας την καμπουρα.
Ας το κλεισουμε το θεμα γιατι στεναχωρουμε τον ανδρεα και τουλαχιστον ως τωρα ( δεν ειμαι μαντης για το μετα ) τον εχω σε τρομερη εκτιμηση.

Reaction score
7
VIdeomix και HV...

Σας παρακαλώ πολύ να πέσουν λίγο οι τόνοι και να σκέφτεστε τί γράφετε,γιατί και κυρίως σε ποιόν...Αν νομίζετε οτι είστε έξυπνοι,σας ενημερώνω πως άλλοι είναι εξυπνότεροι και να μην τα βάζετε με μεγέθη που δεν σας παίρνει...Προσπαθήστε να είστε πιο κόσμιοι και αν έχτε κάποιο πρόβλημα,κάποια ερώτηση ή ένα ΚΟΜΠΛΕΞ να τα λύνετε κατ'ιδίαν...

Συνήθως είμαι ήρεμος άνθρωπος...Τις τελευταίες μέρες με αυτά που διαβάζω έχω φτάσει στο κόκκινο και είμαι σε οριακά επίπεδα...Αν σας αρέσει η αλήθεια τόσο πολύ συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και μετά θε την δείτε από πολύ κοντά...

(Ανδρέα,Χρήστο και Νίκο Συγνώμη...Προσπαθώ να είμαι όσο πιο μαλακός γίνεται)

HV

Reaction score
0
Μεγεθη που δεν μας παιρνει ?
Απειλη Νουμερο 1....Μαριε αυτο μου ακουγεται σαν απειλη οσο και ΑΣΤΕΙΑ και αν το λαβω. Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος ?
Εγω τι ειπα και μου ζητας να ριξω τους τονους ?

Αν σας αρέσει η αλήθεια τόσο πολύ συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και μετά θε την δείτε από πολύ κοντά...
Απειλη νουμερο 2.....Αραγε εσυ ποιες πλατες εχεις ? Ελα αν θελεις να μου τα πεις απο κοντα κατ'ιδιαν αυτα και να δεις εκει γελιο που θα εχει το θεμα.

Συγνωμη Ανδρικο αλλα να με απειλουν και να μην τα παρω δεν νομιζω πως μπορει να γινει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Επειδη δεν μου αρεσει να τα κανω κρυφα, κε Γενικε και κε Α.Διαχειριστα εχετε την εγκριση μου να κλειδωθει το θεμα.
Εαν νομιζετε δε πως πρεπει να γινει ban σε καποιους που...εκαναν την υπερβαση, ελευθερα απο εμενα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON