Πόλεμος ΗΠΑ (Google) - HuaweiΜηνύματα
1.686
Reaction score
203
ε διάβασε και το "updated" ντε...:)
Updated 12:02 PM ET: Following this report, Huawei reached out to TechRadar to essentially debunk this story. There was apparently "confusion internally" about the new OS, meaning that it will not be launching in June. Instead, Huawei confirmed that HongMeng might be ready for a launch in China in late 2019 with an international release sometime in 2020.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
27.744
Reaction score
37.649
Το Ρ3 προ είναι τόσο γ@μ@το τηλέφωνο, που και με dos να το δώσουν, πάλι γ@μ@το θα είναι!
Δε το συζητάμε για φωτογραφίες, η δε μπαταρία του με τρελή χρήση μου άντεξε 2 φουλ μέρες! Φόρτιση σε ντετε, μέσα στο αυτοκίνητο με το δικό τους σούπερ φορτιστή βλέπεις τη μπάρα να ανεβαίνει στο 100% μέχρι να κάνεις μια μικρή διαδρομή, απίστευτο τηλέφωνο...
Γουστάρω και το χαβαλε με τον τραμπ, για να δούμε αν θα καταλήξει όπως το ΖΤΕ ή αν θα γίνει κάτι άλλο, που πολύ πιθανόν να κλιμακωθεί.

Από τη μια είναι τα αι-τετχια που δεν ασχολούνται με την γκουκλ και το λειτουργικό της, από την άλλη είναι το τσούρμο των αντροιντ, αν βγει η χουαβει και ακολουθήσουν ακόμα 2-3, πάει το λειτουργικό της γκουκλ, θα το έχει μόνο ο τραμπ! Χαχαχαχαχαχαχα, ίδια τύχη με τα παράθυρα σε κινητό, με το κυαλι βλέπεις μαικροσοφτ παράθυρα σε κινητό, δε ξέρω αν υπάρχουν καν...
 

Rosinante

Dark Nιάου
Μηνύματα
650
Reaction score
1.905
Kατω η αμερικανικη τεχνολογικη χουντα. Αν βγαλει η χουαβει νεο λειτουργικο, θα αγορασω κι εγω ενα, για να ενισχυσω την προσπαθεια.:gamer:
 
Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
150.057
Μηνύματα
2.230.819
Members
34.129
Νεότερο μέλος
maiknight
Top