Πρόταση 2κάναλου

Reaction score
62
Απάντηση: Πρόταση 2κάναλου

Κι απ' ό,τι διαβάζω μάλλον στον ΧΤΖ προσανατολίζομαι πιο πολύ, μιας και δίνει πολύ περισσότερα απ' τους άλλους σε τιμή χώμα για την κατηγορία του. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το 50W για class A, κατα πόσο μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία μου. Θα πάω μάλιστα να τον ακούσω ή σήμερα ή αύριο!!

Reaction score
658

Yπάρχει επιλογή πίσω για A και ΑΒ.
Απλώς αλλάζει το bias.
Χοντρικά δίνει 90 βαττ σε "A" στα 8 και με τα δυο ηχεία και πάνω...
Υπάρχουν πολλά review στην ιστοσελίδα, αλλά κατέβασε αυτό: http://www.xtz.se/public/file.php?R...04cea&art=709&FILE_ID=20091222133743_1_12.pdf

Reaction score
1

Κάποιος πουλάει αν θυμάμαι καλά έναν ΧΤΖ, για ρίξε μια ματιά στις αγγελίες.

Reaction score
62

Άκουσα και τον τρικάναλο Rotel RB993, αλλά μου φάνηκε λίγο "σκληρός" για τα γούστα μου...ίσως βέβαια παίζουν και άλλοι παράμετροι γι' αυτό. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο?

Reaction score
62

Yπάρχει επιλογή πίσω για A και ΑΒ.
Απλώς αλλάζει το bias.
Χοντρικά δίνει 90 βαττ σε "A" στα 8 και με τα δυο ηχεία και πάνω...
Υπάρχουν πολλά review στην ιστοσελίδα, αλλά κατέβασε αυτό: http://www.xtz.se/public/file.php?R...04cea&art=709&FILE_ID=20091222133743_1_12.pdf
Απ' ό,τι κατάλαβα ο Α-100 είναι σχεδον ίδιος με το AP-100, αν εξαιρέσουμε την προενίσχυση.

Reaction score
658

Ναι αν και λιγότερο πολύπλοκος και το τροφοδοτικό
έχει να δώσει μόνο στον τελικό, αν κυνηγάς την λεπτομέρεια.

Νομίζω έχει και DAC ο ολοκληρωμένος, οπότε συγκριτικά
με τον τελικό αξίζει.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Άκουσα και τον τρικάναλο Rotel RB993, αλλά μου φάνηκε λίγο "σκληρός" για τα γούστα μου...ίσως βέβαια παίζουν και άλλοι παράμετροι γι' αυτό. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο?

πολυ ρευμα και οδηγηση αλλα ειναι λιγο "λαμπροι"

Reaction score
62

Αφού σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας, θα σας παρουσιάσω το νέο μου απόκτημα. Έναν "outsider", όσον αφορά το οικονομικό μέρος, αλλά τα ερωτεύτηκα όταν άρχισαν να κελαηδούν και δεν άντεξα στον πειρασμό!!! :107::107:

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πηλιο της Auditorium για την απίστευτη υπομονή του!! Πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας!!!:126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δημήτρη είναι αυτά που είχε προσφορά;!
Και σκεφτόμουν να στο πω αφού θα πήγαινες από εκει αλλά τα είχα δει πριν καιρό και δεν πίστευα ότι θα υπάρχουν ακόμα.
Αν τα πήρες στην τιμή που νομίζω, έκανες μακράν την καλύτερη επιλογή (πλην ιδιοκατασκευής ψηφιακού)!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Πρόταση 2κάναλου

Δημήτρη είναι αυτά που είχε προσφορά;!
Και σκεφτόμουν να στο πω αφού θα πήγαινες από εκει αλλά τα είχα δει πριν καιρό και δεν πίστευα ότι θα υπάρχουν ακόμα.
Αν τα πήρες στην τιμή που νομίζω, έκανες μακράν την καλύτερη επιλογή (πλην ιδιοκατασκευής ψηφιακού)!
Η προσφορά ήταν!!!! Τυχερός ε??:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόταση 2κάναλου

(...)αλλά τα ερωτεύτηκα όταν άρχισαν να κελαηδούν και δεν άντεξα στον πειρασμό!!! :107::107:

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πηλιο της Auditorium για την απίστευτη υπομονή του!! Πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας!!!:126:
Είδες που στα 'λεγα?! :126:

Εξαιρετική επιλογη, καλές ακροάσεις!

Αλήθεια, στα πόσα ήταν η προσφορά??

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση 2κάναλου

Είδες που στα 'λεγα?! :126:

Εξαιρετική επιλογη, καλές ακροάσεις!

Αλήθεια, στα πόσα ήταν η προσφορά??
900 ευρά!!!
Είχες απόλυτο δίκιο!! Τα μονομπλόκ κεντάνε!!!!:137::137:

Reaction score
0
Και βλέπω πάλι να επιβεβαιώνονται αυτά που είχα ακούσει για την εξυπηρέτηση της Auditorium.
Γι αυτό θα είναι το πρώτο μέρος που θα επισκεφθώ μόλις πάω για αναβάθμιση!

Reaction score
62

Και βλέπω πάλι να επιβεβαιώνονται αυτά που είχα ακούσει για την εξυπηρέτηση της Auditorium.
Πραγματικά αισθανόσουν ότι ακούς με φίλο κι όχι με πωλητή!!!

Reaction score
59

Ο Κωνσταντίνος (Auditorium) πραγματικά είναι άψογος και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.Και 'γω έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις απο την πρόσφατη αγορά μου.Με βοήθησε πολύ στο να ακούσω απο τα ηχεία μου pmc fb 1i το ηχητικό αποτέλεσμα που ήθελα με λογικό κόστος κτήσης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos