Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Ενοεις οτι δεν θα μπορεσω ουτως ή αλλως να ακουσω 5.1?

Reaction score
802

κατι λαθος εχεις κανει στις ρυθμισεις.Αφου προσπαθεις να παιξεις mkv (που αποκλειεται να εχουν hd audio , θα εχουν μονο DD/DTS) θα μπορεις να δωσεις πολυκαναλο ηχο μεσω οπτικης η hdmi στον ενισχυτη σου.
Δες μηπως εχεις ενεργοποιημενη καποια επιλογη για downmix...

Reaction score
0

Θα το ξαναδω αν και το μενου set up για τον ηχο ειναι παρα πολυ απλο με 4 επιλογες που τις εχω ολες δοκιμασει αλλα τιποτα....

Reaction score
0

Επανερχομαι με μια κρισιμη ερωτηση:
Βγαζουν 5.1 ηχο αυτα τα μηχανακια?
Διοτι το πηγα στο service και μου απαντησαν πως οχι!
Αληθευει?
Αλλο το DTS και αλλο το 5.1?

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να αγοράσω το EGREAT EG-M32B http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=152 με προβληματίζουν αυτά που γράφει στίς πληροφορίες στο σάιτ του eshop μου φαίνονται ελειπή οσο αφορά τα 1080p σε Mkv PAL κλπ. αρχεία, τι γίνεται με αυτά? τα παίζει όλα τελικά και μεγάλα αρχεία?
Επίσης τι προτείνετε είναι καλή αγορά στα 210 euro η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που προτείνεται?
Επίσης για το EG-M33H-DVB έχετε άποψη. http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=163
Όποιος έχει την καλή θέληση ας δώσει μια διαφωτιστική απάντηση στα ερωτήματά μου.
Ευχαριστώ πολύ....
frixosgr1 is online now Αναφορά μηνύματος

Reaction score
0

μια χαρα πολυκαναλο βγαζουν...
Τελικά όντως!!
Το πήρα πισω απο το service και βγαζει τελειο πολυκαναλο ηχο.
Η ρυθμιση πρεπει να ειναι στο "raw" και πρεπει μολις αλλαξει ρυθμιση να γινει reboot για να παρει την αλλαγη. Εκει οφειλοταν και το οτι δεν ειχα πολυκαναλο ακομα και αν δοκιμαζα ολες τις ρυθμισεις (δεν εκανα reboot).
Ολα καλα λοιπον με τον ηχο.... Τωρα σειρα εχει η ασυρματη συνδεση.....
Θα εχουμε μελλον με αυτο.....

Reaction score
0

Παιδιά έχω πρόβλημα με το ICY BOX IB-MP309HW-Β, που μόλις απέκτησα.
Όταν πήγα να κάνω format τον WD caviar green 1.5TB που του έβαλα μέσα, περίπου ένα λεπτό (το progress μένει στο 0%) μετά από το ξεκίνημα του format πετάει το μήνυμα

"Format Fail. May cause by bad hard drive.
Please reboot and try again"

και η μόνη επιλογή από κάτω είναι το Reboot. Όσα reboot κι αν έκανα και το σκληρό έβγαλα και ξαναέβαλα πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.
Μετά από το αποτυχημένο format φτιάχνει στο σκληρό 3 partition. Το 1ο ext3 250MB, to 2o Linux swap 494MB και το 3ο ήταν RAW 1396GB.

Τελικά σύνδεσα το σκληρό στο PC και με το Acronis migrate easy Boot CD τον formaρισα σε ένα partition ext3. Αυτό πήρε 50 λεπτά περίπου. Με το Ext2Fsd τα XP τον βλέπουν μια χαρά. Μέσα έβαλα διάφορα αρχεία mp3, avi και mp4... Το IB-MP309HW τα βλέπει όλα και τα παίζει τέλεια. Και να διαγράψω μπορώ αρχεία μέσα από το μενού του.

Απ' ότι φαίνεται ο σκληρός είναι εντάξει. Και γράφει και σβήνει...

Αν πάω στο setup του για να εγκαταστήσει τα NMT Applications και πάλι η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι το Fresh Setup. Το Typical Setup δεν υπάρχει καθόλου. Μάλλον γιατί δεν έχει τα υπόλοιπα partition που θέλει???

Τώρα που τα έγραφα αυτά μου έρθε η ιδέα να φτιάξω τα 3 partition όπως τα θέλει με το Acronis και μετά να δω αν έχει το Typical Setup ως επιλογή... αφού όμως μου δώσει κάποιος τα φώτα του για το αν είναι όντως έτσι τα partition που φτιάχνει.

Τι λέτε να φταίει; Ελαττωματικό μηχάνημα...; Μήπως έιναι πολύ το 1,5ΤB; (Τόσο λέει ότι υποστηρίζει) Τι να κάνω;

Reaction score
0

Είπα τελικά να το δοκιμάσω, οπότε ξανατρέχω το Fresh Setup... και χαλάει το 1 ext3 partition που υπήρχε και φτιάχνει τα 3 που ανέφερα παραπάνω (το format πάλι απέτυχε).

Με το Acronis ξαναδημιουργώ τα 3 partition πάνω απ' τα παλιά, για να είμαι σίγουρος ότι θα βγουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος.

Λέω, τώρα δε μπορεί θα υπάρχει η επιλογή Typical Setup... αλλά έπεσα έξω... πάλι μόνο Fresh Setup με άφηνε να κάνω. Τι είχαμε, τι χάσαμε σκέφτομαι και το ξανατρέχω. Προς μεγάλη μου έκπληξη αυτή τη φορά δεν παρουσίασε πρόβλημα και τώρα έχω τα NMT applications εγκατεστημένα και το σκληρό όπως πρέπει. :107:

Reaction score
0

Στο linux υπάρχουν τρία partition και δύο χρήστες. Ας ξεκινήσουμε από τους χρήστες. Υπάρχει ο απλός χρήστης που έχει περιορισμένα δικαιώματα και ο root χρήστης που έχει δικαιώματα μέχρι και να επέμβει σε κάθε σημείο του λειτουργικού συστήματος και να το αλλάξει.
Μια τιπηκή εγκατάσταση linux δημιουργεί τρία partition. Ενά που ονομάζετε /home και που βρίσκονται οι προσωπικές ρυθμίσεις του απλού χρήστη, ένα partition για τον root που βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις του λειτουργικού και που έχει δικαίωμα να επέμβει μόνο ο root χρήστης και τέλος ένα swap που είναι η δικλίδα ασφαλείας όταν όλα πάνε στραβά και το σύστημα ξεμείνει από μνήμη.
Σε αρκετές περιπτώσεις όπως και στα media player το root parition συνυπάρχει με το home αλλά πάντα θα υπάρχει ξεχωριστό swap partition.

Reaction score
0

Κυκληφορησε νεα εκδοση firmware...

01-17-091202-15-DST-403-000

το update εγινε μεσο της συσκευης...

επιτελους δοθηκε λυση με το DTS... :114::114::114:

δεν ειδα ακομα τι αλλο νεο υπαρχει...

Reaction score
27
Re: Απάντηση: Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Κυκληφορησε νεα εκδοση firmware...

01-17-091202-15-DST-403-000

το update εγινε μεσο της συσκευης...

επιτελους δοθηκε λυση με το DTS... :114::114::114:

δεν ειδα ακομα τι αλλο νεο υπαρχει...

παρτε το link για να αποκτησετε dowmix.

https://download.yousendit.com/MVNjclVDOC90d0VLSkE9PQ

Reaction score
13

Καιρός ήταν!
Σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του!
Αν κάποιος σας το δοκιμάσει ας μας κάνει μία μίνι περίληψη για το νέο firmware...

Reaction score
0

Γεια σε ολους. Ισως εχω χασει Επεισοδια (καθώς τελευταιους μήνες δεν υπήρχε χρόνος ουτε να το ανοιξω). Εριξα μια ματια αλλα δεν βρήκα κάτι σχετικο...Το θεμα μου λοιπον:

Δεν μπορω να δω Video του Youtube. Παω Web Services> MSP Community > Video Podcast > YouTube (lite) και οταν παταω να παιξει οποιοδηποτε Video (που μου χει φέρει απο το Search) μου βγάζει "Could not play".

Αν πάλι πάω Web Services> Media Services Portal ... δεν βλέπω κάτι σε YouTube!
Αν θυμαμαι καλα, και προ μηνων (ίσως μετα από κάποιο Update) ειχα θεμα ξαφνικα στο να εντοπίσω Πως θα παιξω YouTube, αλλα και παλι με τους 2 παραπανω τρόπους δεν έπαιζε (οταν δηλαδή μου χρειαστηκε).

Θελω να πιστεύω ότι κάποιος τρόπος παίζει να διορθωθεί το θέμα, Ή, οτι δεν "το παω εγώ καλα"...και θέλω τα φώτα σας. Στο λιγο που το έψαξα, μέχρι είδα να λέγεται ότι "το YouTube εκοψε την Παροχή (χαχαχα) στα ΝΜΤ".

Παρακαλώ αν κάποιος μπορει να δώσει κάποια σχετική πληροφορία ή παραπομπή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas