Πρωτος προ για την pioneer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Το ειχα ακουσει στην εκθεση , χθες αργα εμαθα οτι μεσα στο καλοκαιρι θα ειναι εδω.
Τι θα εχει ?
φυσικα οθονη αλα σουσανο , πολαπλες εξοδους για σαμπ, νεα πολυκαναλα φορμα ( dolby IIz και το αναμενομενο dts hc) θα ειναι hdmi 1,4 ready.Σφραγισμενος κατα thx .To μηχανακι ειναι σχεδον ετοιμο, μενει να σταθεροποιηθει το 1,4 hdmi κατι που θα γινει μεσα στην ανοιξη .Και μετα κανα μηνα - διμηνο για να βγει στην πιατσα.
Οταν εχω φωτο θα το μαθετε συντομα.....πολυ συντομα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Πρωτος προ για την pioneer

Μακαρι, πραγματι μακαρι .Γιατι εδω και καμποσα χρονια αυτη η πτωση των πωλησεων της της εχει κοψει τα φτερα σε νεες τεχνολογιες .

Reaction score
5.614
Ας βγάλει η Yamaha προ, και δε με νοιάζει αν είμαι ο μόνος που θα τον πάρει. Όπως έκανα με τον Ζ7 και σώθηκα από τα Onkyoειδή.

Εκτός κι αν η Pioneer βγάλει προ πραγματικά αναφοράς, με καλό ήχο. Θα δέσει ωραία και με το 91 εμφανισιακά.

Reaction score
31

argi κανενα νεο με την πιο για τον προ εχεις

Reaction score
460

Εκτος απο 1.4 θα ειναι και 3D?εμεις που εχουμε τα lx91 θα παιζουν 3D?και εαν οχι θα αναβαθμιζονται?η θα τα παμε στο υπογειο, το δικομου εχει παιξει μια ταινια γιατι δεν μου εχουν ερθει τα πισω ηχεια ακομη.θα φαμε μεγαλη ηττα?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Πρωτος προ για την pioneer

Εκτος απο 1.4 θα ειναι και 3D?εμεις που εχουμε τα lx91 θα παιζουν 3D?και εαν οχι θα αναβαθμιζονται?η θα τα παμε στο υπογειο, το δικομου εχει παιξει μια ταινια γιατι δεν μου εχουν ερθει τα πισω ηχεια ακομη.θα φαμε μεγαλη ηττα?
FAQ for HDMI 1.4

Can older HDMI (v.1.0 - 1.3) devices be firmware-upgraded to take advantage of the new features introduced in HDMI 1.4?

Probably not. Most of the new features introduced in HDMI 1.4 will require a new HDMI chip to enable, and cannot be upgraded via firmware.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/hdmi_1_4_faq.aspx#7

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Πρωτος προ για την pioneer

Θα σε συμβούλευα να γράψεις όλο το concept του 3D για το σπίτι στα παλιά σου τα παπούτσια για πολύ καιρό ακόμα. Πολύυυυυ καιρό!

Και πιστεψέ με τα δυο χιλιάρικα του LX91 είναι αστεια μπροστά στο τι άλλο πρέπει να αλλάξεις για να παίξεις 3D....

Reaction score
460

Ειμαι τυχερος που δεν εχω παρει ακομα ενισχυτη και τηλεοραση?

Reaction score
1

Ειμαι τυχερος που δεν εχω παρει ακομα ενισχυτη και τηλεοραση?
θεωρητικα ναι αλλα αυτη η τυχη θα διαρκεσει μεχρι να παρεις ...οταν θα παρεις θα μπεις στο κλαμπ μαζι με ολους τους υπολοιπους.

Η εξελιξη ποτε δεν σταματα. καποια στιγμη επιλεγεις ποτε θα μπεις στο τραινο της εξελιξης και τι εισητηριο θα πληρωσεις...φυσικα μπορεις να αποβιβαστεις οποτε θελεις. οπως επισης και να μην επιβιβαστεις ποτε....

φιλικα παντα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik