Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Λάθος.:mad_1: ........το καλύτερο επεισόδιο θα το δείτε σε 15 μέρες.......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Tοσο διαρκουν (15 μερες) τα ταχυρυθμα μαθηματα photoshop στην σχολη που γραφτηκε, ''το γρηγορο πινελο'' :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
49
Re: Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Tοσο διαρκουν (15 μερες) τα ταχυρυθμα μαθηματα photoshop στην σχολη που γραφτηκε, ''το γρηγορο πινελο'' :happy_5::happy_5::happy_5:
Και αν κρίνω από την.....Ρίτσα, εσύ είσαι το μεγάλο...φτυάρι??

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
7
Καλά Γιάννη έχω μείνει astounded...Ειδικά o GTXtc για τις γυναίκες είναι απίστευτος ^^...

Για τον Αλέξη δεν σχολιάζω...Τον κατέχει τον κλάδο...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Ξέρει τι σημαίνει αυτό ε; Ετοιμάσου να γίνεις το επόμενο μοντέλο για τα εσώρουχα Giorgio(-n) Arnami :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Λάμπρο, δεν θέλω να βάλεις τέτοια φωτογραφία με εμένα. Σοβαρά το λέω.

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Το ότι δεν θέλω, αφορά όλους όσους βάζουν φωτογραφίες στη σελίδα αυτή.
Και ξαναλέω ότι το λέω στα σοβαρά: Δεν θέλω τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Δεν κατάλαβες μανιακέ........δεν χρειάζομαι μαθήματα photoshop.......απλά τώρα τελευταία αποφάσισα να δουλέψω........και δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα φορητό............αλλά κάτσε και θα σε φτιάξω εγώ. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

GTX

Reaction score
39
Ο Γιώργος (GTX) φοράει Κάβλιν Κλάνει σώβρακο και το κατεβάζει λίγο να μας δείξει το suntan line που δεν έχει. Το υπέροχο χρώμα του το χρωστάει σε ετελέιωτη ηλιοθεραπεία στις καρέκλες του Green Park και στις βαρκάδες στο Hyde Park του Λονδίνου όπόυ έκανε διεθνή καριέρρα σαν μοντέλος μαζί με τον ak1s επίσης συνάδελφο μανεκέν απο το Models-One-Agency.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Απίστευτος!!!!! Που την ξετρύπωσες βρε αυτή τη φώτο πάνε χρόνια που ήμουν μοντέλο! "happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
1
Καλά, έχουμε ξεφύγει πολύ ως φόρουμ! Μόνο στην Ολλανδία γίνονται αυτά... Φαίνεται είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι ο server μας είναι εκεί!

Σχετικά με την τριανδρία και το άνδρο της ακολασίας, κάτι υποψιαζόμουν...

Reaction score
1
Πως θα γίνει να βάλουμε τη Λουκά να ρίξει μια ματιά στον Φωτοτύπο, και να μιλάνε για μας όλα τα κανάλια;

"Αντίχριστοι! Σατανάδες! Ντροπή σας, Ντροπή σας, Ντροπή σας! (δις και τρις)"

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas