Πρόταση για Radio station

Reaction score
0
Όχι Θάνο.... δεν πέσαν μαζί οι ώρες μας.
Παρεπιτόντως, την φωτογραφία που έχεις βάλει στο αφιέρωμα με τον scout απο την έκθεση Hi-end εγώ την τράβηξα.
Τον είχα γνωρίσει πέρυσι το πάσχα όταν ήταν να πάω για βοηθός στην Audio Craftworks, αλλά και πάλι είχα περιορισμούς λόγω σχολικών υποχρεόσεων. Εκτοτε, βλεπόμασταν πολύ συχνά στο δρόμο. Ο γιατρός του ήταν κοντά στο φροντιστήριό μου και οι ώρες που σχολάγαμε ήταν κοινές.... εκεί με έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Έτσι δέθηκα με το πρόσωπό του....

Reaction score
8
Μακαρι να υλοποιηθει αυτη η προταση σου. Αλλωστε ο Μιχαλης ειχε πει καποια φορα.
- Πολυ καλο παιδι ο Ζησης, εχει πολλα να κανει.

Reaction score
0
Μακαρι να υλοποιηθει αυτη η προταση σου. Αλλωστε ο Μιχαλης ειχε πει καποια φορα.
- Πολυ καλο παιδι ο Ζησης, εχει πολλα να κανει.
Με είχε αναφέρει κι εμένα ο μπαγάσας.??

Αρε Μιχάλη... να ξερες τι κενό αφήνεις...
είμαι σίγουρος ότι θα συμμετείχε σε κάτι τέτοιο, και με λίγο ψήσιμο θα έκανε καμια εκπομπούλα....

Reaction score
1
Αν είναι να κάνουμε αθλητική εκπομπή, με σχόλια, να έχουμε δίδυμο καρπετόπουλου-πανούτσου, μόνο που εδώ θα έχουμε pleo - meletov! αχαχαχα

Εγώ πάντως θα ήθελα να κάνω μια απόπειρα για ένα είδος μουσικής που δεν νομίζω να το καλύψει κάποιος άλλος. (irish/celtic/scottish folk). Δεν έχω προυπηρεσία, αλλά λίγο χρόνο τον γεμίζω, αν βγει πρόγραμμα και έχουμε λίγο κενό. (λίγο χρόνο όμως, γιατί οι συλλογές σε αυτά είναι πολύ περιορισμένες)

Reaction score
1.844
Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Ζήση να σε κάνουμε μέλος της ΕΒΒΕ. Τρως καυτερά;
:204:
Αυτό πρέπει να το ψάξουμε λίγο...
Σωστά, θα δω αν μπορώ να μάθω κάτι.
Αν είναι να κάνουμε αθλητική εκπομπή, με σχόλια, να έχουμε δίδυμο καρπετόπουλου-πανούτσου, μόνο που εδώ θα έχουμε pleo - meletov! ...
Δεν τα λες σωστά, το αντίστοιχο είναι King - meletov, πρέπει να είναι και οι δυό φίλοι του κόκκινου! :119:

Μετά, να δούμε πρώτα πως θα πάει, ίσως κάνουμε και ένα δίδυμο οικολογικό και αντικειμενικό! :142:

Πέρα απ' την πλακίτσα, δε λέει εκπομπή λόγου. Ίσως και το μουσικό δίωρο είναι μεγάλο για τον καθένα, σε κάποιες δύσκολες ώρες πέφτει βαρύ για τον "παραγωγό".

Reaction score
1
Κοίτα το αντίθετο, η κόντρα, η διαφωνία έχει άλλο ενδιαφέρον απο το να ακούς την πλύση εγκεφάλου της ίδιας άποψης συνέχεια. Δεν βλέπεις στα δελτία ειδήσεων? Έχουν διαφωνίες μόνο και μόνο για να έχουν κάτι να λένε.

Καλά τα λέμε τώρα, το δίωρο όμως είναι όντως βαρύ, και δεν γεμίζει εύκολα σε καθημερινή βάση. Αν καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός θα μείνουμε με τα μικρόφωνα στο χέρι. Το θέμα είναι τουλάχιστον να το προμοτάρουμε όσο μπορούμε (το πώς το συζητάμε αλλού) αν έχουμε κοινό/ακροατές έχουμε και το πρώτο και βασικό κίνητρο να συνεχίσουμε.

Ίσως είναι καλή ιδέα να έχει ένα άλλο domain name, ίσως δεν ξέρω, το συζητάμε. Μπορεί να είναι όντως κάτι ξεχωριστό, γιατί όχι.

Reaction score
1.844

Για να είναι νόμιμη η εκπομπή πρέπει να έχεις άδεια από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) για να εκπέμπεις μουσική μέσω internet και δεν έχει περιορισμούς (ελληνική, ξένη). Για να χορηγήσουν άδεια πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους στο τηλέφωνο : 2111029000 και θα σου εξηγήσουν ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Πληροφοριακά η άδεια κοστίζει ~80ευρώ/μήνα και τιμολόγηση ανά εξάμηνο δηλαδή ~480 ευρώ.
Αυτό βρήκα, προς το παρόν. :144:

Reaction score
1
Αν είμαστε 10 άτομα, δεν βγαίνει τίποτα τραγικό ανα άτομο. Που ελπίζω να είμαστε αρκετοί παραπάνω!

Reaction score
173

Στο θεμα μπορει να βοηθησει πολυ ο Vertigo που εχει-ειχε internet radio.(τον εδωσα)!!

Οσο για μενα , αν μεινει καποια ωρα χωρις παραγωγο το συζηταμε.
(Ξεκινησα μικροτερος απ τον zisis στα ΑΜ και απ το 89 βοηθαω στο IONIONFM)

Μπα σοβαρα; Καποτε σε παρακαλουσαμε και τωρα θα μας στειλεις και βιογραφικο; :142:
Περα απο την πλακα το θεμα αυτο θελει πολυ κουβεντα. Το να το στεισεις δεν ειναι δυσκολο. Το δυσκολο ειναι το μετα.
Καποτε ειχαμε πει με το πσειρακο να κανουμε μια εκπομπη παρεα αλλα δεν εκατσε ποτε. Θα πρεπει οσοι αναλαβουν μια ζωνη να ειναι τυπικοι στο χρονο που διαθετουν.

Και αφου σας αρεσει η ιδεα αυτη γιατι δεν μου ειπατε τιποτα τοσα χρονια; Οποιος θελει (αφου το εχουμε που το εχουμε) ας δοκιμασει την τυχη του στο lips. Γιατι να γινουν διπλα εξοδα. Ολα ειναι νομιμα και κανουμε οτι θελουμε!

Σας ακουω λοιπον...

Reaction score
0
Γιατι να γινουν διπλα εξοδα.
Προφανώς εννοείς την άδεια της ΑΕΠΙ γιατί παραπέρα δεν βλέπω κάποιο άλλο έξοδο....

Ολα ειναι νομιμα και κανουμε οτι θελουμε!
Αυτό θα ήθελα να το σιγουρέψουμε λίγο... Έχω την εντύπωση πως επειδή η ΑΕΠΙ περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα, και το ίντερνετ δέν εχει σύνορα... τί γίνεται στην περίπτωσή μας.?
Νομίζω ότι σε θέματα ίντερνετ δεν μας περιορίζει τίποτα...

vretigo εσύ που έχεις επαφές με έναν μεγαλύτερο σταθμό (lips radio) ξέρεις να μας πείς άν έχει γίνει κάποια παρόμοια διαδικασία για τα πνευματικά δικαιώματα?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Καποτε ειχαμε πει με το πσειρακο να κανουμε μια εκπομπη παρεα αλλα δεν εκατσε ποτε. Θα πρεπει οσοι αναλαβουν μια ζωνη να ειναι τυπικοι στο χρονο που διαθετουν.
Ναι πες μας οτι εγω φταιω κιολας που ακομη σε περιμενω.
Παντως σε 39 μερες κανουμε οτι θες.

Reaction score
40

1.Eίμαι μέσα και εγώ αν με θέλετε...:114:

ΥΓ. Τρώω καυτερά και ας είναι βράδυ:142:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Πρόταση για Radio station

Προφανώς εννοείς την άδεια της ΑΕΠΙ γιατί παραπέρα δεν βλέπω κάποιο άλλο έξοδο....

Αυτό θα ήθελα να το σιγουρέψουμε λίγο... Έχω την εντύπωση πως επειδή η ΑΕΠΙ περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα, και το ίντερνετ δέν εχει σύνορα... τί γίνεται στην περίπτωσή μας.?
Νομίζω ότι σε θέματα ίντερνετ δεν μας περιορίζει τίποτα...

vretigo εσύ που έχεις επαφές με έναν μεγαλύτερο σταθμό (lips radio) ξέρεις να μας πείς άν έχει γίνει κάποια παρόμοια διαδικασία για τα πνευματικά δικαιώματα?
Δεν υπαρχει κατι αλλο. Δηλωνεις εδρα του σταθμου υπογραφεις τη συμβαση και ανοιγεις. Τωρα αν ερθει ο ελτον τζων να σου ζητησει τα ρεστα δωστου τα. Προσωπικα θα ηθελα να με ακουγε. :137:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για Radio station

Ναι πες μας οτι εγω φταιω κιολας που ακομη σε περιμενω.
Εσυ ειπες οτι δεν εχεις καλη φωνη και δε θελεις.
Εγω φταιω που βγαινεις στον αερα σαν ντιντης; :142:

Reaction score
1
Να πω κι εγώ μερικές σκέψεις:

• Δεν υπάρχει πρόβλημα τεχνικής φύσεως και υποδομής ώστε να στηθεί ένας shoutcast server στο avsite.

• Θα συμφωνούσα σε εκπομπές - κατά βάση - ομιλίας με μουσικά διαλείμματα. Το να προστεθεί άλλο ένα μουσικό ιντερνετικό ραδιόφωνο στα χιλιάδες υπάρχοντα, δε μου λέει κάτι. Θα ήθελα το ραδιόφωνο του avsite να έχει να κάνει με το avsite. Να είναι ζωντανό και όχι playlist. Δε χρειαζόμαστε 24ωρη λειτουργία. Μια-δυο ώρες την ημέρα είναι αρκετές.

• Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το κόστος πληρωμής των δικαιωμάτων και φυσικά οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την παραγωγή. Δεν γνωρίζω αν η συνδρομή της ΑΕΠΙ που αναφέρθηκε πιο πάνω αφορά 24ωρη λειτουργία και αν μπορεί να γίνει ειδική ρύθμιση για την περίπτωση που συζητάμε. Το να δίνουμε 80 ευρώ το μήνα για ~1.30 ώρα μουσικής την εβδομάδα είναι υπερβολή.

Αν συμφωνείτε με αυτήν την προοπτική, προτείνω το ακόλουθο πρόγραμμα ως τροφή για περαιτέρω επεξεργασία.

• Δευτέρα: Επίκαιρα
    Ανασκόπηση πολιτικής, οικονομικής, αθλητικής, κλπ, επικαιρότητας.
  • Τρίτη: Χωρίς φόβο και πάθος
    Ένα / δυο μέλη καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ιεροεξεταστή, δίκην συνέντευξης.
  • Τετάρτη: Technology
    Παρουσίαση / review συσκευής av.
  • Πέμπτη: Εκπληξη
    Απρογραμμάτιστη εκπομπή με ελεύθερο περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέλος το επιθυμεί.
  • Παρασκυή: Το μεγάλο φτυάρι
    Κους-κους και λοιπά μαχαιρώματα.
  • Σάββατο: Ανασκόπηση
    Σχολιασμός των posts/threads που ξεχώρησαν την εβδομάδα που πέρασε, για τον α' ή β' λόγο. Σοβαρά και αστεία.

Συμπληρώνετε / διορθώνετε κατά βούληση...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Πρόταση για Radio station

Να πω κι εγώ μερικές σκέψεις:

[*]Δευτέρα: Επίκαιρα
Ανασκόπηση πολιτικής, οικονομικής, αθλητικής, κλπ, επικαιρότητας.
[*]Τρίτη: Χωρίς φόβο και πάθος
Ένα / δυο μέλη καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις του ιεροεξεταστή, δίκην συνέντευξης.
[*]Τετάρτη: Technology
Παρουσίαση / review συσκευής av.
[*]Πέμπτη: Εκπληξη
Απρογραμμάτιστη εκπομπή με ελεύθερο περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέλος το επιθυμεί.
[*]Παρασκυή: Το μεγάλο φτυάρι
Κους-κους και λοιπά μαχαιρώματα.
[*]Σάββατο: Ανασκόπηση
Σχολιασμός των posts/threads που ξεχώρησαν την εβδομάδα που πέρασε, για τον α' ή β' λόγο. Σοβαρά και αστεία.
[/list]

Συμπληρώνετε / διορθώνετε κατά βούληση...
7 φορές την βδομάδα μουσική από 1 ώρα και την δεύτερη ώρα όλα τα υπόλοιπα θέματα :114:λέω για τις απογευματινές ώρες 6-8 μμ.
Λέω 7 μέρες γιατί την Κυριακή δεν την ανέφερες :138:

Επίσης να βγάζουμε και εβδομαδιαίο πρόγραμμα ποια μέλη θα ακούγονται και τι παρουσιάζουν εκτός του προγράμματος της Πέμπτης που θα είναι έκπληξη.

Reaction score
8
Ειναι πολυ ωραια ιδεα του ραδιοφωνου.Το ραδιοφωνο ειναι μαγεια.

Για τι θα πρεπει να υπαρχει ομως μονο 1 ή 1.5 ωρα εκπομπης, αν αφαιρεσουμε τα δικαωματα της ΑΕΠΙ τα οιποια μπορουμε να δουμε ποια ειναι.

Η δικη μου προταση ειναι να υπαρξει ενα εβδομαδιαιο πλανο εκπομπων με ωρες, να εκφρασει καθε ενδιαφερομενος τη ωρα και την ημερα που θελει να κανει εκπομπη και βαση αυτου του πλανου να καθοριστουν τα θεματα.

Εφ' οσον η εκπομπη θα γινετε απο το σπιτι του καθε ""παραγωγου""
τα πραγματα ειναι αρκετα απλα. Το μονο, ισως, εμποδιο, ειναι τα αποσοστα της ΑΕΠΙ.

Εαν παντως, καταληξετε στο τι θελετε να κανετε, αν θελετε, παρτε και μια συμβουλη απο εμενα. Δεν θα σας ειναι αχρηστη. Φυσικα θα εξεφραζα την επιθυμια μου να λαβω μερος στην παραγωγη και φυσικα (και παλι αν θελετε) μπορω να αναλαβω τα ηχητικα σηματα (logos) του AVSITE, LIVE RADIO STATION.

Φιλικα
Βασιλης

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89