Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Re: Τι πρεπει να αλλαξει για να γινει το AVSite περισσοτερο καλαισθητο?

RDoherty said:
ROSE said:
γιατι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο του forum
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, η σχέση σου είναι ακριβώς μηδέν :mrgreen:
Πρώτα νομίζω απαλλαγείτε από το καρκίνωμα RDoherty για να γίνετε σοβαρή σελίδα :mrgreen:

:p :p :p

Reaction score
6
RDoherty said:
Ας το θέσω και αλλιώς: βρίσκει κάποιος που τον ενδιαφέρουν τα οπτικοακουστικά αυτό το φόρουμ και αρχίζει να το χαζεύει. Ανοίγει και το "Δίχως Όρια και Θέμα" και διαβάζει για τον ανάδρομο Ερμή και τις βαφές εφηβαίου. Τι άποψη σχηματίζει για το φόρουμ?
Ότι το σε αυτό το φόρουμ εχουν και κατηγόρια Εκτός Θέματος.

Reaction score
0
RDoherty said:
Ας το θέσω και αλλιώς: βρίσκει κάποιος που τον ενδιαφέρουν τα οπτικοακουστικά αυτό το φόρουμ και αρχίζει να το χαζεύει. Ανοίγει και το "Δίχως Όρια και Θέμα" και διαβάζει για τον ανάδρομο Ερμή και τις βαφές εφηβαίου. Τι άποψη σχηματίζει για το φόρουμ?

Οι βαφές εφηβαίου μας αφορούν εσύ αγαπητή μου γιατί αντιδράς? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Ενω ο "Μαϊντανος" με τις προτασεις των 2 λεξεων full of irony προαγει τον διαλογο και δινει την καλη εικονα στους Εξω.
Να δωθει και παρασημο παρακαλω.
Και το Υπουργειο των Εξωτερικων.
Και ετοιμαστειτε για επιστρατευση.

Reaction score
0
Κοριτσια , αφηστε τα...δελφινια .
Με ενα Badedas τερμα η ψαριλα.
Θα δει κι ο Global-ας οτι μιλατε για ψαρια
και θα ερθει με το ψαροντουφεκο!!! :lol:

Reaction score
0
Δεν έχω το ταλέντο σου σε αυτό τον τομέα :p

Να θυμάσαι και μην με παρεξηγείς έχεις το Άλλοθι της κακίας :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ετσι, ετσι...
Με τοσα που ειπαμε τους αφησαμε ολους με ανοικτο το στομα!
"Καλε τι μαγκες ειναι αυτοι?"
"Τι αετοι κρυβονται πισω απο τις οθονες και δεν το ξεραμε?"
Δωστε και αλλο εγωισμο.
Δεν ηταν αρκετος.
Δωστε κι αλλο!
Ετσι, ξεσπαστε! :(

Και ισως αυριο να ειμαστε ολοι καλυτεροι...

Reaction score
14
Καλησπέρα σε όλους μέρα σαν την σημερινή που γιόρταζε η κόρη μου, η μητέρα μου και η ανιψιά μου, βλέπετε πολλές οι Μαρίες στην οικογένεια, και ωσάν γνήσια Ελληνική οικογένεια τιμάμε τις "γιαγιάδες" με το όνομα τους πάντα!!

Διάβασα τα σχόλια και τις επικρίσεις προσεκτικά, και με ηρεμότερο μυαλό και λίγο κρασάκι τα βλέπω με ένα μάτι λίγο περισσότερο όμορφο, και όχι τόσο μαύρα.

"Δίχως Όρια και Θέμα..." Τι σημαίνει αυτό το θεματολογικό μαγκαζίνο?

Απλά δίχως όρια, σε θέματα, έτσι το εκλαμβάνω.

Εκεί λοιπόν (εδώ μάλλον στην Δ, Ο & Θ) θέση έχει και η σεξουαλική προτίμηση του Σαμιαμιδιού του Καφάτου, το σεξ και το φεγγάρι, η πανσέληνος και η στύση μας, καθώς και μια πληθώρα από πολλά θέματα που φυσικά αν δεν έχουν ενδιαφέρον απλά δεν θα τα επισκεφθεί κανείς. Τα θέματα που έχουν την πλάκα τους ή είναι σοβαρά και ενημερώνουν το "ακροατήριο" έχουν το κοινό τους και τους τακτικούς αλλά και έκτακτους θαμώνες τους.

Ας χαλαρώσουμε και ας δούμε την ουσία, αυτό που μας έχει κερδίσει/τραβήξει να πααρκολουθούμε και να συμμετέχουμε στο avsite, και ας κρατήσουμε ζωηρά όλα αυτά που μας κάνουν να εκτιμάμε την διαφορετικότητα του portal αυτού. :p :p :p :p

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
dream_GR said:
Καλησπέρα σε όλους μέρα σαν την σημερινή που γιόρταζε η κόρη μου, η μητέρα μου και η ανιψιά μου, βλέπετε πολλές οι Μαρίες στην οικογένεια, και ωσάν γνήσια Ελληνική οικογένεια τιμάμε τις "γιαγιάδες" με το όνομα τους πάντα!!

Διάβασα τα σχόλια και τις επικρίσεις προσεκτικά, και με ηρεμότερο μυαλό και λίγο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κρασάκι[/size][/size][/size][/size] τα βλέπω με ένα μάτι λίγο περισσότερο όμορφο, και όχι τόσο μαύρα.

"Δίχως Όρια και Θέμα..." Τι σημαίνει αυτό το θεματολογικό μαγκαζίνο?

Απλά δίχως όρια, σε θέματα, έτσι το εκλαμβάνω.

Εκεί λοιπόν (εδώ μάλλον στην Δ, Ο & Θ) θέση έχει και η σεξουαλική προτίμηση του Σαμιαμιδιού του Καφάτου, το σεξ και το φεγγάρι, η πανσέληνος και η στύση μας, καθώς και μια πληθώρα από πολλά θέματα που φυσικά αν δεν έχουν ενδιαφέρον απλά δεν θα τα επισκεφθεί κανείς. Τα θέματα που έχουν την πλάκα τους ή είναι σοβαρά και ενημερώνουν το "ακροατήριο" έχουν το κοινό τους και τους τακτικούς αλλά και έκτακτους θαμώνες τους.

Ας χαλαρώσουμε και ας δούμε την ουσία, αυτό που μας έχει κερδίσει/τραβήξει να πααρκολουθούμε και να συμμετέχουμε στο avsite, και ας κρατήσουμε ζωηρά όλα αυτά που μας κάνουν να εκτιμάμε την διαφορετικότητα του portal αυτού. :p :p :p :p
Τι σου ειναι το κρασακι τελος παντων...Διχως Ορια Και Παντα Θεμα... :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Καποια στιγμη θα πιουμε και icedwine Γιαννη!!! :) :) :)
BTW να τις χαιρεσαι..ολες!!!!

Reaction score
14
HV said:
Να τις χαιρεσαι γιαννη αν και μου βγηκες με κοκκινο σημερα :)
Thanks φίλε, αν και να σου βγεί κανείς με κόκκινο είναι λίαν τρελλό και ανόητο... βλέπε 300+!!!!!!!!!! :p :p :p :p

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134