ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731

To 1985 εχω επιστρεψει μονιμα απο τις σπουδες μου.
Μαζι εχω φερει μια βιντεοταινια με βιντεακια απο το-τοτε-αγαπημενο μου συγκροτημα.
Εχω ηδη και το ανιστοιχο CD του συγκροτηματος το οποιο εχει ακριβως τα ιδια τραγουδια
στην ιδια σειρα.
Ειναι καλοκαιρι και βρισκομαι στο εξοχικο,στου οποιου τον χωρο συγκεντρωσης της οικογενειας αποφασιζω να κανω τα πρωτα μου πειραματα.
Οπως κοιταζω τον χωρο μπροστα μου υπαρχει μια 32''αρα τηλεοραση(θεορατη για την εποχη)
και κατω απο αυτην το Video player
Στα αριστερα απο την τηλεοραση εχω στησει ενα μικρο ηχητικο συστημα-ουτε θυμαμαι τι ηταν εκτος απο τα ηχεια που ηταν Celestion.
Aκουστε λοιπον τι κανω ο εξυπνος.
Ξεκινω την βιντεοκασετα και συγχρονως ξεκινω και το CD player τα οποια-μην ξεχνιωμαστε-εχουν την ιδια συλλογη μεσα.
Συγχρονιζω τον ηχο και ετσι...26 χρονια πριν εχω ενα υποτυπωδες δικαναλο home cinema.
Το ειπα σε μερικους φιλους και γρηγορα τσακιστηκαν να ερθουν και να μοιραστουν την εμπειρια.
Θυμαμαι την λαμψη στα ματια ολων μας καθως "μπουμπουνιζαμε" στο τερμα και ακουγαμε τοσο πολυ καλυτερα απο οτι στα ηχεια της τηλεορασης.
Τωρα θα με ρωτησετε "μα καλα βρε Χριστιανε μου, γιατι δεν συνεδεσες το video απευθειας στο stereo?"
Αυτο ηταν το επομενο βημα, οπως και η συνδεση της τηλεορασης με το stereo.
Και ετσι ξεκινησαν ολα...:109:
Η δικη σας ιστορια?