Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
λοιπον εφοσον εχεις th42px70e τα κουμπια για τις ωρες ειναι τα εξης πατας και κρατας πατημενα τα 2 αριστερα πληκτρα στο πορτακι της τηλεορασης και πατας 3 φορες το 0 στο τηλεκοντρολ τα αφηνεις και σου βγαινει ενα μενου εκει κατω δεξια γραφει ΤΙΜΕ 00 00 αν εχεις 0 ωρες
COUNT (αριθμο) ποσες φορες την εχεις ανοιξει

με το 1 και 2 πας στα αλλα μενου με τα 3 και 4 στα submenu και με το exit βγαινεις, μην αλλαξεις τιποτα και μην πατησεις το οκ με τιποτα

Reaction score
0
εχω μια αποροια οχι τοσο σχετικη αλλα δεν ξερω που να ρωτησω λοιπον εχω το χβοχ360 που δεν κανει upscale στα dvd και ειναι απο component
1) αν παρω dvd player με upscaling θα εχω καλυτερη εικονα η οχι επειδη το κανει ηδη η τηλεοραση?
2)αν συνδεσω hdmi θα εχω μεγαλη διαφορα η απλως λιγη ευκρινεια παραπανω?

Reaction score
802
Δεν το κανει ηδη η τηλεοραση.Απλα δεχεται 1080p σημα και το προσαρμοζει στην αναλυση του πανελ μεσω του vreal2

Reaction score
0
αυτο που βλεπω στην τηλεοραση απο το xbox σιγουρα δεν ειναι οι 576 γραμες του dvd αλλα παραπανω, αλλα και εαν κανω λαθος
1) αν παρω dvd player με upscaling θα εχω καλυτερη εικονα η οχι ?

Reaction score
0
αυτο που βλεπω στην τηλεοραση απο το xbox σιγουρα δεν ειναι οι 576 γραμες του dvd αλλα παραπανω, αλλα και εαν κανω λαθος
1) αν παρω dvd player με upscaling θα εχω καλυτερη εικονα η οχι ?
Από 576p σε 720p και 1080i υπάρχει σίγουρα βελτίωση (Το έχω δει στην δική μου ΡΧ70 από το DVD pioneer DV490 που έχω, μέσω HDMI, δεν έχω δοκιμάσει άλλη σύνδεση), για τα υπόλοιπα θα σου πουν άλλοι φίλοι που δοκίμασαν.
Πάντως εν τέλει χρησιμοποιώ τα 720p γιατί εκεί μπερδεύεται λιγότερο το DVD μου κατά τις εναλλαγές μεταξύ DVD, divX κλπ.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ......

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Panasonic 42PX70E
<hr style="color: rgb(59, 78, 91);" size="1"> <!-- / icon and title --> <!-- message --> ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007 ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΛΥ ΨΙΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ( 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2007 ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ . ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.

Reaction score
263
Re: Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
Τελικα τι εγινε;

Βασιλης

Reaction score
0
Αχ!!
σήμερα εμφάνισε και η δική μου μια κάθετη γραμμή και αύριο ετοιμάζομαι να επικοινωνήσω με το επίσημο service.
Απ' όσα έχω διαβάσει σε forum, σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση panel από το επίσημο service.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και βέβαια... θα σας ενημερώσω!

Reaction score
0
Το ίδιο και η δική μου wall_1
Λίγο πιο δεξιά από την μέση της οθόνης...

Πότε την πήρες; Εγώ το Σεπτέμβριο από πλαίσιο.

Reaction score
0
Ήμουν στο πλαίσιο πριν τα χριστούγεννα για να δω Panasonic, Sony, Pioneer και να αποφασίσω για αγορά. Ο πωλητής, ευγενέστατος, μου έδειχνε τις συσκευές και τισς κατέτασε κατά σειρά: Pioneer - Sony - Panasonic με το αιτιολογικό ότι οι Panasonic στις μεγάλες σειρές έχει πρόβλημα στα πάνελ ενώ στις μικρότερες έως 32" είναι άπαιχτη. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, ούτε επίτηδες να το έκανε, η pz70 που ήταν υποψήφια, βγάζει δύο γραμμές από πάνω έως κάτω λίγο αριστερά από το κέντρο. -Ακριβώς αυτό που σας έλεγα. Αυτή τώρα πάει κατευθείαν στο σέρβις, ο ευτυχής για την αξιολόγησή του υπάλληλος...

Reaction score
0

@ baniko & sphinx

Ειχατε συνδεσει παιχνιδομηχανη στην TV? Αν ναι ποσες ωρες συνεχομενες παιζατε?

Reaction score
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ......

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Panasonic 42PX70E
<hr style="color: rgb(59, 78, 91);" size="1"> <!-- / icon and title --> <!-- message --> ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007 ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΛΥ ΨΙΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ( 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2007 ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ . ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
Πραγματικά λυπηρό... για να μη πω τίποτα άλλο...:mad_3:

Ενημέρωσέ μας τι σου απάντησαν...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Αχ!!
σήμερα εμφάνισε και η δική μου μια κάθετη γραμμή και αύριο ετοιμάζομαι να επικοινωνήσω με το επίσημο service.
Απ' όσα έχω διαβάσει σε forum, σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση panel από το επίσημο service.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και βέβαια... θα σας ενημερώσω!
2ο κρούσμα..

Ενημέρωσέ μας!

Reaction score
0

μήπως επισκεύασαν το παλιό πάνελ ή έχεις πρόβλημα με το ρεύμα?

Reaction score
0
Νέα για την κάθετη γραμμή μου...

Η γραμμή δεν έφυγε μετά από μια νύχτα με το γνωστό dvd "πλυσίματος".
Επόμενο βήμα ήταν, σήμερα πρωί (χθες, Παρασκευή 8-2), τηλέφωνό στην εδώ αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη). Ευγενικά με παραπέμπουν στο τμήμα της Astra, που είναι αρμόδιο για την ανατολική Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα έρχονται (με ραντεβού) δύο τεχνικοί από το σπίτι και μόλις βλέπουν την γραμμή παραλαμβάνουν την τηλεόραση προς αλλαγή πάνελ. Εκτιμώμενος χρόνος 1 έως 2 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα είναι το panel διαθέσιμο από την Αθήνα.
Έως εδώ η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Μπορώ να πω πως ευτυχώς λόγω forum / thread, η διαδικασία ήταν αναμενόμενη (τουλάχιστον για μένα, γιατί η γυναίκα μου στεναχωρήθηκε κάπως!)

Η τηλεόραση αγοράστηκε 20 Οκτ 2007 από το shop21. Χώρα παραγωγής δεν θυμάμαι. Αν θέλετε μπορώ να δω και να γράψω το SN από το δελτίο παραλαβής από το service.
Υπάρχει πολύμπριζο ασφαλείας, δεν υπάρχει σταθεροποιητής τάσης. Λέτε να πάρω σταθεροποιητή τάσης;

Στρώθηκε κανονικά για 200+ ώρες.
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί συστηματικά παιχνιδομηχανή. Έχει συνδεθεί μια απλή παιχνιδοκονσόλα, με την οποία ο πιτσιρικάς παίζει κατά καιρούς για 1± ώρα, χωρίς να έχει εμφανιστεί ως τώρα κάποιο φαινόμενο image retention.

Reaction score
0
Απάντηση σε PM από Sphinx
[όταν την έστειλα με PM που έβγαλε ότι δεν μπορείς να παραλάβεις, δες αν θες τις ρυθμίσεις σου]

Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο.
Οι ενέργειες μου ήταν να πάρω πρώτα την αντιπροσωπία της Panasonic (intertech 2310 245480) οπότε ενημερώθηκαν και εκείνοι και μου έδωσαν το τηλέφωνο της Astra (Μακεδονίας 100, Βουδούρης, 2310 323850).
Στην αρχή, η γυναικεία φωνή του τηλεφώνου (που δεν νομίζω ότι κατάλαβε για τι τηλεόραση μιλούσαμε) μου είπε να την πάω από εκεί. Εγώ της απάντησα (ευγενικότατα πάντοτε) ότι μιλάμε για 42", κάτι που μεταφέρεται δύσκολα και ανέφερα ότι όπως διαβάζω και στα forum στο internet συνήθως πηγαίνουν οι τεχνικοί και την παίρνουν από το σπίτι και ότι γίνεται αλλαγή πάνελ μέσα στην εγγύηση (πάλι δεν νομίζω ότι κατάλαβε και πολλά). Τα ίδια είχα πει και στην αντιπροσωπία. Μου απάντησε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα και μετά από 2-3 ώρες με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού για να έρθουν σπίτι. Μόλις είδαν τη γραμμή...
Το μόνο που με ξένισε ήταν ότι την φόρτωσαν ξαπλωτή σε ένα επιβατικό με το οποίο ήρθαν.
Μάλλον θα ζητήσω όταν τη φέρουν να τη μεταφέρουν όρθια αν και νομίζω ότι αν συνδεθεί και παίξει θα είναι έτσι κι αλλιώς όλα ΟΚ.
Ελπίζω να βοήθησα.
Στην διάθεσή σου

Νίκος

Reaction score
0

Για οτιδήποτε περαιτέρω ενημέρωσέ μας...:happy_4:

Reaction score
0
Υπόθεση κάθετης γραμμής συνέχεια και (επιθυμώ και ελπίζω!) τέλος:

Η τηλεόραση επέστρεψε την Παρασκευή το απόγευμα από το συνεργάτη του astra service. Ακριβώς μία εβδομάδα! (την είχαν πάρει την προηγούμενη Παρασκευή 8-2, είχαν ειδοποιηθεί το πρωί της ίδιας μέρας).
Γενικά δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από το service (Βουδούρης, Μακεδονίας 100, Θεσ/νίκη, 2310 323850). Μικρή παραφωνία, ότι όταν την πήραν την φόρτωσαν ξαπλωτή σε ένα fabia. Δεν είδα πως την μετέφεραν στην επιστροφή, γιατί δεν ήμουν σπίτι (την παρέλαβε η γυναίκα μου). Πάντως η συσκευή ήταν ΟΚ και παίζει μιά χαρά.
Για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσα να μιλήσω με τους τεχνικούς για να ρωτήσω για την αναγκαιότητα σταθεροποιητή τάσης (και όλο ξεχνώ το τηλεφώνημα!).
Τώρα την ξαναστρώνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney