12 Φεβρουαρίου 2009 #1 V VEL Μηνύματα 3 Reaction score 0 Πωλείται, i pod touch 32GB APPLE 2nd GEN, αχρησιμοποίητο στο κουτί του (μου έγινε δώρο και είχα το ίδιο),τιμή 270 €
Πωλείται, i pod touch 32GB APPLE 2nd GEN, αχρησιμοποίητο στο κουτί του (μου έγινε δώρο και είχα το ίδιο),τιμή 270 €
14 Φεβρουαρίου 2009 #2 J jouanita Μηνύματα 130 Reaction score 0 εννοεις πως δεν εχει ανοιχτει καθολου? υπαρχει αποδειξη αγορας? ειναι σφραγισμενο?... αν ναι με ενδιαφερει.... αν εισαι αθηνα εννοειται
εννοεις πως δεν εχει ανοιχτει καθολου? υπαρχει αποδειξη αγορας? ειναι σφραγισμενο?... αν ναι με ενδιαφερει.... αν εισαι αθηνα εννοειται
24 Φεβρουαρίου 2009 #3 M Matias_GR Μηνύματα 11 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE paidia uparxei to prama... an nai tha boruse na kratithei gia na ginei i sunalagi sudoma?
Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE paidia uparxei to prama... an nai tha boruse na kratithei gia na ginei i sunalagi sudoma?
24 Φεβρουαρίου 2009 #4 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.129 Reaction score 30.737 Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE Φίλε Matias_GR καλώς ήρθες. Παράκληση να μη γράφεις με greeklish διότι δεν επιτρέπονται.
Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE Φίλε Matias_GR καλώς ήρθες. Παράκληση να μη γράφεις με greeklish διότι δεν επιτρέπονται.
6 Μαρτίου 2009 #5 M Matias_GR Μηνύματα 11 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE συγνώμη φίλε μου,ξεχάστικα.. πάντως δν παίζει να υπαρχει οποτε καλα δν θα ήταν να γίνει lock?
Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE συγνώμη φίλε μου,ξεχάστικα.. πάντως δν παίζει να υπαρχει οποτε καλα δν θα ήταν να γίνει lock?
6 Μαρτίου 2009 #6 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.129 Reaction score 30.737 Απάντηση: Πωλείται ipod touch 32GB APPLE Δεν χρειάζεται. Δεν κλειδώνονται οι αγγελίες.