4 Ιανουαρίου 2021 #221 ThanasisR *AV* Μηνύματα 1.372 Reaction score 3.019 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .... στους αιώνιους Ρόκερ ....
4 Ιανουαρίου 2021 #223 ThanasisR *AV* Μηνύματα 1.372 Reaction score 3.019 και η νέα γυναικεία φωνάρα ......
7 Φεβρουαρίου 2021 #228 todkos Μηνύματα 632 Reaction score 1.093 Έχω κάψει ηχεία και ενισχυτές στο παρελθόν. Έχω φάει ξύλο στην συναυλία του.... Κάθε φορά με ανεβάζει
Έχω κάψει ηχεία και ενισχυτές στο παρελθόν. Έχω φάει ξύλο στην συναυλία του.... Κάθε φορά με ανεβάζει
7 Φεβρουαρίου 2021 #229 Laundryman Μηνύματα 1.259 Reaction score 3.592 todkos said: Έχω κάψει ηχεία και ενισχυτές στο παρελθόν. Έχω φάει ξύλο στην συναυλία του.... Κάθε φορά με ανεβάζει Click to expand... Άνθρωπε μου Νεα Φιλαδέλφεια το 81 και στα απανωτά encore που του ζητάμε και πραγματοποιεί γουστάρωντας...μας επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο η αστυνομία, πρώτα σε εμάς που είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μετά γενικά σε όλους...
todkos said: Έχω κάψει ηχεία και ενισχυτές στο παρελθόν. Έχω φάει ξύλο στην συναυλία του.... Κάθε φορά με ανεβάζει Click to expand... Άνθρωπε μου Νεα Φιλαδέλφεια το 81 και στα απανωτά encore που του ζητάμε και πραγματοποιεί γουστάρωντας...μας επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο η αστυνομία, πρώτα σε εμάς που είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μετά γενικά σε όλους...
7 Φεβρουαρίου 2021 #231 Σταύρος Λαγκαδιανός Το αγοράκι με τα σπίρτα Μηνύματα 4.225 Reaction score 11.663 Εμείς χορεύαμε άλλο: "Η Μαρία του ψαρά Τάχει μ' έναν ψ@@λ@ρά Αγ@μίσιου "