TGD
Thread Gravedigger
- Reaction score
- 10.832
Επιτέλους δεν μπορεί να έχει σχέδιο πυρόσβεσης η κυβέρνηση! Η πυροσβεστικη πρέπει να έχει!
Δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι μπορουν να εγκατασταθουν ΑΠΕ στις αναδασωτεες εκτασεις.Πυρκαγιές και ανεμογεννήτριες.
View attachment 220375
View attachment 220374
Tί λέει στην πραγματικότητα το ΣτΕ για τις ανεμογεννήτριες σε αναδασωτέα έκταση
Ευρεία διάδοση έχει γνωρίσει τις τελευταίες ημέρες η απόφαση 2499/2012 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία επετράπη η...elawyer.blogspot.com
θα καίνε πολύ ρεύμα...εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τους αναβουν να παιρνουμε λιγο αερα οταν κανει ζεστη ...![]()
Η υποχρέωση να καθαρίζονται τα οικόπεδα, ακάλυπτοι κτλ ισχύει για τα εντός οικισμού καθώς και αυτά που βρίσκονται σε ΖΟΕ.Μπορεί να έχεις δίκιο, δε ξέρω ειλικρινά.
Ξέρω ότι κλάνουν μεντες όλοι εκεί γύρω, αν τους απειλήσεις με καταγγελία στο δασαρχείο.
Μεντες. Κανονικά.
Το δασαρχείο ξέρει.
Εμείς είμαστε εκτός σχεδίου πόλεως, αλλά ανήκουμε σε περιοχή που αποτελεί οικισμό. Φυσικά δεν είμαστε μέσα στο δάσος...
Για να μην πάρουμε καμιά φωτιά από τα πολλά βατεγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τους αναβουν να παιρνουμε λιγο αερα οταν κανει ζεστη ...![]()
Επίσης σε καμμένο δάσος, επωμιζονται το κόστος αναδάσωσης για τα τμήματα που τους αφορούν.ναι
με καθυστέρηση μηνών ή ετών όμως.
η εγκατάσταση σε δασική περιοχή είναι πολλαπλώς ευκολότερη και ταχύτερη