Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Το καλύτερο επεισόδιο του φωτότυπου!!!!!!!!!
Λάθος.:mad_1: ........το καλύτερο επεισόδιο θα το δείτε σε 15 μέρες.......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:Το καλύτερο επεισόδιο του φωτότυπου!!!!!!!!!
Tοσο διαρκουν (15 μερες) τα ταχυρυθμα μαθηματα photoshop στην σχολη που γραφτηκε, ''το γρηγορο πινελο'' :happy_5::happy_5::happy_5:Λάθος.:mad_1: ........το καλύτερο επεισόδιο θα το δείτε σε 15 μέρες.......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Και αν κρίνω από την.....Ρίτσα, εσύ είσαι το μεγάλο...φτυάρι??Tοσο διαρκουν (15 μερες) τα ταχυρυθμα μαθηματα photoshop στην σχολη που γραφτηκε, ''το γρηγορο πινελο'' :happy_5::happy_5::happy_5:
Ξέρει τι σημαίνει αυτό ε; Ετοιμάσου να γίνεις το επόμενο μοντέλο για τα εσώρουχα Giorgio(-n) Arnami :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:Εμένα πάντως δεν μου άρεσαν.
Λάμπρο, δεν θέλω να βάλεις τέτοια φωτογραφία με εμένα. Σοβαρά το λέω.Ξέρει τι σημαίνει αυτό ε; Ετοιμάσου να γίνεις το επόμενο μοντέλο για τα εσώρουχα Giorgio(-n) Arnami :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Δεν κατάλαβες μανιακέ........δεν χρειάζομαι μαθήματα photoshop.......απλά τώρα τελευταία αποφάσισα να δουλέψω........και δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα φορητό............αλλά κάτσε και θα σε φτιάξω εγώ. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Tοσο διαρκουν (15 μερες) τα ταχυρυθμα μαθηματα photoshop στην σχολη που γραφτηκε, ''το γρηγορο πινελο'' :happy_5::happy_5::happy_5:
Ο Γιώργος (GTX) φοράει Κάβλιν Κλάνει σώβρακο και το κατεβάζει λίγο να μας δείξει το suntan line που δεν έχει. Το υπέροχο χρώμα του το χρωστάει σε ετελέιωτη ηλιοθεραπεία στις καρέκλες του Green Park και στις βαρκάδες στο Hyde Park του Λονδίνου όπόυ έκανε διεθνή καριέρρα σαν μοντέλος μαζί με τον ak1s επίσης συνάδελφο μανεκέν απο το Models-One-Agency.