Ρόδος, Μύκονος, Πήλιο;

V

VIDEOMIX

Guest
Που να την πάω ρε γ@μώτο; Ειναι και παντρεμένη βλέπεις!!! :twisted:

Μύκονος

Ρόδος

Πήλιο

Αυτή η "δουλειά" ειναι για τον Μάιο. Ακούω προτάσεις. :roll:
Ηλικία, 22.

Reaction score
0
Ναι Πήλιο που έχει πολλές εξόδους διαφυγής ενώ στο νησί το λιμάνι είναι ένα :)

V

VIDEOMIX

Guest
Πάντως της αρέσει περισότερο μια νήσος. Οσο για τον σύζηγο (που έτσι κι αλλιώς ειναι τυπικά σύζηγος εδω και καιρό) θα λύπει στο εξωτερικό. Και κάτι άλλο. Εχω κερδίσει ενα τετραήμερο στο Πήλιο σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων. Τι να κάνω; Δίλειμα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αν δεν κανω λαθος τον Μαιο θα λειπω εξωτερικο... :lol:

Videomix μην σε δω μπροστα μου κακομοιρη μου :twisted:

Reaction score
457
Πάντως της αρέσει περισότερο μια νήσος. Οσο για τον σύζηγο (που έτσι κι αλλιώς ειναι τυπικά σύζηγος εδω και καιρό) θα λύπει στο εξωτερικό. Και κάτι άλλο. Εχω κερδίσει ενα τετραήμερο στο Πήλιο σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων. Τι να κάνω; Δίλειμα.
λοιπόν πάλι είμαι εδώ για να σε σώσω και να σε απαλλάξω από το φοβερό και τρομερό δίλλημά σου... 8)
δίνεις λοιπόν την 22χρονη και το 4ήμερο σε εμένα(ναι ναι είμαι πραγματικός φίλος και θα ανεχτώ το βάρος αυτό) και μετά σου προτείνω να πας ανεπιφύλακτα στη Μύκονο που έχει και ωραίες παραλίες... :wink: :D :mrgreen:

Reaction score
5
Ρε συ όλο σε σκέψεις μας βάζεις και καμία αναμνηστική photo δεν μας έδειξες!!
22 και παντρεμένη πολύ ωραία!

Θα σου φέρει και τα παιδία ρε?

V

VIDEOMIX

Guest
Πάντως της αρέσει περισότερο μια νήσος. Οσο για τον σύζηγο (που έτσι κι αλλιώς ειναι τυπικά σύζηγος εδω και καιρό) θα λύπει στο εξωτερικό.  Και κάτι άλλο. Εχω κερδίσει ενα τετραήμερο στο Πήλιο σε ξενοδοχείο 3-4 αστέρων. Τι να κάνω; Δίλειμα.
λοιπόν πάλι είμαι εδώ για να σε σώσω και να σε απαλλάξω από το φοβερό και τρομερό δίλλημά σου... 8)
δίνεις λοιπόν την 22χρονη και το 4ήμερο σε εμένα(ναι ναι είμαι πραγματικός φίλος και θα ανεχτώ το βάρος αυτό) και μετά σου προτείνω να πας ανεπιφύλακτα στη Μύκονο που έχει και ωραίες παραλίες... :wink:  :D  :mrgreen:
Καλώς τον Φαντομά. Αλλού σε ψάχνω, αλλού σε βρήσκω. :lol:
Ωραία πρόταση ρε σύ. Πάρτον στον γάμο σου.... :shock:
Και για να απαντήσω και στον Αντώνη, ναι κυρίες και κυρίως... :roll:  κύριοι. Εχω φώτο της κυρίας που απλόχερα θα βοηθήσω.(φιλεύσπλαχνος ο δικός σου,ε; )

Αντε, την έκανα βάζελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Reaction score
7
Εγω παντως οποτε εχω παει καπου μακρυα (μην παει στο πονηρο το μυαλο σας, εγω δεν κανω τετοια) εχω πετυχει γνωστο. Ειδικα σε τετοια μερη κοσμοπολιτικα οι πιθανοτητες ειναι αυξημενες και επικινδυνες.

Σιγα μην ειναι απομακρυσμενο το Πηλιο.... Εκτος και αν εννοεις χιλιομετρικα... γιατι αλλιως ολη η Αθηνα ειναι εκει....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόνο πρόσεχε το καλό που σου θέλω VIDEOMIX, γιατί αν σκάσει μύτη ο άλλος θα κάνεις κι εσύ τον spiderman :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

p.s. Στην φωτό είναι ο Καφάτος, τις παλιές καλές εποχές (όταν ήταν νέος) :lol:

Reaction score
49
VIDEOMIX said:
Εχω φώτο της κυρίας που απλόχερα θα βοηθήσω.(φιλεύσπλαχνος ο δικός σου,ε; )

Αντε, την έκανα βάζελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Πολύ καλό το πιπίνι!!!
Και με πλούσιο εσωτερικό κόσμο!!!

Εύγε!!!!

(την φωτό την ξανακόλλησα και στην δεύτερη σελίδα για να έχουμε καλύτερη ενημέρωση................)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas