- Reaction score
- 8
Ζηση, ειχες ερθει στην χαι εντ εκθεση και μιλησες εκει με τον Μιχαλη τον Σπερτο;
Με είχε αναφέρει κι εμένα ο μπαγάσας.??Μακαρι να υλοποιηθει αυτη η προταση σου. Αλλωστε ο Μιχαλης ειχε πει καποια φορα.
- Πολυ καλο παιδι ο Ζησης, εχει πολλα να κανει.
:204:Ζήση να σε κάνουμε μέλος της ΕΒΒΕ. Τρως καυτερά;
Σωστά, θα δω αν μπορώ να μάθω κάτι.Αυτό πρέπει να το ψάξουμε λίγο...
Δεν τα λες σωστά, το αντίστοιχο είναι King - meletov, πρέπει να είναι και οι δυό φίλοι του κόκκινου! :119:Αν είναι να κάνουμε αθλητική εκπομπή, με σχόλια, να έχουμε δίδυμο καρπετόπουλου-πανούτσου, μόνο που εδώ θα έχουμε pleo - meletov! ...
Αυτό βρήκα, προς το παρόν. :144:Για να είναι νόμιμη η εκπομπή πρέπει να έχεις άδεια από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) για να εκπέμπεις μουσική μέσω internet και δεν έχει περιορισμούς (ελληνική, ξένη). Για να χορηγήσουν άδεια πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο : 2111029000 και θα σου εξηγήσουν ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Πληροφοριακά η άδεια κοστίζει ~80ευρώ/μήνα και τιμολόγηση ανά εξάμηνο δηλαδή ~480 ευρώ.
Στο θεμα μπορει να βοηθησει πολυ ο Vertigo που εχει-ειχε internet radio.(τον εδωσα)!!
Οσο για μενα , αν μεινει καποια ωρα χωρις παραγωγο το συζηταμε.
(Ξεκινησα μικροτερος απ τον zisis στα ΑΜ και απ το 89 βοηθαω στο IONIONFM)
Προφανώς εννοείς την άδεια της ΑΕΠΙ γιατί παραπέρα δεν βλέπω κάποιο άλλο έξοδο....Γιατι να γινουν διπλα εξοδα.
Αυτό θα ήθελα να το σιγουρέψουμε λίγο... Έχω την εντύπωση πως επειδή η ΑΕΠΙ περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα, και το ίντερνετ δέν εχει σύνορα... τί γίνεται στην περίπτωσή μας.?Ολα ειναι νομιμα και κανουμε οτι θελουμε!
Ναι πες μας οτι εγω φταιω κιολας που ακομη σε περιμενω.Καποτε ειχαμε πει με το πσειρακο να κανουμε μια εκπομπη παρεα αλλα δεν εκατσε ποτε. Θα πρεπει οσοι αναλαβουν μια ζωνη να ειναι τυπικοι στο χρονο που διαθετουν.
Δεν υπαρχει κατι αλλο. Δηλωνεις εδρα του σταθμου υπογραφεις τη συμβαση και ανοιγεις. Τωρα αν ερθει ο ελτον τζων να σου ζητησει τα ρεστα δωστου τα. Προσωπικα θα ηθελα να με ακουγε. :137:Προφανώς εννοείς την άδεια της ΑΕΠΙ γιατί παραπέρα δεν βλέπω κάποιο άλλο έξοδο....
Αυτό θα ήθελα να το σιγουρέψουμε λίγο... Έχω την εντύπωση πως επειδή η ΑΕΠΙ περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα, και το ίντερνετ δέν εχει σύνορα... τί γίνεται στην περίπτωσή μας.?
Νομίζω ότι σε θέματα ίντερνετ δεν μας περιορίζει τίποτα...
vretigo εσύ που έχεις επαφές με έναν μεγαλύτερο σταθμό (lips radio) ξέρεις να μας πείς άν έχει γίνει κάποια παρόμοια διαδικασία για τα πνευματικά δικαιώματα?
Εσυ ειπες οτι δεν εχεις καλη φωνη και δε θελεις.Ναι πες μας οτι εγω φταιω κιολας που ακομη σε περιμενω.
7 φορές την βδομάδα μουσική από 1 ώρα και την δεύτερη ώρα όλα τα υπόλοιπα θέματα :114:λέω για τις απογευματινές ώρες 6-8 μμ.Να πω κι εγώ μερικές σκέψεις:
[*]Δευτέρα: Επίκαιρα
Ανασκόπηση πολιτικής, οικονομικής, αθλητικής, κλπ, επικαιρότητας.
[*]Τρίτη: Χωρίς φόβο και πάθος
Ένα / δυο μέλη καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ιεροεξεταστή, δίκην συνέντευξης.
[*]Τετάρτη: Technology
Παρουσίαση / review συσκευής av.
[*]Πέμπτη: Εκπληξη
Απρογραμμάτιστη εκπομπή με ελεύθερο περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέλος το επιθυμεί.
[*]Παρασκυή: Το μεγάλο φτυάρι
Κους-κους και λοιπά μαχαιρώματα.
[*]Σάββατο: Ανασκόπηση
Σχολιασμός των posts/threads που ξεχώρησαν την εβδομάδα που πέρασε, για τον α' ή β' λόγο. Σοβαρά και αστεία.
[/list]
Συμπληρώνετε / διορθώνετε κατά βούληση...