Παιδιά ανοίξαμε θέμα για το αν ενοχλούμε τους γείτονες... αλλά τι γίνεται με τους δικούς μας; Βασικά πώς τα βολεύετε; Προσωπικά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα το σύστημά μου (ελπίζω να μην περιμένω πολύ) αλλά με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό το θέμα. Το "πρόβλημα" είναι ότι συνήθως βρίσκομαι σπίτι αρκετά αργά... και μπορεί να μην έχω πρόβλημα με γείτονες (θα δείξει, αλλά έστω πως αυτούς τους βολεύουμε), με τους άλλους τι γίνετε; Με γονείς, αδέρφια, συζύγους, παιδιά... Αρκεί να βρίσκονται δυο πόρτες πιο πέρα; Γενικά τι προβλήματα έχετε αντιμετωπίσει και πώς τα έχετε ξεπεράσει; Ρωτάω γιατί αρχίζω να σκέφτομαι πχ αν αξίζει να δώσω λεφτά για sub (εννοώ πολλά λεφτά). Προσωπικά μ' αρέσουν πάρα πολύ οι... εκρήξεις και οι χαμηλές γενικότερα. Από την άλλη όμως αν είναι κάθε φορά που το δυναμώνω να μου τη λένε οι δικοί μου δεν είναι και ό,τι καλύτερο και ίσως να μην αξίζει να δώσω όσα σκέφτομαι. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε σπιτιού (μπορεί πχ να έχετε εξίσου πορωμένη σύζυγο πράγμα βέβαια λίγο... δύσκολο) αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τι κάνετε λοιπόν;
Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025