Προτασεις για HTPC

minas

Πισιά
Reaction score
4.436
Ρε δε πάτε να πνιγείτε!? Ούτε μια σφαλιάρα δεν έπεσε! Τα λεφτά μας πίσω!
Αφού πάλι αποφύγαμε τόσο άδοξα το flame, πάμε παρακάτω:
vejitto με τι επεξεργαστή παίζεις τί ανάλυσης/framerate video, με ποιά κάρτα γραφικών και drivers και πόσο % CPU utilization πιάνει?
Αν έχεις και μεγαλύτερο δείγμα, παράθεσε και τα υπόλοιπα για να κάνουν όσοι θέλουν συγκρίσεις με τα δικά τους. (Μιλάω μόνο για H.264 βεβαίως)

Reaction score
0
logw douleias den mporw aytes tis meres na parathesw data toso analytika.

pantws me core 2 duo e6400 kai 1 gb ram, xrhsimopoiontas zoom player kai cyberlink h.264 codec, mporw kai paizw *.mov, *mkv, *.avi

me kwdikopoiisi η.264 sta 1080p k framerate 29,97(?).

NLS

Reaction score
1
"min grafw tsampa!!!!!"

θα πρότεινα να σταματήσεις τα greeklish (εκτός αν γράφεις από κάνα παλιό unix terminal) ώστε πράγματι να μην γράφεις τσάμπα

Reaction score
0
θενκ γιου σοου ματς, οου γκραντ μαστερ μοντερεϊτορ!!!!!!

Ε ρε τι παθαμε...Ευχαριστω λεει ο κοσμος, οχι better...better λεω στο σκυλο μου οταν κανει κατι καλυτερα απο πριν...αντε μην αρχισω κ τα χω παρει....

NLS

Reaction score
1
!?

ενδιαφέρουσα αντίδραση σε κάτι που διάβασες όπως εσύ ήθελες

ως moderator (μια και το θέτεις έτσι εσύ, όχι εγώ) θα έλεγα να ηρεμίσεις, καλό δικό σου θα είναι (και για να σε προλάβω όχι γιατί θα κάνω κάτι εγώ, το παραμικρό... απλά δεν νομίζω ο mod του HTPC να χαίρεται με τέτοιες αντιδράσεις)

ως Νίκος, ξυδάκι, "μην αρχίσεις και τα έχεις πάρει" μας έκανες και γελάσαμε

Reaction score
5
παντως, οτι κυκλοφορει σε Η264 (σε ταινιες) ειναι μετατροπες ιδιωτων απο mpeg2-720p,1080i,1080p σε μεγεθος 4.37GB να χωρανε σε ενα αντε δυο DVD... ποιος ο λογος λοιπον να μην κατεβαζει κανεις το πρωτοτυπο .ts???

Reaction score
0
βασικα ξεχασα να πω πως ο λογος που τα χα παρει ειναι γιατι ο τρομπας ο γειτονας μου παρκαρε παλι στη θεση μου....σιγα που θα τα παιρνα με σενα (ή οποιονδηποτε αλλον εδώ for that matter)

τεσπα, σταματαω να post-αρω, για να μην στεναχωριουνται οι απανταχου moderators και με κανουν τπτ πριν παρω την amoi. αν θελω να πω κατι θα το λεω με Pm

τσαγια

το forum δικο σας

Reaction score
3
eNeRGy said:
παντως, οτι κυκλοφορει σε Η264 (σε ταινιες) ειναι μετατροπες ιδιωτων απο mpeg2-720p,1080i,1080p σε μεγεθος 4.37GB να χωρανε σε ενα αντε δυο DVD... ποιος ο λογος λοιπον να μην κατεβαζει κανεις το πρωτοτυπο .ts???
Μήπως γιατί έτσι θα είχε διπλάσιο ή τριπλάσιο όγκο? :shock:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
vejitto said:
βασικα ξεχασα να πω πως ο λογος που τα χα παρει ειναι γιατι ο τρομπας ο γειτονας μου παρκαρε παλι στη θεση μου....σιγα που θα τα παιρνα με σενα (ή οποιονδηποτε αλλον εδώ for that matter)

τεσπα, σταματαω να post-αρω, για να μην στεναχωριουνται οι απανταχου moderators και με κανουν τπτ πριν παρω την amoi. αν θελω να πω κατι θα το λεω με Pm

τσαγια

το forum δικο σας
Το forum είναι δικό μας.
Δεν είναι δικό μου ούτε δικό σου ούτε κανενός moderator.
Όλοι μπορούμε να εκφραστούμε ελευθέρα χωρίς όμως να προσβάλουμε του υπόλοιπους.

Ευχαριστώ

Κοντολέτας Γεώργιος
Moderator HTPC

minas

Πισιά
Reaction score
4.436
minas said:
Ρε δε πάτε να πνιγείτε!? Ούτε μια σφαλιάρα δεν έπεσε! Τα λεφτά μας πίσω!
Αφού πάλι αποφύγαμε τόσο άδοξα το flame, πάμε παρακάτω:
[...]
τελικά μάλλον δεν το αποφύγαμε το flame :twisted:

Πάντως μια και σοβάρεψαν τα πράγματα, να κάνω κι εγώ την προσθήκη μου...
Από την δική μου (αντικειμενική θέλω να πιστεύω) πλευρά βλέπω ότι έχει τρομάξει το ματάκι μας και φυσάμε και το γιαούρτι. Κοινώς, μην αγχώνεστε...τα περισσότερα θέματα του φόρουμ είναι ακόμη αυτοδιαχειριζόμενα και τα περισσότερα μέλη είναι αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου :wink:

ΥΓ. Σε περίπτωση που κάποιος μπει στον πειρασμό να μου απαντήσει, παρακαλώ να το ξανασκεφτεί. Η προτροπή είναι ακριβώς αυτή: Να καταλάβουμε ότι τετοια ζητήματα είναι ανάξια λόγου και να μη φοβόμαστε προληπτικά ότι θα ξεφύγουν από τον έλεγχο...

(Και αν δεν είναι προφανές, η διάσταση flame που προσέδωσα είναι υπερβολική. Και αν το επεξηγώ τώρα -παρά την ίδια μου τη συμβουλή- είναι για να δείξω πόσο κουραστικό είναι να διαβάζετε τέτοια πράγματα. Το καταλάβατε? :wink:)

Reaction score
5
doctor-x said:
eNeRGy said:
ναι αλλα συνηθως τα Η264 ειναι 720ρ... οποτε?

Reaction score
3
eNeRGy said:
doctor-x said:
eNeRGy said:
ναι αλλα συνηθως τα Η264 ειναι 720ρ... οποτε?
Δεν σε πιάνω... :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.640
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale