Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

1ον) Rose Δεν σε ξερω αλλα ειδα καποιες φωτος που με αφησαν το λιγοτερο αδιαφορο και απο εκει πηγαζει το οτι εχεις καβαλησει ( αδικαιολογητα κατεμου ) ενα τεραστιο καλαμι.

2ον) ak1s μιλαμε για ενα θεμα που αφορα ΟΛΑ τα μελη και οχι μονο 2 η 3 η 4 οποτε σε προσωπικο επιπεδο ΔΕΝ γινεται να λυθει αυτο.

3ον) Rose αν μενεις για την παρεα 2,3,4,5 ατομων οπως λες τοτε εκει ταιριαζει το PM σωστα ?

4ον) ΒΑΡΕΘΗΚΑ τον αγωνα δρομου για το ΠΟΙΑ θα κανει περισσοτερα ποστ εδω μεσα....Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα οταν βλεπω COPY-PASTE θεματα απο κουτσομπολιστικα sites η οταν βλεπω UserNames που ειναι 2 εβδομαδες online να εχουν 50+ posts την ημερα συγνωμη αλλα αυτο το πορισμα βγαζω.

5ον) Δεν θα πεσω τοσο χαμηλα οπως η Cinderella ( Οκ διορθωθηκε ) που ειπε τον Doherty μαλακοπιτουρα. Αυτο και μονο ειναι αρκετο για να την βαλει καποιος στην θεση της.

HV

Reaction score
0
Ειναι ευκολο να προβεις σε χαρακτηρισμους, επιχειρηματα ως τωρα δεν εχω δει ομως απο καμια σας.

Reaction score
14
Θα μετονομάσει κανείς το παρόν ..... "το κλουβί με τις τρελλές" ; :roll:

Να μην το μπερδεύουμε με το άλλο το σοβαρό δηλαδή.... :p

Reaction score
0
HV said:
Ειναι ευκολο να προβεις σε χαρακτηρισμους, επιχειρηματα ως τωρα δεν εχω δει ομως απο καμια σας.
Διασυρμός τον μελών θες και άλλο?

Reaction score
14
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω γιατί τόσο μεγάλο πρόβλημα για τα 160+ πόστ που κάνει κάποιο μέλος; Όπως έγραψαν και άλλοι, αν δεν μας αρέσει, δεν τα διαβάζουμε.

Στην αρχή, όταν δημιουργήθηκε αυτό το φόρουμ, δήλωσα ότι βρίσκομαι εδώ μόνο και μόνο για την παρέα και γιατί μου το πρότεινε ο φίλος μου, που ήταν τότε και τώρα συντονιστής. Μετά έγινα και εγώ συντονιστής.
Ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα θέματα που αναφέρονται σε προβολείς, ενισχυτές κα γιατί είμαι 100% αντίθετος με αυτά. Θα έπρεπε δηλαδή να βγει ο Ανδρέας ή ο Χρήστος και να μου λέγανε " άκου φίλε, εδώ είναι για AV και εσύ δεν τα θες, τι κάνεις εδώ; Δρόμο..".

Ας επικρατήσει η λογική και η προσπάθεια να είμαστε συγκρατημένοι στα σχόλια μας. Αν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν μας ενδιαφέρει, καλύτερα θα είναι να μην το διαβάζουμε παρά να το σχολιάζουμε αρνητικά. Η μη-συμμετοχή σε ένα θέμα δηλώνει από μόνη της ότι δεν μας απασχολεί και νομίζω είναι αρκετή.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ πάλι θα είχα να προτείνω κάθε μέλος να εμφανίζεται μόνο με ένα nickname, δηλαδή με μία διαδικτυακή "προσωπικότητα" και όχι με δύο ή δεκαπέντε, και όταν για κάποιο λόγο θέλει να αλλάξει το ψευδώνυμό του να ενημερώνει τους άλλους γι΄αυτό, για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Διαφορετικά, η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι "αθέμιτο", ιδιαίτερα όταν πεισματικά ανώνυμοι έχουν να κάνουν με επώνυμους (όχι απαραίτητα ονοματεπώνυμους
, γιατί και οι συμμετέχοντες σε συναντήσεις, οι πολυφωτογραφημένοι και οι προσωπικοί γνωστοί άλλων ενεργών μελών επώνυμοι είναι, έστω κι αν βγαίνουν με nick...). Ας αναγνωρίσουν κάποιοι το "πλεονέκτημα" - για ποιο λόγο άραγε να είναι πλεονέκτημα; οι ίδιοι το ξέρουν...- της ανωνυμίας τους έναντι των άλλων!

