Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Επιμένω στο θέμα των CPU. To HTPC που έφτιαξα πριν 2.5 χρόνια με P4 478 2.8Ghz παίζει μια χαρά τα περισσότερα codecs και με cpu utilisation max 20%. Άρα θεωρώ ότι τα σημερινά CPU, ακόμα και τα πιο "αδύνατα" είναι πιο γρήγορα από την δική μου ψησταριά τον prescot 2.8.NLS said:ο CPU ΠΑΡΑΠΕΖΕΙ ρόλο όχι απλά παίζει ρόλο για δυο λόγους (βασικά και όχι μόνο):
- τα περισσότερα αν όχι ΟΛΑ τα CODECS εκεί βασίζονται και όχι στη GPU (άλλο τι ΘΑ κάνουν που όλο το λένε και δεν το κάνουν)
- σίγουρα HTPC σημαίνει ότι θα τρέχουν και 4-5 άλλα πράγματα από πίσω που δεν θες να σου τρώνε ούτε cycle που λένε
η μνήμη... αχ πόσο γελασμένοι είστε... εγώ είμαι σε διαδικασία να κάνω ΟΛΑ τα PC 2GB γιατί στο HTPC μου (το πάναργο με τον P4 slot 475 @2.6) είδα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφορά... σαν να έκανα τη σούπερ αναβάθμιση... και μάλιστα με XP SP2... δεν συζητάμε για όταν έρθουν τα Vista (και όοοοοταν αποφασίσω να τα βάλω στο HTPC που θα τα πάρει τελευταίο μάλλον)

Στο Θέμα των H.264 απλά σε πείραζα hence και τα smileys, sorry αν το πήρες επιθετικά
Προσωπικά θέλω να το δώ μιας και το HTPC μου το'χω γεμίσει μπούρδες (έκανα και το τεράστιο λάθος να του βάλω το panda) και σέρνεται οπότε έχει έρθει η ώρα να το ξαναστήσω :?