ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
Τεύχος Μαρτίου, σελίδα 172 :138:
:respect:
:607::607::607:
Τωρα θα μας κανεις να αγορασουμε το περιοδικο βρε..και ας μην ειμαστε φαν :137:
ναι ναι. είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :116::116::116:
Τεύχος Μαρτίου, σελίδα 172 :138:
:respect:
εγραφε και αλα, που ομως δεν ειναι και σημαντικα.Απλα την ουσια προσπαθισα να σας μεταφερω απο ολο το αρθρο του περιοδικουΕίσαι φοβερός :cool_4: :respect: Σε ευχαριστούμε πολύ :607:
από τοτε που μπήκα στο avsite άλλαξαν πολλά στο αμαξι μου :125::125::125:Κάτι έχεις αλλάξει μαρη!! Δεν θα θυμάμαι έτσι!!
Ενοεις λαδια-φιλτρα-μπουζι-βαλβολινες κ.α πολλα ετσι?Μπραβο σου,το προσεχεις το γα'ι'δουρακι σου ωστε τουλαχιστον να σε πηγαινει οπου θελεις,εστω και καπως αργα,γιατι απο γκαζια ειναι λιγο κατηγορια 2CV.:137::137::137:από τοτε που μπήκα στο avsite άλλαξαν πολλά στο αμαξι μου :125::125::125:
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στον Λάμπρο!!
Έκανα edit στο post του Τάκη πιο πάνω.....
Για προφανείς λόγους έπρεπε να το αφαιρέσω Τάκη!!! Θα μπορούσαν να κάνουν μήνυση στο AVsite γιατί απαγορεύεται το copy paste....
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τεύχος που τώρα βρίσκεται στα περίπτερα....
Για λόγους ασφαλείας (μήπως δεν έχεις τα κείμενα στο pc σου) στα στέλνω με πμ (θα κρατήσω ένα αντίγραφο και εγώ για τον ίδιο λόγο.....Αν και έχω και το περιοδικό)
Αν υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να δανειστεί το κείμενο για να αγοράσει το τεύχος μετά :121: :129: μπορεί να ζητήσει από τον Τάκη να του το στείλει με πμ!!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!! :107:
Δε χρειάζεται συγνώμη βρε Τάκη!!! :126::107:
Το προλάβαμε οπότε όλα ΟΚ!!!
Είπαμε...Είμαστε γρήγοροι εδώ στο AVsite!! :103: :137:
Με την ρεζερβα τι κανεις?ΑΝ δεν κανω λαθος ειναι κατω απο την κατασκευη