Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

γιαννη σε λιγο θα εχω νεα .....allover, ΝΤΡΟΠΗ στην ιντερσις .....................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξανα ΝΤΡΟΠΗ (στην ιντερσις) , οσο αφορα τον ενισχυτη , σαν ψηφιακος καηκε, ο τεχνικος θα κανει μια
προσπαθεια αυριο να τον φτιαξει.Αυριο θα εχουμε νεα..............................ακου δεν καλυψαν εγγυηση επειδη ο ιδιοκτητης δεν εστειλε την αποδειξη ? Και αν ο ιδιοκτητης ελεγε ψεματα οτι την εστειλε ?
Πως κοιτουν να αποφυγουν κατι και ποσο χανουν στα ματια του καθενος που μαθαινει τετοια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.617
Θα καταλάβαινα την στάση της αντιπροσωπείας, αν ο ενισχυτής ήταν αγορασμένος από το εξωτερικό, κι αυτό υπό προϋποθέσεις.
Το να κρύβονται όμως πίσω από γραφειοκρατικούς λόγους, ώστε να μην αναγνωρίσουν την εγγύηση, και να εισπράξουν τα χρήματα για την επισκευή, το θεωρώ απαράδεκτο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οι εκτακτες καταστασεις απαιτουν εκτακτα μετρα.........Περα την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ σταση της ιντερσις.
Χθες που βρεθηκα στον τεχνικο , του εδειξα ποσο εχει πεσει η pioneer ,
εκει που ειχε επιχρυσα βυσματα στην πλατη -τωρα δεν
εκει που ειχε ξεχωριστα διαμερισματα για ψηφιακα-αναλογικα, τωρα ολοι οι καλοι χωρανε,
γενικα η αρχοντια των 2011-αχ5-αχ5-αχ5ais πανε....
Οκ δουλεψαν πανω στο Mcacc, και σε καποια ενα καλουδια, απο εκει και μετα δεν συνεχισαν τα στανταρντ που οι ιδιοι ειχαν βαλει.

Reaction score
802
Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Κανεις δεν τα συνεχισε.
Εχεις δει μηπως τα remote του "επετειακου" denon ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

so ? η ντενον στο αμερικανικο φορουμ και στην ελληνικη πιατσα εχει την φημη οτι τα ριμουτ της χαλανε,

Reaction score
0
Τα ιδία και χειρότερα κι εγώ! Pioneer VSX-LX70, 2 φορές για τα ιδία συμπτώματα στα σύγχρονα εργαστήρια της πλατειάς Αττικής (εργασία + μεταφορικά 500€). Απίστευτο θράσος να πουν ότι έφταιγαν τα ηχεία μου Tannoy Sensys DC2 και τα καλώδια μου Oehlbach! Επίσης το τραγικό είναι ότι ο ενισχυτής μου επέστρεψε αγνώριστος…με χαλαρές βίδες στα πλαϊνά και στραβά βιδωμένες, με τις βίδες στην πλάτη της συσκευής κολλημένες με κόκκινη κόλλα για δήθεν αποτροπή ανοίγματος του ενισχυτή και με βαθιές γρατζουνιές παντού κυρίως στη πρόσοψη. Ο κ. Παπαgeorge της Intersys και οι μαϊμούδες στα σύγχρονα εργαστήρια της πλατειάς Αττικής (τρομάρα τους) είναι για πολλές κλωτσιές. Από Βέλγιο απλά σήκωσαν τα χεριά ψηλά! Ούτε τσακιστό ευρώ δεν βλέπει η Intersys από έμενα πάλι…

Reaction score
26

H αντιμετοπηση του επισημου service της Intersys ειναι χρονια γνωστη σε πολλους . Οσο λιγοτερο ασχοληθεις μαζι τους τοσο πιο ηρεμος θα εισαι. Εκανες πολυ καλα που απευθηνθηκες αλλου και ακομα καλυτερα αν το "αλλου" ειναι ο Κωστας. Η αληθεια ειναι οτι τα τελικα στοιχεια του 81 λογο του (ICEpower) ειναι λιγο ακριβοτερα. το κοστος που σου ανεφεραν οι επισημοι ομως ηταν προφανος για αλαγη ολοκληρου του board των τελικων( ποτε δεν επισκευαζουν). Ενας τεχνικος θα καταφερει να επισκευαζει μονο τα ουσιαστικα καμενα στοιχεια.

Reaction score
0

Παιδιά σας υπερευχαριστώ όλους! Όπως είπα και πιο πάνω δεν τα βάζω τόσο με την Pioneer σαν
εταιρεία, όσο με την intersys και το service της κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πως
με έχουν για κανένα μ#%^&α (sorry για την έκφραση), ενώ στην πραγματικότητα ασχολούμαι με τον
ήχο από τα επτά μου χρόνια.. όσο να πει κανείς λοιπόν, έχω μάθει τουλάχιστον πως δεν είναι
κι εύκολο πράγμα να κάψει τελικά στάδια ένας ενισχυτής! Πολύ περισσότερο δε, όταν ανήκει
σ'αυτή την κατηγορία τιμής, γιατί στα κυκλώματα προστασίας θα έπρεπε να έχει δοθεί μεγαλύτερη σημασία.

Το ότι δεν μου αναγνωρίζουν την εγγύηση επειδή δεν είχα στείλει το έντυπο κι από τη στιγμή μάλιστα
που έχω την απόδειξη αγοράς στα χέρια μου στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο μου, μου μοιάζει
πραγματικά αστείο! Όπως είπα και πιο πάνω, θα πω απλά πως μου έπεσαν από την τσέπη 1700 euro..
Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο θέμα.. ελπίζω μόνο ο Κώστας να κάνει τα "μαγικά" του και να
έχω αίσιο τέλος ώστε να μην μπω σε νέα μεγάλα έξοδα.. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! :117:

Reaction score
0

.... Πάντως όπως και να έχει το πράμα , είναι λίγο ύποπτο.
Τι σκ@τ@ ? κάηκε ετσι απλά ολόκληρος 81?Δεν εχει protector? δεν δούλεψε? Με την παραμικρή τσίτα έγινε ψητός?
Γιάννη, ο ενισχυτής τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε λειτουργήσει ελάχιστα (λόγω έλλειψης χρόνου),
αλλά κι αυτές τις λίγες φορές που λειτούργησε, η ένταση του ήταν σε χαμηλή έως μεσαία στάθμη.. τι να πω..
απλά έχω σηκώσει τα χεριά ψηλά!

Reaction score
29.579

Μα αυτό εννοώ και γω, ύποπτο για το μηχάνημα. Οχι για την χρήση του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη οι ψηφιακοι εχουν ημερομηνια ληξης, αμα σου κατσει μπορει να ειναι μικρη, προστασια εχουν μονο για να μην παρουν φωτια, αλλου ειδους προστασια δεν εχουν, απο εκει και μετα θα δουμε τι θα γινει........

Reaction score
29.579

Δεν μπορεί ρε Αργύρη να εχουν προστασία μόνο για υπερθέρμανση!!!
Τουλάχιστον για dc και βραχυκύκλωμα πρέπει να έχουν.
Δεν το πιστεύω οτι εχουν ξεφτιλιστεί ετσι.!!!
Η DENON εχει 5 ειδών προστασίες στους καλούς avr της.Που και αυτή εκπτώσεις κάνει τελευταίως.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τζωνα τα ντενονια δεν ειναι ψηφιακιλες, απο εκει και μετα εκπτωσεις εχουμε παντου εδω και χρονια.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589

γιαννη οι ψηφιακοι εχουν ημερομηνια ληξης, αμα σου κατσει μπορει να ειναι μικρη, προστασια εχουν μονο για να μην παρουν φωτια, αλλου ειδους προστασια δεν εχουν, απο εκει και μετα θα δουμε τι θα γινει........

Αυτό με την ημερομηνία λήξης που το διάβασες-άκουσες argi?
Εννοείς, αν περάσουν 1000-2000 ώρες, γιά παράδειγμα?
Και τι παθαίνουν?

Reaction score
15.548

ψηφιακοι ειναι....τι περιμενης :112:
........μπερδευουν τα ψηφια και μουλαρωνουν.....:116:

...............

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ο ενισχυτης πηγε για επισκευη σε ενα απο τους καλυτερους ελληνες <μαστορους> θα ελεγα και πιο περα, (πολυ πιο περα ) (αλλα αστο).Εκει λοιπον βλεπεις ψηφιακους (πασης φυσης) στοιβαγμενους,
οι αυτοκινητου απο γκαζια (που τρωνε) - οι σπιτισιοι απο πολλους λογους.Αν θες το τηλεφωνο του τεχνικου
just squez the trigger , Υποψιν ο αθρωπος ειχε ξεφτυλισει πολυ κοσμο (οχι στην ελλαδιτσα) εκει στο αμερικα.
Στην παρουσιαση (σε εκθεση) φρεσκων προιοντων) εκανε μηχανικους ΜΕΓΑΛΗΣ εταιριας να απορουν πως καποιος σε λιγα δευτερολεπτα εβγαλε λαθος αυτα που σχεδιαζαν χρονια..............

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Προσωπικα ουτε καθηγητης ειμαι , ουτε κατεχω διπλωμα ηλεκτροτεχνιας.
Απλα ψηφιακος που να ζεματα δεν μου καθεται καλα,
ψηφιακος με ανεμηστηρα ?
>>> που οταν του χωσεις 5 συμβατα κατα thx 4ομα jamo ,και να ιδρωνει τρελλα,
απλα δεν μου κανει ....Εμενα παντα ετσι ?
Ανεμηστηρες εχω μονο στον προβολεα , τελικος -προ-audy-τελικοι σαμπ-power condition -blu ray ,
δεν ξερουν τι θα πει ανεμηστηρας....
Και να φορα ο Ice πιονερος ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster