- Reaction score
- 11.778
Φίλε caravelle, χωρίς παρεξήγηση, αλλά να ποστάρεις φωτογραφίες με βραχίονες σε άλλο θέμα και όχι εδώ. Εδώ όλα αυτά είναι offtopic και δεν έχουν καμία σχέση με σωστή ρύθμιση του MK2 με το μαμά βραχίονα.
Είσαι off-topic!! :136:Ε, μα ναμ!
Εγώ προσέχω με θρησκευτική ευλάβεια τα όσα γράφεις...
:107:
Λέει πουθενά με μαμά βραχίονα;Είσαι off-topic!! :136:
Το νήμα είναι Ρυθμίστε ΣΩΣΤΑ το Technics Sl-1200Mk2 :135:
Η κοινότητα των απανταχού φίλων, (και φανατικών οπαδών αλλά δεν το λέμε), του SL-1200.Ποιος χαίρεται;
Εκεί κάνει παιχνίδι ο GEOVAZ στον οποίο όλοι υποκλινόμαστε για τις γνώσεις του!Ποιος χαίρεται; Όχι να μη φύγεις, αλλά να είσαι on topic. Το πρόβλημα είναι η σωστή ρύθμιση του πικάπ του DIMPAS, με το ΜΑΜΑ βραχίονα. Μπορείς να συνεισφέρεις εκεί.:107:
Αν δημιούργησα τέτοια εντύπωση να επανορθώσω λέγοντας πως ο βραχίονας του ΜΚ2 είναι πολύ καλός και έτσι αντιμετωπίζεται απ΄όσους ξέρουν. Έχει και σημαντικό επί πλέον δυναμικό που "βγαίνει" με βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν.Με αδικείς φίλε caravelle.
Δεν έχω τεκνικς και το γνωρίζεις και ουκ ολίγες φορές εχω εκφράσει την γνώμη μου για το συγκεκριμένο πικαπ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά με τις απορίες τους.
Το να δείχνεις όμως το sl1200 με άλλου είδος βραχίονες εσύ ο ίδιος θίγεις την τιμή και την υπόληψη του πικαπ, λέγοντας εμμέσως ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ και αλλάχτε τον.
Γιαυτό είπα ότι είναι ΑΔΙΚΟ αυτό που κάνεις.
Ολα καλά :117:
Μπράβο Dimpas είναι πολύ καλή ιδέα!! Θα πρέπει να πιάσει δουλειά ο Geovaz, αλλά με πολύ απλά βήματα ρε Γιώργαρε!!! Σε λίγο θα πάρω PHD με την υπογραφή σου!!:143:Και τι ωραία που θα ήταν να γίνει ένα Όμορφο pdf σε Ελληνικά με εικόνες και διαγράμματα για κάποιον πρωτάρη που θέλει σωστά να ρυθμίσει το mk2 του ! Να μαζευαμε δηλαδή το know how σε ένα pdf ...!
Κι εγώ μαζί σου Γιάνναρε!!! Βάζω την 304 τη δεύτερη!!:444:Θα ήθελα όμως ενα συγκριτικό , με άλλο μκ2 με άλλο βραχίονα, όπως τον παραπάνω sme , αλλά με ίδια κεφαλή , πχ μια 304 , ετσι για να δω τι διαφορά εχει ο καλύτερος βραχίονας στο ιδιο πικάπ με ιδια κεφαλή. Χωρίς αυτό εγω δεν πείθομαι, για τις θεωρητικές διαφορές.Οπως λέει και μια ψυχή κάπου εδω μέσα, αν δεν ακούσω δεν λεω.
Mα φυσικά και το έκανε αυτό η TECHNICS!Ναμαι κι εγω.
:618::617::609:
Μετα το θερμο καλωσορισμα να πω την γνωμη μου.
Αν η Technics ηθελε το πικαπ να παιρνει διαφορους βραχιονες θα το πουλαγε σκετο.
Με τον μαμισιο βραχιονα το πικαπ νομιζω φτανει στα maxima.
Ολες οι περιεργες αλλαγες μαλλον στα πλαισια της ψυχοπαθαλογιας μας πρεπει να ενταχθουν.
Για να δειτε το "τραβηγμενο του θεματος" φαντασθειτε ενα Linn Sondek με Technics βραχιονα.
Αν εννοείς τον ΕPA 500 που παραθέτω, συστήνεται!Λοιπόν παλιοcaravelle αν υποθέσουμε οτι θέλω να αλλαξοπιστήσω , που δεν θέλω, αλλά λέμε , τον 1500 θα τον σύστηνες για το μκ2?
Geovaz τι λές?