Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
14

Σε χρώμα γιορτινό όχι γαύρικο αλλά πρωτοχρονιάτικο ο κύριος Αρης ποζάρει με μπόξερ τύπου Hurricane ή Muhammed Ali...

Attachments

Reaction score
14

Ο φίλτατος Andrew ποζάρει με "deux Piece" που είναι έτσι το σχέδιο και η κοψιά στην βουβωνική χώρα που τονίζεται η προσωπικότητα του!!! Τον ευχαριστούμε για την φωτογράφιση!

Attachments

Reaction score
14

Σε πρώτη εμφάνιση και σίγουρα όχι τελευταία στον Ρόζ φωτότυπο το μοντέλο Σωτήρης aka sothoms ποζάρει με υψηλοκάβαλο ρομπέρτο Γαιδουροκαβάλι jock strap! Ενα θερμό ευχαριστώ στον Σωτήρη για την αριστη συνεργασία του κατά την διάρκεια της φωτογράφισης!:cool_4:

Attachments

Reaction score
14
Κατερινάκι πές και τίποτε τί εγινες???

Σου έπεσε το σαγώνι.... με τα χέρια γράφεις... και άφωνη να έμεινες πές τίποτε να ξέρουμε οτι είσαι καλά!!

ΥΓ Ερχεται και η τριανδρία σε λίγο!!

Reaction score
14
Η σοβρακοκατάσταση αυτή...

έχει κάποια σχέση με το προϊόν που λανσάρουν κάποιοι φίλοι του administrator εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37344

Καληνύχτα μου φτιάξατε τη διάθεση....
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
ΝΑΙ βέβαια!!! Εμπνευση με καλό συντονισμό όπως πάντα

Που πάς ερχεται η τριανδρία σε λίγο!!!!

Reaction score
14

Ή τριανδρία του Ειβισάϊτ προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μας δώσει τα κορμιά του για να δούμε τα νέα εφαρμοστά σλιπάκια του διάσημου designer "ΝIKOS" APOUSTOLOPOULOS...

Attachments

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Κατερινάκι πές και τίποτε τί εγινες???

Σου έπεσε το σαγώνι.... με τα χέρια γράφεις... και άφωνη να έμεινες πές τίποτε να ξέρουμε οτι είσαι καλά!!

ΥΓ Ερχεται και η τριανδρία σε λίγο!!

καλε τι κορμια ειναι αυτα??? εχω μεινει αφωνη....γι αυτο δεν ακουγομαι....με ακινητοποιησε ο θαυμασμος.......:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
164
Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Στην τελευταία φωτό ποιός είναι κάτω από την κουβέρτα; Μαλλιά έχει, οπότε ο Ρεγκούνας αποκλείεται! :happy_5:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

Ή τριανδρία του Ειβισάϊτ προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να μας δώσει τα κορμιά του για να δούμε τα νέα εφαρμοστά σλιπάκια του διάσημου designer "ΝIKOS" APOUSTOLOPOULOS...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΔΙΝΩ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ.......Η ΠΟΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..........

Reaction score
0
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Αγαπητοί συνφορουμίτες, αυτά που είδατε δεν είναι τίποτα......προλίγου τελείωσα την εργασία μου..........η οποία ήταν να αποθηκεύσω ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό του Ροζ Φωτότυπου από τη σελίδα 1 παρακαλώ.......σε 10-15 μέρες(λόγο φόρτου εργασίας) από τώρα ο Ροζ Φωτότυπος θα γεμίσει με καινούργιες αποκαλύψεις.......υπομονή, τα καλύτερα έρχονται........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Αγαπητοί συνφορουμίτες, αυτά που είδατε δεν είναι τίποτα......προλίγου τελείωσα την εργασία μου..........η οποία ήταν να αποθηκεύσω ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό του Ροζ Φωτότυπου από τη σελίδα 1 παρακαλώ.......σε 10-15 μέρες(λόγο φόρτου εργασίας) από τώρα ο Ροζ Φωτότυπος θα γεμίσει με καινούργιες αποκαλύψεις.......υπομονή, τα καλύτερα έρχονται........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

αντε μπράβο σου στέλνω και εγω ένα πακετάκι... αν θές με ΠΜ το μαιλ σου και θα σε φτιάξω εγώ!!! :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

αντε μπράβο σου στέλνω και εγω ένα πακετάκι... αν θές με ΠΜ το μαιλ σου και θα σε φτιάξω εγώ!!! :cool_4: :cool_4: :cool_4:
Βεβαίως.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Aισχος! Σοδομα και γομορρα!
Ντροπη!
Εχω μεινει αφωνος! Τιουτοι! Ποταποι! Χυδαιοι! Αισχος αισχροτατων!

Reaction score
4
Και μετα μου την λετε εμενα επειδη μου αρεσει η Ριτσα!
Μπορει να ειναι νεκρη αλλα τουλαχιστον ειναι γυναικα ρε! :happy_5:
Σουρλουλουδες! :happy_8:

Reaction score
14

Ο Γιώργος (GTX) φοράει Κάβλιν Κλάνει σώβρακο και το κατεβάζει λίγο να μας δείξει το suntan line που δεν έχει. Το υπέροχο χρώμα του το χρωστάει σε ετελέιωτη ηλιοθεραπεία στις καρέκλες του Green Park και στις βαρκάδες στο Hyde Park του Λονδίνου όπόυ έκανε διεθνή καριέρρα σαν μοντέλος μαζί με τον ak1s επίσης συνάδελφο μανεκέν απο το Models-One-Agency.

Attachments

Reaction score
14

Ο Αλεξ (xfader) μας παρουσιάζει τα σώβρκα Μπίκε (Bike) που είναι ανετα και κομψά και προσφέρουν απλετο χώρο για αποσκευές και σακβουαγιάζ!

Attachments

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος