Πρόταση 2κάναλου

Reaction score
62
Μετά απο κουβέντα στους πολυκάναλους ενισχυτές, κατέληξα στη χρήση 2κάναλου για το μουσικό κομμάτι του Home theater μου. Θέλω να μου προτείνετε κάποιο 2κάναλο ενισχυτή για να οδηγήσει τα ROISTER STATUS 8.2, που είναι τα front ηχεία του συστήματός μου και αυτή τη στιγμή τα οδηγεί ένας ΟΝΚΥΟ 705. Το butzet μου είναι γύρο στα 700€. Είδα αυτόν και θα ήθελα τη γνώμη σας!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Πρόταση 2κάναλου

ναι, οι Rotel ειναι σιγουρο χαρτι οταν προκειται για οδηγηση. Εχει βγαλει και δυο μοντελα τελικων class D σε απιστευτες τιμες: RB-1562 2x100 630 euro, RB-1572 2x250 950 euro

Reaction score
62

ναι, οι Rotel ειναι σιγουρο χαρτι οταν προκειται για οδηγηση. Εχει βγαλει και δυο μοντελα τελικων class D σε απιστευτες τιμες: RB-1562 2x100 630 euro, RB-1572 2x250 950 euro
Κι εγώ μάλλον για τον RB-1562 θα πάω αφού είναι και class D!!!

Reaction score
1

τι λες για εναν audio analogue puccini special edition η καποιον thule 100 watt σε stock?
o puccini ειναι 55 βατ , αλλα με καλα ρευματα , εναν μετασχηματιστη στο καθε καναλι και αναμφισβητητη χροια, ατμοσφαιρα και μουσικοτητα...exei kai phono...

Reaction score
0
Ααααυτόν! Harman Kardon HK3490

Άφθονη ισχύς, σύγχρονο μηχάνημα, άπειρες εισόδους (και ψηφιακές), έξοδους για δύο subwoofer και γενικά τα πάντα-όλα και ακόμα σε τιμή χώμα!

Reaction score
0
Α, τότε πάσο.

Πάντως η πιο πρόσφατη δυνατή εμπειρία που είχα (γιατί ακολούθησαν κι άλλες, αδιάφορες όμως...) ακρόασης συστήματος με τελικό ενισχυτή, ήταν ένα ζευγάρι από αυτά http://www.auditorium.gr/index.php?productID=9
Νομίζω ότι δεν είναι πολύ πάνω από τα λεφτά σου. Πάντως, αν έχεις χρόνο, επιβάλλεται να πας να τους ακούσεις!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Πρόταση 2κάναλου

Α, τότε πάσο.

Πάντως η πιο πρόσφατη δυνατή εμπειρία που είχα (γιατί ακολούθησαν κι άλλες, αδιάφορες όμως...) ακρόασης συστήματος με τελικό ενισχυτή, ήταν ένα ζευγάρι από αυτά http://www.auditorium.gr/index.php?productID=9
Νομίζω ότι δεν είναι πολύ πάνω από τα λεφτά σου. Πάντως, αν έχεις χρόνο, επιβάλλεται να πας να τους ακούσεις!
Που μπορώ να τους βρω για να δω και τιμούλα?? Πολύ καλοί φαίνονται!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θα βρεις το τηλ επικοινωνιας στο link του αντιπροσωπου που σου δωσε ο φιλος

Reaction score
62

Μια ερώτηση: Έχει διαφορά στον ήχο ένας Class A με έναν Class D τελικό???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Πρόταση 2κάναλου

Που μπορώ να τους βρω για να δω και τιμούλα?? Πολύ καλοί φαίνονται!!
Μπορεί να φαίνονται καλοί........αλλά ακούγονται ακόμα καλύτεροι!
Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να τους ακούσεις. Τρομερή ισχύς αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας του ήχου, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.
Όπως είπε και ο tyler durden το λινκ που σου έδωσα είναι ο αντιπρόσωπος ο οποίος, όπως έχω μάθει, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενέστατος άνθρωπος.
Καλή συνέχεια!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόταση 2κάναλου

Μπορεί να φαίνονται καλοί........αλλά ακούγονται ακόμα καλύτεροι!
Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να τους ακούσεις. Τρομερή ισχύς αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας του ήχου, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.
Όπως είπε και ο tyler durden το λινκ που σου έδωσα είναι ο αντιπρόσωπος ο οποίος, όπως έχω μάθει, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενέστατος άνθρωπος.
Καλή συνέχεια!
θα πάρω σήμερα, αν και νομίζω πως ξεφεύγουν απ΄ την τιμή που ψάχνω απ΄ ο,τι είδα στο εξωτερικό...

Reaction score
0
Να πας (αν δεν πηγες ηδη): και να είναι εκτός του budget σου οι συσγκεκριμένοι, μπορεί να βρεις άλλες ενδιαφέρουσες λύσεις. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πολλές προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες τιμής.

Reaction score
62

Ο xindak απορρίπτεται, γιατί κάνει 1200€ ο ένας, δηλ 2400€ και οι δύο πολύ πάνω από το budzet μου. Κρίμα...
Έχω καταλήξει στους εξής 3:

1) Rorel RB-1562
2)Vincent SP996
3)XTZ CLASS-AP 100

Θα "προενισχυθούν" από κάποιο AV receiver και θα οδηγούν τα ROISTER STATUS 8.2

Επίσης τον τελευταίο που μπορώ να τον βρώ στην Ελλάδα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS