ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Reaction score
73
cospan said:
Κανένα νέο;
Kωστα εγω δεν εχω κανει τιποτε... ειμαι τοσο πνιγμενος αυτη την εποχή που δεν υπάρχει χρονος... για τετοια
οργανωση... γιαυτο και ειχα προτεινει απο Σεπτεμβρη αν ειναι να οργανωσω εγω την ολη προσπαθεια...
δλδ να κανω τις συζητησεις με τον Λαμπρου κλπ.
Μεχρι 7 Ιουλιου δεν μπορω... μετα εξαφανιζομαι απο θεσ/κη... οπότε για μενα απο Σεπτεμβρη.
τωρα αν θελει καποιος απο μας που ενδιαφερομαστε να συντονισει την κατασταση δλδ επαφη με Λαμπρου
και τους υπόλοιπους ωστε να βρεθουν κοινες ημερομηνιες που δεν το πιστευω οτι θα βρεθουν τετοια εποχή...
εγω ειμαι μεσα... αν γινει κατι μεχρι 7 Ιουλιου... Η εποχή ειναι πολυ δυσκολη νομιζω με τις ζεστες του καλοκαιριου
και με τα Σ/Κ που ο κοσμος παει Χαλκιδικη κλπ... Δεν ξερω... παλι...

Reaction score
0
Τώρα είναι λίγο αργά για επαφές. Αν το ήξερα από την προηγούμενη εβδομάδα θα μπορούσα να το αναλάβω εγώ.

Reaction score
73
Κωστα αν θελεις να αναλάβεις εσυ τον συντονισμό πολυ ευχαριστως.... εστω και για το Φθινόπωρο...
δυστυχως.... μου πεσανε πολλα μαζεμενα και ηταν αδυνατο να ασχοληθω... επειτα δεν πιεσε και κανεις
για γρηγορα... οπότε θεωρησα καλυτερα να περιμενουμε για Φθινοπωρο μηπως θελει και κανεις αλλος
οπότε θα γινότανε και πιο ελκυστικό το ποσό...
τελος πάντων.... πιθανόν λαθος μου που δεν πρότεινα να το αναλάβει αλλος πιο πριν... :?

Reaction score
0
Δυστυχώς εγώ το φθινόπωρο θα είμαι πολύ πιεσμένος εγώ. Οπότε δεν θα μπορώ να το αναλάβω τουλάχιστον μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Άρα αν είναι να το κάνουμε το φθινόπωρο καλύτερα να το αναλάβεις εσύ.

Γενικά έχω καταφέρει να την ρυθμίσω αρκετά καλά (ανεκτά). Ούτε εγώ καίγομαι, αλλά λόγω του ότι συμμετέχω στην έκθεση θα έχω πολύ τρέξιμο τουλάχιστον για το 3μηνο του φθινοπώρου.

Reaction score
73
Απο Φθινόπωρο μπορώ να το αναλάβω εγώ... μην ανησυχείς... ωσπου να γινουν οι συζητησεις
και να υπάρξει κοινό διαστημα που να μπορει ο Λαμπρου να ανεβει πανω... σιγουρα θα περασει
η περιοδος Εκθεσης εδω... νασαι σιγουρος... 8) επομένως αστο για αργότερα λιγο...

Reaction score
0
Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την εν λογω τηλεοραση υπαρχει καπου στην Θεσσαλονικη που μπορω να παω να την δω η να την παρω η πρεπει να την παραγγειλω απο την αντιπροσωπεια? Υπαρχει υποκαταστημα της στην Θεσσαλονικη? Επειδη μετακομιζω σε καινουριο σπιτι κατα τον οκτωβριο ελεγα να την παρω τοτε αλλα αν ειναι να ανεβει ο Βαγγελης ο Λαμπρου πιο νωρις τοτε να την παρω να μου την σεταρει και εμενα οταν ανεβει. Αλλα απο που? Καμια πληροφορια?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Πατριωτακι Sistraiko oi πυθμισεις που λεμε ειναι για τιβι ΑΜΟΙ και προβολεις (προτζεκτορες) οχι για ολες τις φιρμες (εκτος κι ανο Β. Λαμπρου εχει αλλη αποψη)

Reaction score
73
Λοιπόν παιδια... νομιζω οτι μιας και επιστρεψαμε ολοι απο το καλοκαιρινό καθισιό
και την αποδιοργανωση που αυτό φερνει ειναι καιρός να συντονιστουμε για την
υπόθεση μας ( ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΚΗ απο ΛΑΜΠΡΟΥ)

Λοιπον επειδη καποιος πρεπει να αναλάβει την στοιχειώδη οργάνωση που απαιτειται
ευχαριστως να το κανω εγω...

κ. ΤΣΑΡΟΥΧΑ αν θελετε σαν GLOBAL mod. να το αναλαβετε εσεις κανενα προβλημα....

Από μια συντομη καταγραφή των ποστς μεχρι τωρα οι ενδιαφερομενοι ειναι οι παρακάτω:

hal9000
cospan
John_karis
KHATZIS
Ν. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
mixmel (Κωστης Γιαννακοπουλος)
kompaiasi
George1973gr

Spilegou ................Λαρισσα
lakiss51 ............... "
sirstaiko .............. "

koulalex ...............Κατερινη

Ειμαστε 8 απο Θεσ/κη , 3 απο Λαρισσα και 1 απο Κατερινη ... 12 συνολο ζωη ναχουμε :lol:

Λοιπον επειδη απο εδω και περα δεν πρεπει να γεμιζουμε τις σελιδες του τοπικ
με τα καθαρα οργανωτικά γιατι θα γινει μπαχαλο, προτεινω οσοι απο τους παραπάνω
συνεχιζουν να επιθυμουν τη ρυθμιση του συστηματος τους απο τον κ. Λαμπρου
να μου στειλουν τα παρακατω στοιχεια τους με πμ η στο ε-μαιλ μου [email protected]
με subject : ΡΥΘΜΙΣΗ ΤV απο ΛΑΜΠΡΟΥ... (για να μη το φαει το SPAM...) :lol: :lol:

1) αν συνεχιζουν να ενδιαφερονται
2) Πληρες ονομα και username στο AVSITE
3) Πληρη Δ/νση που ειναι η Τηλεόραση (προαιρετικό) για να μπορεσει ο κ. Λαμπρου να κανει προγραμμα επίσκεψης
4) Πιθανη ωρα επίσκεψης που θα σας βολευε. (αυτό καταλαβαινετε θα εξαρτηθει και απο το προγραμμα)
5) Τηλεφωνα σταθερα και κινητά που μπορουμε να σας βρουμε..
.

Νομιζω οτι αυτα προς το παρόν ειναι αρκετα για να προχωρησουμε σε συνεννοηση με τον κ. ΛΑΜΠΡΟΥ
Καλο ειναι τα στοιχεια αυτα να μην εμφανιστουν φατσα καρτα σαν μνμ στο τοπικ γιαυτο και ζητώ
να μου αποσταλουν με μν η ε-μαιλ.

Reaction score
0
Κύριοι , δυστυχώς μπαίνω πλέον σε διαδικασία μετακόμισης και δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι σχετικά έτοιμος , οπότε προς το παρόν αποσύρω το ενδιαφέρον μου για ρύθμιση της Amoi μου.

Reaction score
73
Ok Γιωργο κανενα προβλημα... μεχρις στιγμης οπως βλέπεις εισαι ο μονος εκτος του cospan
που εξεδηλωσε ενδιαφερον εστω κα αρνητικό. Επειδή δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει η ιστορια
θελεις να σε εχουμε στα υπόψην..? Υπάρχει περιπτωση να αργησει η ολη ιστορία... εκτός και
αν μετακομιζεις εκτός περιοχής οπότε... αλλαζει το πραγμα.. :?

Θα ημαστε σε επαφή οπότε αποφασιζεις ανάλογα με το πως θα πανε τα πραγματα.. συμφωνεις..?

Reaction score
73
Kωστα επρεπε απο την αρχη να ειχαμε κρατησει ενα τηλ. απο τον καθενα... τωρα μαλλον
τα παιδια να μην μπαινουν στο site ... ισως δεν εχουν χρονο... δεν ξερω τι να πω...
αναγκαστικά θα περιμενουμε...

Reaction score
0
Εστειλα στοιχεια στο ε-μαιλ σου αλλα μου ηρθε πισω. Δωσε καποιο αλλο ή να στειλω στο ΠΜ σου?

Reaction score
0
Καλύτερα μην στέλνετε e-mail. Δηλώστε ξανά το ενδιαφέρον σας στο thread και στείλτε pm με τα στοιχεία σας στον κ. Δημήτρη (hal9000).

Reaction score
0
Αν και δεν μου αρεσει να το δηλωνω 100 φορες ε λοιπον το ξαναδηλωνω το ενδιαφερον μου και ξαναεστειλα ΠΜ στον υπευθηνο.... πιστευω οτι πρεπει να το δειλωνουν πλεον αυτοι που δεν δεχονται να συμετεχουν..

Reaction score
73
john_karis said:
Αν και δεν μου αρεσει να το δηλωνω 100 φορες ε λοιπον το ξαναδηλωνω το ενδιαφερον μου και ξαναεστειλα ΠΜ στον υπευθηνο.... πιστευω οτι πρεπει να το δειλωνουν πλεον αυτοι που δεν δεχονται να συμετεχουν..
Γιαννη ... δεν ξερω γιατι δεν ηρθε το ε-μαιλ... :shock:
Πηρα την απαντηση σου απο το πμ ευχαριστω.

Reaction score
73
cospan said:
Καλύτερα μην στέλνετε e-mail. Δηλώστε ξανά το ενδιαφέρον σας στο thread και στείλτε pm με τα στοιχεία σας στον κ. Δημήτρη (hal9000).
Κωστα ζητησα το ε-μαιλ για να ταεχω συγκεντρωμενα εκει.. αλλα αν υπάρχει προβλημα οκ
στειλτε τα στοιχεια σας με πμ.
αααα και κατι αλλο... αυτο το κ. Δημητρη ... καντο σκετο Δημητρη... παρακαλω πολυ... :lol: :lol:
μια ιντερνετικη παρεα ειμαστε.. :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss