- Reaction score
- 62
Απ' ό,τι κατάλαβα ο Α-100 είναι σχεδον ίδιος με το AP-100, αν εξαιρέσουμε την προενίσχυση.Yπάρχει επιλογή πίσω για A και ΑΒ.
Απλώς αλλάζει το bias.
Χοντρικά δίνει 90 βαττ σε "A" στα 8 και με τα δυο ηχεία και πάνω...
Υπάρχουν πολλά review στην ιστοσελίδα, αλλά κατέβασε αυτό: http://www.xtz.se/public/file.php?R...04cea&art=709&FILE_ID=20091222133743_1_12.pdf
Άκουσα και τον τρικάναλο Rotel RB993, αλλά μου φάνηκε λίγο "σκληρός" για τα γούστα μου...ίσως βέβαια παίζουν και άλλοι παράμετροι γι' αυτό. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο?
Η προσφορά ήταν!!!! Τυχερός ε??:137:Δημήτρη είναι αυτά που είχε προσφορά;!
Και σκεφτόμουν να στο πω αφού θα πήγαινες από εκει αλλά τα είχα δει πριν καιρό και δεν πίστευα ότι θα υπάρχουν ακόμα.
Αν τα πήρες στην τιμή που νομίζω, έκανες μακράν την καλύτερη επιλογή (πλην ιδιοκατασκευής ψηφιακού)!
Είδες που στα 'λεγα?! :126:(...)αλλά τα ερωτεύτηκα όταν άρχισαν να κελαηδούν και δεν άντεξα στον πειρασμό!!! :107::107:
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Πηλιο της Auditorium για την απίστευτη υπομονή του!! Πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας!!!:126:
900 ευρά!!!Είδες που στα 'λεγα?! :126:
Εξαιρετική επιλογη, καλές ακροάσεις!
Αλήθεια, στα πόσα ήταν η προσφορά??
Πραγματικά αισθανόσουν ότι ακούς με φίλο κι όχι με πωλητή!!!Και βλέπω πάλι να επιβεβαιώνονται αυτά που είχα ακούσει για την εξυπηρέτηση της Auditorium.
Γι αυτό θα είναι το πρώτο μέρος που θα επισκεφθώ μόλις πάω για αναβάθμιση!
Ο Κωνσταντίνος (Auditorium) πραγματικά είναι άψογος και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.Και 'γω έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις απο την πρόσφατη αγορά μου.Με βοήθησε πολύ στο να ακούσω απο τα ηχεία μου pmc fb 1i το ηχητικό αποτέλεσμα που ήθελα με λογικό κόστος κτήσης.Και βλέπω πάλι να επιβεβαιώνονται αυτά που είχα ακούσει για την εξυπηρέτηση της Auditorium.
Γι αυτό θα είναι το πρώτο μέρος που θα επισκεφθώ μόλις πάω για αναβάθμιση!