Πρόβλημα με TOSHIBA XD-E500

Reaction score
0
Χθες μολις πηρα το παραπανω DVD player και συνδέοντας το με HDMI στη 42αρα FullHD Philips 5603 δεν ειχα εικονα και παράλληλα εμφανιζόταν το μήνυμα "Μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο".
Προσπάθησα απο το set up στις ρυθμίσεις εξόδου HDMI....τίποτα...

Αντιθέτως συνδέοντάς το σε μια 50αρα HD ready Panasonic ενος φιλου με HDMI έδωσε εικονα κανονικά...

Και ενα τελευταίο,στο φωτεινο display της συσκευής εμφανίζετυαι μόνο ο αριθμος του chapter και τίποτα αλλο(πχ χρόνος κατα την αναπαραγωγή ), ειναι λογικό ,ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Αν κάποιος το έχει και μπορεί να μου απαντήσει...θα ήταν χρήσιμο γιατι ειμαι στο παρα πέντε να το επιστρέψω...Ευχαριστώ.

Reaction score
73
Re: Προβλημα με TOSHIBA XD-E500

Χθες μολις πηρα το παραπανω DVD player και συνδέοντας το με HDMI στη 42αρα FullHD Philips 5603 δεν ειχα εικονα και παράλληλα εμφανιζόταν το μήνυμα "Μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο".
...
Εφόσον σέ αλλη έπαιξε... μπορει να σημαινει οτι η TV δεν θελει να κλειδωσει στο σημα που του στελνεις...

Πριν το πας πισω δες απο το μενου του DVD τι σημα στελνει στην TV σου... πχ. μηπως στελνει 1080p
και αυτη δεν το αναγνωριζει ...? αν του στειλεις πχ. 720p θα το δει..? η μηπως η TV σου θελει 1080i και οχι 1080p...?

Δες τα ολα αυτα πρωτα...

Επίσης παρε ενα αλλο DVD και βαλτο στη TV να δεις αν θα κλειδωσει και σου δωσει εικονα... μηπως εντελως τυχαια
τωρα εβγαλε προβλημα η TV σου...

Reaction score
802

πολλες philips δεν δεχονται 1080p και ας λενε οτι εχουν το πανελ.
Βαλε 720p η 1080i και λογικα θα παιξει.

Reaction score
0

Αγαπητοι φιλοι η TV εχει τσεκαριστει σε HDMI σύνδεση με αλλα DVD players.Με το συγκεκριμένο έπαιξα με ολες τις αναλύσεις στην HDMI σύνδεση.
Σε οτι αφορά το display της συσκευής ετσι ειναι σε ολα δηλαδη η μοναδική ενδειξη κατα την αναπαραγωγη ειναι ο αριθμος του chapter,γαιτι μου φαινεται λιγο ασυνηθιστο....

JL_

Reaction score
19

Με την ένδειξη είναι όλα εντάξει, μην ανησυχείς, μόνο την αρίθμιση των chapters δείχνει. Για το HDMI τώρα, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, το καλώδιό σου είναι πιστοποιημένο για 1.3; Για κάποιον περίεργο λόγο έχουν αναφερ8ει τέτοιου τύπου ασυμβατότητες με τα τελευταία Toshiba, οι οποίες λύνονται λένε με καλώδιο HDMI 1.3.

Reaction score
0
H ανάλυση στα 720p ,ειναι κλειδωμένη,δεν μπορώ δηλαδη να την επιλεξω.κι αυτο δε μου φαίνεται νορμάλ...Το καλώδιο ειναι πιστοποιημενο για 1.3...καποιο προβλημα στην εξοδο HDMI πρεπει να υπάρχει δεν δικαιολογείται διαφορετικα...

JL_

Reaction score
19
Κάνε μια δοκιμή να απενεργοποιήσεις ό,τι επιλογές μπορεί να έχει η τηλεόρασή σου σχετικά με HDMI-CEC ή Auto-Resolution μέσω HDMI, μήπως δημιουργείται από εκεί κάποιο κόλλημα. Μόλις διάβασα και για άλλη περίπτωση XDE500 με Philips 9632, όπου εκεί κλειδώνει μόνο σε 720p και σε καμμία άλλη ανάλυση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis