Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
που θα πάει θα το φάτε κι εσείς το κεφάλι σας και θα δείτε την γλύκα...
HOME ALONE 3
Οσο δεν φαντάζεσαι. Άλλο ποιότητα και άλλο ηχορύπανση.Μιχάλης said:"Γιάννης Δημητρόπουλος @ Wed Jan 26, 2005 1:08 pm
Ναι, καλά...........Μιχάλης said:Στα δικά μου αυτιά μετά από κάποια ένταση σταματάει να γίνεται απολαυση και γίνεται...θόρυβος.
Πες μας ότι χαλιέσαι κιόλας!!!
(χώρια που δεν παίζω και τόοοοοσο δυνατά.........)
(και ΔΕΝ αποκοιμούνται οι γυναίκες:mrgreen: )
Άσ' τους Σπύρο να λένε........που θα πάει θα το φάτε κι εσείς το κεφάλι σας και θα δείτε την γλύκα...
Ευτυχώς η δυστυχώς ακόμη δεν έχω οικογένεια....Η κοπελιά μου πάντως θέλει κάθε βράδυ να βλέπουμε ταινία....Καλό σημάδι αυτό!!! :shock:
Εύκολο...............ΕΡΩΤΗΣΗ προς τους
HomeAlone-ιδες...
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ???
Τουλάχιστον ο Γιάννης ελπίζει σε ένα καλύτερο.....αύριο!!!Ευτυχώς η δυστυχώς ακόμη δεν έχω οικογένεια....Η κοπελιά μου πάντως θέλει κάθε βράδυ να βλέπουμε ταινία....Καλό σημάδι αυτό!!! :shock:
Καλο σημαδι...????
Και μετα το γαμο....
''Αυτα που ηξερες...κομμενα...''
Να τα φοβασαι αυτα... :mrgreen: :mrgreen:
ΑΝ ΦΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΠ'ΤΙΣ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ..........Εύκολο...............ΕΡΩΤΗΣΗ προς τους
HomeAlone-ιδες...
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ???
Η μαμά.......
(ή το delivery.................... :roll: ) (φαντάζομαι ΌΧΙ του Τζέκου... :mrgreen: )
ΩΡΑΙΑ :!: :!: :!:Δεν τρώει ζυμαρικά, κάνει δίαιτα...
ΑΝ ΦΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΠ'ΤΙΣ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ..........
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ,ΑΡΝΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ, PASTA,ΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ,ΛΑΔΕΡΑ, κλπ-κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ΑΝ ΦΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΠ'ΤΙΣ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ..........
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ,ΑΡΝΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ, PASTA,ΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ,ΛΑΔΕΡΑ, κλπ-κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο το σοκ, τη δηλητηριαση ή απο το ''πιασιμο'' που θα με ''κοψει''?