Το παραπάνω βέβαια είναι δύσκολο να ελέγχεται συνεχώς και σίγουρα δεν μπορεί να ελέγχεται από όλους, πόσο μάλλον να δημοσιοποιείται από τους συντονιστές, που ούτε τους επιτρέπεται, αλλά ασφαλώς ούτε και θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν το ρουφιάνο. Γι' αυτό η τήρησή του, εφόσον είναι επιθυμητό, επαφίεται στη διάθεση των μελών να συνυπάρχουν δίκαια σ' ένα χώρο συζήτησης ειδικών και κατά παραχώρηση μη ειδικών θεμάτων, που απ' ότι φαίνεται χωράει όλων των ειδών τα αντικείμενα διαλόγου, και το μόνο που ζητάει είναι λίγη κοσμιότητα, τόσο στη θεματολογία όσο και στους κάθε είδους διαξιφισμούς, είτε αυτοί αφορούν θέματα υψηλής τεχνολογίας είτε τρίχες εφηβαίου. Πολλά ζητάει;

HV

Reaction score
0
Φιλε μου συγχεεις 2 διαφορετικα πραγματα.
Να εισαι εδω και να παρακολουθεις τις συζητησεις η οχι με το να εισαι εδω και να προσπαθεις να μετατρεψεις το Forum σε κουτσομπολιστικο Forum.
Κανεις δεν θα ενοχληθει αν αραια και που δει θεματα τετοιας φυσης να εισαι σιγουρος. Εδω και 3 εβδομαδες ομως υπαρχει καταιγισμος τετοιων θεματων που απο την μια τυγχανουν προσοχης απο ατομα που τα βρισκουν γελοια και θελουν να γελασουν αλλα ταυτοχρονα κατεμου παντα υποβαθμιζουν αυτο το Forum.
Δλδ ειναι σοβαρα πραγματα οι βαφες εφηβαιου η το ποια πηγε με ποιον η ποια γκαστρωσε ποιος η ποσο ψωνιο ειναι καποια ??? Αλλο OFFTOPIC και αλλο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ TOPIC....

"και το μόνο που ζητάει είναι λίγη κοσμιότητα, τόσο στη θεματολογία όσο και στους κάθε είδους διαξιφισμούς, είτε αυτοί αφορούν θέματα υψηλής τεχνολογίας είτε τρίχες εφηβαίου. Πολλά ζητάει;"

Μαρια φασκεις και αντιφασκεις λιγο ?

Reaction score
0
Cinderella said:
Έπιασες διάνα ο σκοπός είναι να φύγεις 8)
Και που να παει;;
Ποιος θα τον δεχτει;
Ορφανος θα μεινει .Και μονος
Σορρυ Cindy .
Δεν θα συμετασχω σε ενα κοινωνικο Εγκλημα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν αντιφάσκω HV, προφανώς δεν έπιασες κάτι "υπόγειο" στο οποίο δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά αν είναι έτσι μάλλον φταίει η διατύπωσή μου (εν θερμώ σύνταξη του post...)

Reaction score
0
Andrew said:
Cinderella said:
Έπιασες διάνα ο σκοπός είναι να φύγεις 8)
Και που να παει;;
Ποιος θα τον δεχτει;
Ορφανος θα μεινει .Και μονος
Σορρυ Cindy .
Δεν θα συμετασχω σε ενα κοινωνικο Εγκλημα.
Σε κάποιο pm χρησιμοποίησα μεταφορικά τις λέξεις τις λέξεις να τον σκοτώσω δυστυχώς το αίτημα μου δεν έγινε αποδεχτό.

Reaction score
14
HV said:
Φιλε μου συγχεεις 2 διαφορετικα πραγματα.
Να εισαι εδω και να παρακολουθεις τις συζητησεις η οχι με το να εισαι εδω και να προσπαθεις να μετατρεψεις το Forum σε κουτσομπολιστικο Forum.
Κανεις δεν θα ενοχληθει αν αραια και που δει θεματα τετοιας φυσης να εισαι σιγουρος. Εδω και 3 εβδομαδες ομως υπαρχει καταιγισμος τετοιων θεματων που απο την μια τυγχανουν προσοχης απο ατομα που τα βρισκουν γελοια και θελουν να γελασουν αλλα ταυτοχρονα κατεμου παντα υποβαθμιζουν αυτο το Forum.
Δλδ ειναι σοβαρα πραγματα οι βαφες εφηβαιου η το ποια πηγε με ποιον η ποια γκαστρωσε ποιος η ποσο ψωνιο ειναι καποια ??? Αλλο OFFTOPIC και αλλο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ TOPIC....
Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε εμένα, δεν συγχέω όμως τίποτα. Το ποιός, πότε και τι θα σχολιάσει ή ποιά θεματολογία θα ξεκινήσει, είναι δικό του ζήτημα και σύμφωνα με τη γνώμη μου είναι λάθος να επικρίνεται γι'αυτό.
Εδω και 2 χρόνια που είμαι μέλος του φόρουμ, τα περισσότερα άσχετα τα διάβασα στις κατηγορίες που αναφέρονταν μόνο και μόνο για τεχνολογικά θέματα και δεν εννοώ φυσικά τους συντάκτες των θεμάτων αλλά την ελευθερία του να σχολιάζει ο καθένας άνετα έστω και αν μερικές φορές το off-topic παραγίνεται.

Η δική μου γνώμη είναι η θεματολογία να μείνει ως έχει και φυσικά αυστηρότερος χειρισμός σε θέματα προσβολής των μελών λ.χ. χαρακτηρισμοί. Αυτό πιθανόν να λειτουργει αρνητικά για το φόρουμ και όχι η θεματολογία της κάθε κατηγορίας.

Reaction score
14
HV, αυτό είναι το φορουμ μας, και αν σου αρέσει συμμετέχεις αν δεν σου αρέσει απέχεις ή μας εγκαταλείπεις.

Το να αλλάξουμε το φόρουμ για πάρτη σου και να σου το κάνουμε κουστουμάκι "tailor-made" γαμπριάτικο, δεν πάιζει...!

Η θεματολογία είναι αυτή που προσκαλεί κόσμο πολύ, αν εσένα δεν σου πάει τράβα στο "WHAT MACHO MAN" forum να κουλάρεις...

... και πάρε τον rd=boberty μαζι σου ... και να κλείσεις και την πόρτα φέυγοντας. :p :p

Reaction score
5
Ώστε είναι ανοικτή η πόρτα ΤΟΣΗ ΩΡΑ; Γι'αυτό μπάζει; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!
Ποοοορτααααααααααααααααααααααα...

Reaction score
5
ak1s said:
Ώστε είναι ανοικτή η πόρτα ΤΟΣΗ ΩΡΑ; Γι'αυτό μπάζει; ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!
Βαγγέληηηηηηηηηηη :lol:

HV

Reaction score
0
Γιαννη και εσενα δεν σαρεσουν αυτα τα θεματα πραγμα που δεν λες εδω εξω ειτε γιατι δεν χρειαζεται ειτε γιατι δεν θελεις να σου κρατανε μουτρα οι γυναικες εδω μεσα.
Καλο θα ηταν ομως να πεις την γνωμη σου ωστε να μην λες εμας κακους που δεν μας αρεσει κατι τετοιο και την ιδια στιγμη να αφηνεις να εννοηθει πως εσενα σου αρεσουν.
Τωρα αν αυτο ειναι το Forum ΣΑΣ τι να πω μαλλον καπου δεν καταλαβα σωστα και νομιζα πως ηταν Forum ολων η Forum των Administrator και οχι ΣΑΣ......
Το την μια στιγμη να μιλας για πλατες και την αλλη να χρησιμοποιεις την λεξη ΣΑΣ μαλλον ειναι τραβηγμενο.
Αυτη την στιγμη με εκανες και σκεφτηκα τα λεγομενα καποιου παλιου εδω μεσα για κλικες....Αν ισχυει κατι τετοιο ( Αν και αρχιζω και διακρινω σημαδια ) καποιος να ενημερωσει και εμενα.

Reaction score
0
Kανει κατι μετρησεις ο Bαγγελης.
Να φωναξω κανεναν αλλον??
Stelios said:
ak1s said:
Βαγγέληηηηηηηηηηη :lol:
Kανει κατι μετρησεις ο Bαγγελης.
Να φωναξω κανεναν αλλον??

HV

Reaction score
0
Με το βαγγελη μας παραπεμπτει στην Ελληνικη ταινια με την μισανοιχτη πορτα που φωναζε βαγγελη και εκλεινε....

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535