Πχοιό SUV(οειδές) ως 15Κ;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.393
Μιας και αναφέρατε citroen, είμαι μαζί σας. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις επιλογές της δεν μπορείτε να καταλάβετε τι νιώθουν οι χρήστες αυτής της μάρκας. Ακόμα και ένα saxo, διαθέτει ποιότητα κύλισης, άνεσης ανάρτησης και γενικά επίπεδο ευχαρίστησης συνολικά, τo οποίo δεν τo συναντάς σε καμία άλλη επιλογή. Αυτή την στιγμή "συζώ" με qasqhai, (το γράφω αυτό για αν μην νομίσετε ότι είμαι επηρεασμένος σαν κάτοχος).

Ως αναφορά τα πολυμορφικά της.... Ένας λόγος παραπάνω!

Όμως την περίοδο αυτή κυκλοφόρησε ένα συνολάκι από αυτήν την φίρμα, που ξεπερνά και τον εαυτό της!
Αναφέρομαι στο:
Παρακαλώ μην επιλέξετε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία που κινείται οικονομικά χωρίς να δοκιμάσετε! Προσωπικά έπαθα πλάκα!

http://www.citroen.gr/car/the-new-compact-suv-citroen-c3-aircross/

Last edited:

Reaction score
5.863
Μιας και αναφέρατε citroen, είμαι μαζί σας. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις επιλογές της δεν μπορείτε να καταλάβετε τι νιώθουν οι χρήστες αυτής της μάρκας. Ακόμα και ένα saxo, διαθέτει ποιότητα κύλισης, άνεσης ανάρτησης και γενικά επίπεδο ευχαρίστησης συνολικά, τo οποίo δεν τo συναντάς σε καμία άλλη επιλογή.
Θα συμφωνησω απολυτα,γιατι εχω οδηγησει ουκω λιγα citroen,ειμουν και κατοχος saxo.
Aλλα ρε φιλε πολλα προβληματα ολα. Τυχαιο?? Renault megane ξαδερφου δυο φορες ξηλωσε και περασε καινουργια ηλεκτρικα,συν 2 τρομπες νερου στα 7 χρονια.

Ασε οι ταπετσαριες στις πορτες που εχουν επισκευαστει δεν ξερω ποσες φορες. Peugeot 106 της αδερφης μου,γιναμε κολλητοι με τον γερανο. 5 χρονια χρησης. Citroen saxo δικο μου,το ειχα χρυσοπληρωσει.
Αλλα ποιοτητα κυλισης και αναρτησης δεν παιζονται με τιποτα.
[DOUBLEPOST=1515777067][/DOUBLEPOST]
Τα τελευταια οκτω χρονια με δυο γαλλικα (PEUGEOT για εξι χρονια και RENAULT τα δυο τελευταια ) κανενα προβλημα.
Τυχερος εισαι.
[DOUBLEPOST=1515777445][/DOUBLEPOST]Aν επερνα ποτε suv αν και δεν μου αρεσουν,το μονο που θα επερνα θα ηταν αυτη η ΚΟΥΚΛΑ!!
https://www.toyota.gr/new-cars/c-hr/index.json

toyota-chr-2016-video-tme-006-a-thumb_tcm-3030-820318.jpg
toyota-chr-2016-video-tme-010-a-thumb_tcm-3030-820319.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.393
ως προς το θέμα crossover ή όχι και εγώ κάποτε αυτήν την αντίληψη είχα. Με το που έκατσα όμως στο τιμόνι, άλλαξα γνώμη. Σήμερα για μένα Μονόδρομος αυτές οι επιλογές.
Πλεονεκτήματα, γνωστά. Μην τα απαριθμούμε εδώ.

Άλλωστε αυτό δείχνει και η τάση της αγοράς.

Reaction score
80
Θα συμφωνησω απολυτα,γιατι εχω οδηγησει ουκω λιγα citroen,ειμουν και κατοχος saxo.
Aλλα ρε φιλε πολλα προβληματα ολα. Τυχαιο?? Renault megane ξαδερφου δυο φορες ξηλωσε και περασε καινουργια ηλεκτρικα,συν 2 τρομπες νερου στα 7 χρονια.

Ασε οι ταπετσαριες στις πορτες που εχουν επισκευαστει δεν ξερω ποσες φορες. Peugeot 106 της αδερφης μου,γιναμε κολλητοι με τον γερανο. 5 χρονια χρησης. Citroen saxo δικο μου,το ειχα χρυσοπληρωσει.
Αλλα ποιοτητα κυλισης και αναρτησης δεν παιζονται με τιποτα.
[DOUBLEPOST=1515777067][/DOUBLEPOST]
Τυχερος εισαι.
[DOUBLEPOST=1515777445][/DOUBLEPOST]Aν επερνα ποτε suv αν και δεν μου αρεσουν,το μονο που θα επερνα θα ηταν αυτη η ΚΟΥΚΛΑ!!
https://www.toyota.gr/new-cars/c-hr/index.json

View attachment 87594 View attachment 87595

είναι αποκλειστικά made in turkey οπότε δίνεις τα ωραία σου χρήματα στους τουρκαλάδες. Ξανασκέψου το.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab