Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
VIDEOMIX said:
Αυτά όσον αφορά τις πρώτες 7-8 σελίδες. Στις τελευταίες, διάβασα για αλλαγή πλεύσης του σάιτ!!! :shock:
Χαίρομαι λοιπόν που πρόλαβα και ήμουν moderator στην πρώην υγιή εποχή.
Σταμάτησα να είμαι μόντ οχι λόγο τεμπελιάς στην κατηγορία μου διοτι ποτέ δεν ήκμασε τόσο πολύ παρα μόνο τότε.Με σταμάτησαν διοτι δεν ήταν ποιά αρεστές οι απόψεις μου σε διάφορα θέματα.
Θα το κάνω λοιπόν και υπογραφή το οτι <<ήμουν και εγώ εκεί>>. Mod σε ενα "άλλο" σάιτ, διαφορετικό. 8)
Οι λόγοι που δεν είσαι πια moderator είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς σε συμφέρει να θέτεις με κάθε ευκαιρία μη θέλοντας να δεις την πραγματικότητα, θίγοντας μάλιστα την διαχειριστική ομάδα διότι ισχυρίζεσαι εμμέσως ότι λογοκρίθηκες. Αν δεν θιγόμουν προσωπικά δεν θα απαντούσα.

Πέραν αυτού, επειδή συχνά πυκνά το αναφέρεις και το ξανα-αναφέρεις, είναι προφανές ότι δείχνεις την δυσαρέσκειά σου κάτι που προφανώς όμως δεν έχεις αναρωτηθεί αν ενδιαφέρει τα υπόλοιπα 3500 μέλη, δημιουργώντας παράλληλα και ένα περίεργο κλίμα. ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που δεν είσαι moderator και ότι κατάλαβες κατάλαβες.

Φυσικά αφού έχουμε περάσει σε μια μη υγιή εποχή του site, σε ένα διαφορετικό κατά την γνώμη σου site, είναι δικαίωμά σου να μην θέλεις να επανέλθεις ως moderator, πιθανολογώ ότι μετά από αυτές τις απόψεις σου δεν θα σου ζητηθεί κιόλας, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι δουλειά μου. Κάνε ότι θέλεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που δεν θέλω είναι να ξαναπείς ότι λογοκρίθηκες διότι είναι προσβλητικό και φυσικά δεν ισχύει.

Βέβαια, επειδή το θέμα αυτό είναι μια (ακόμη) προσωπική σου υπόθεση, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να το συζητάμε ενώπιον 3500 μελών. Από την άλλη μη νομίζει κανείς ότι έχουμε και τίποτε να κρύψουμε.

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

Videomix κανεις ποτε δεν μπορει να ειναι αρεστος σε ολους..Δοξα τον θεο ξερω σε ποιους ειμαι και σε ποιους οχι. :)

Συνονοματε 3.500 μελη αλλα καθε μερα μιλαμε 20-30 στανταρ ατομα κατι που φυσικα γινεται παγκοσμιος σε ολα τα Forum οχι μονο εδω ;)

Παντως ο Videomix εχει δικιο να ειναι τσατισμενος με βαση οσα μου ειπε αυτο τουλαχιστον οσοι εχουν συζητησει μαζι του θα επρεπε να του το αναγνωρισουν.
Μια φορα εγω εταξα να μην χαλασω το κλιμα και δεν θα το κανω απλα λιγη "Ειλικρινεια" απο ολους δεν θα εβλαπτε.

Reaction score
14
XAXAXAXAXAXAXAxixixixixixixixixixixxxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Rdoh....διόρθωσέ τον χαχαχαχα)

(το σβησες μωρή...εεε.....χαχαχαχαχαχαααα)

HV

Reaction score
0
Βασικα δεν ειχε νοημα εφοσον τα ευκολος εννοουμενα παραλειπονται :)

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead