Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
Δεν θα έπρεπε το Πλαίσο απο το οποίο και αγοράστηκε η τηλεόραση να έχει και αυτό μερίδιο ευθύνης για τις άθλιες επιδόσεις της εγγυήτριας εταιρίας;(26 ημέρες χωρίς τηλεόραση στο σπίτι).Αν φέρνει ηλεκτρονικά με τέτοιες εγγυήσεις καλύτερα να μην τα ξαναφέρει αλλιώς υπάρχουν και άλλα καταστήματα που αλλάζουν αυθημερόν το προιόν.
Δεν θέλω να γίνω υπερασπιστής του Πλαισίου, αλλά δεν έχω ακούσει περίπτωση που να αλλάχτηκε η τηλεόραση από (άλλο) μαγαζί, εκτός μετά από μεγάλη πίεση του αγοραστή σε 1 - 2 περιπτώσεις.
Ακόμα, έχω διαβάσει και (1-2) περιπτώσεις που αλλάχτηκε η τηλεόραση από το Πλαίσιο (δεν ξέρω για μεγάλη ή μικρή πίεση!).
Από την άλλη , εγώ νομίζω ότι αν αλλαχθεί η τηλεόραση έχει περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα σε σχέση με το να επισκευασθεί!

Reaction score
802
Ειδικα στην px70, καλυτερα να επισκευαστει παρα να ερθει παλι η ιδια καινουργια.

Reaction score
0
Πάντως κι εγώ με μόλις 4 μήνες τηλεόραση την έστειλα στο service με την γνωστή κάθετη γραμμή και θα περιμένω γύρω στις 3 εβδομάδες (καλώς εχόντων των πραγμάτων) για να την πάρω πίσω...

Reaction score
4
Βρε παιδια μια ερωτηση....
Εγω (αγορα Οκτωβριο),δεν εχω ακομα το προβλημα της γραμμης,αλλα εχω ενα αλλο και ρωτω εδω μηπως καποιος απο εσας ξερει...
Στον ΑΝΤ1 και μονο εκει οτι configuration και να δωσω στο πανελ (εννοω αυτοματο,16/9,14/9,να γεμισει την οθονη) παντα οταν αλλαζω καναλι με παει στο ΕΥΡΕΙΑ(το οποιο ειναι κατι σαν 14/9).
Οταν κανω εναλλαγη καναλιων ολα τα αλλα κρατανε τη ρυθμιση που εχω αποφασισει εκτος απο τον ΑΝΤ1 ο οποιος ανεξαρτητα απο οτι εχω δωσει δειχνει ευρεια.....
Ν α υποθεσω οτι ειναι προβλημα της εκπομπης του εδω στη Σαντορινη που μενω η ειναι κατι αλλο??
Γνωμες-εμπειριες σας??

Reaction score
14
πιθανότατα τους εχει ξεφυγει ενα "flag" που δίνει στην εικόνα (δίνει εντολή στην τηλεόραση σου) την λάθος διάσταση...

Αυτό που εχω δοκιμάσει εγώ στην δική μυο 50PZ700 είναι κάποια απο τα Zoom που κόβουν λίγο απο τα πάνω κάτω και φέρνουν την εικόνα να γεμίσει όλο το κάδρο του 16:9

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

ο τελευταίος ΗΧΟΣ βγάζει την 80ρα σαφώς καλύτερη από την δική μας 70ρα! αλλά μας χρυσώνει το χάπι βάζοντας παρόμοια βαθμολογία με της δικής μας και στην PG6000, οπότε συνεχίζουμε να χαμογελάμε με το κεφάλι ψηλά!

Reaction score
0

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Reaction score
0

έχει πέσει το μάτι κάποιου (ανά τα forum!) σε περίπτωση που να έχει επανεμφανιστεί η γραμμή μετά από την επισκευή?

Reaction score
0

Αν συμβεί σε κάποιον το ατυχές της γραμμής, ας ξέρει πλέον ότι παίζει και η περίπτωση αλλαγής με ΡΧ80 (μάλλον δεν υπάρχει στοκ από πάνελ για ΡΧ70). Έχει αναφερθεί αλλού.
Αν είναι στο 1ο 6μηνο, το θέμα αφορά το κατάστημα αγοράς (θεωρητικά), αν είναι μετά το 6μηνο η σειρά λέει service - αντιπροσωπία.
Προσοχή όμως, αν γίνει αλλαγή να είναι με ΡΧ80, αν πρόκειται για ΡΧ70 τότε είναι προτιμότερη η επισκευή με αλλαγή πάνελ.

Reaction score
8
Ρε παιδιά έχω πανικοβληθεί με το θέμα της γραμμής.Δυο γνωστοί μου είχαν το πρόβλημα και με πήραν τηλέφωνο να με προετοιμάσουν για τα άσχημα.Η τηλεόραση αγοράστηκε τον Δεκέμβριο ,στρώθηκε με το γνωστό DVD και δουλεύει με σταθεροποιητή τάσης.Είναι δυνατόν να παρουσιάσει το πρόβλημα 8 μήνες μετά ή αν ήταν θα το έιχε εμφανίσει και έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο?

Reaction score
5
" Αν ειναι ναρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπερασει" :108:

Την εχω απο Μαιο 07.Εχει παιξει χιλιαδες ωρες και μεχρι στιγμης καλα παμε(φτου φτου)

Το ζητουμενο ειναι να μην σε πιασει αγχος.Αν καθε φορα που την ανοιγεις τρεμει η καρδια σου τοτε ....χασαμε το παιχνιδι.

Αν μου συμβει ποτε τοτε παω για 50α χ800 σε 60 ατοκες δοσεις και ...

" Γλυκα μου μου ειπαν απο σερβις οτι δεν φτιαχνει και με 100 ευρω παραπανω πηρα αυτη" :137::137::137:

Reaction score
0
Μετά από ενάμιση χρόνο με την 42ΡΧ70, ακόμα δεν βλέπω καμμιά που να με ικανοποιεί εξίσου από ΟΛΕΣ τις LCD (μόνο οι 1920χ1080 της Panasonic με κολάζουν). Με την ΡΧ70 δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τώρα (ούτε γραμμές ούτε φίδια), εξακολουθώ να χαμογελάω όταν καλοθελητές μου λένε πάλι ότι "οι πλασμα φεύγουν σιγά-σιγά από την αγορά, και χαλάνε κλπ" και απολαμβάνω εξαιρετική εικόνα, και σε SD και HD.
ΟΤΑΝ πάρω Bluray player και ΔΕΝ με ικανοποιεί η ΡΧ70, θα σκεφτώ καμμιά Panasonic πάλι, από αυτές που ΕΡΧΟΝΤΑΙ με fullHD, 24p, freeSAT-HD, κλπ!
Δείτε τη νέα 41PZ81!!!!

Στο μεταξύ, αγόρασα για το δωμάτιο χτες την Philips 32PFL7962. Αγοράστηκεπολύ φτηνά -μόνο 559 ευρω-, (αν και δεν έχει τη καλύτερη δυνατή εικόνα της αγοράς) λόγω του στερεο ambi-light, αφού το έτερον ήμισυ το ήθελε πάρα πολύ. Ενώ το κορόιδευα στην αρχή, τελικά κρίνω ότι είναι μια ωραία προσθήκη που δίνει ατμόσφαιρα (σε υπνοδωμάτιο) και επιτρέπει να βλέπεις τηλεόραση με όλα τα φώτα κλειστά!

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Αν συμβεί σε κάποιον το ατυχές της γραμμής, ας ξέρει πλέον ότι παίζει και η περίπτωση αλλαγής με ΡΧ80 (μάλλον δεν υπάρχει στοκ από πάνελ για ΡΧ70). Έχει αναφερθεί αλλού.
η "γραμμή" τελικά χτύπησε και μένα.Μετα απο κάμποσα τηλέφωνα στο service και στην αντιπροσωπία ήταν ανένδοτοι στο θέμα αντικατάστασης με px80 .Ποιός κατάφερε κάτι τέτοιο γιατι η αντιπροσωπία ,κατηγορηματικά , ισχυρίζεται ότι δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ.:118:

Reaction score
4

Παρουσιασε το προβλημα εδω στη Σαντορινη που μενω,ο τοπικος αντιπροσωπος του σερβις της Αστρα ενδιαφερθηκε,την παρεδωσα εγω ο ιδιος,εκανα υπομονη 14 μερες,αλλαχθηκε το πανελ............και.........εξακολουθει να ειναι οτι καλυτερο εχω δει στη τιμη της.......δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι τωρα εχει ακομα καλυτερη εικονα απο πριν.
Α!!!!....δεν το ξαναεστρωσα το νο πανελ....μια χαρα δουλευει και χωρις στρωσιμο,....κανενα προβλημα και βλεπω εδω και 3 βδομαδες τωρα...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Παρουσιασε το προβλημα εδω στη Σαντορινη που μενω,ο τοπικος αντιπροσωπος του σερβις της Αστρα ενδιαφερθηκε,την παρεδωσα εγω ο ιδιος,εκανα υπομονη 14 μερες,αλλαχθηκε το πανελ............και.........εξακολουθει να ειναι οτι καλυτερο εχω δει στη τιμη της.......δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι τωρα εχει ακομα καλυτερη εικονα απο πριν.
Α!!!!....δεν το ξαναεστρωσα το νο πανελ....μια χαρα δουλευει και χωρις στρωσιμο,....κανενα προβλημα και βλεπω εδω και 3 βδομαδες τωρα...
+1:444:

Reaction score
0

καλησπερα και καλη χρονια . τελικα μετα απο δυο σχεδον χρονια με την px70 , η γνωστη καθετη γραμμη(εμφανιζεται στο 1/4 της οθονης) κτυπησε και μενα . το ζητημα ειναι οτι εκτος αυτης εμφανιστηκε και μια επιπλεον στο κεντρο της οθονης , η οποια ομως διακρινεται μονο οταν το φοντο ειναι απολυτα μαυρο . το θεμα ειναι οτι μαλλον ειμαι οριακα εκτος εγγυησης . ξερει κανεις συν-πικραμενος(!) τι γινεται σε αυτην την περιπτωση , ποσο θα κοστισει δηλ. η επισκευη και εαν συμφερει ? και τελος παντων, που οφειλεται αυτο το προβλημα?(ετσι απο περιεργεια) . ειναι θεμα του συγκεκριμενου μοντελου ή γενικα ολες οι panasonic ειναι ετσι προβληματικες λογω χαμηλης ποιοτητας κατασκευης ?

Reaction score
802
μονο στο συγκεκριμενο μοντελλο εμφανιστηκαν φιλε μου.
Αν εισαι εκτος εγγυησης μαλλον πας για εγκεφαλικο.Οτι και να σου πουν θα ειναι πολλα σε σχεση με τα 660ε που κοστιζει η px80 καινουργια.
αρε τα κεντρικα της ιντερτεκ και μιλα με την Κα Γουναρη.Εξηγησε της τα παντα ευγενικα αναφεροντας οτι το εχουν παθει πολλοι αλλοι ακομα, και νομιζω θα σε βοηθησει.
Αν σου πουν πανω απο 200-250ε δεν θα αξιζει τον κοπο.

Reaction score
5
Αν τωρα πω οτι ενδομυχα παρακαλω να μου συμβει θα το πιστεψετε?

Αυτο θα ηταν my one way ticket to 50" αφου θα εχω και το waf ΟΚ :125::125:

Φιλε gerpap και εγω την εχω κοντα δυο χρονια.Πιστεψε με την εχω καταευχαριστηθει και απλα το μονο που σου ευχομαι ειναι καλη υπομονη με την ολη διαδικασια φιλε μου.

Reaction score
0

εμένα μου έτυχε πριν 15 μέρες, 4 μήνες πριν τη λήξη της εγγύησης (παρεμπιπτόντως ακόμα περιμένω ανταλλακτικό), και σε συζήτηση με το σέρβις, αλλά και με άλλα συμπάσχοντα άτομα, άφησαν να εννοηθεί ότι και εκτός εγγύησης να είναι η τηλεόραση η εταιρεία ίσως καλύψει τη ζημιά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe