Ρόζ Φωτοτύπος

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

τι σας θυμίζει????

ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515

τι σας θυμίζει????

ΥΓ το επίθετο είναι τυχαίο??????
Εγω παρατηρω -απο την γωνια ληψης της φωτο βεβαια- ΛΑΘΟΣ γωνια ανοιγματος των τσαρουχιων(=20 μερες κρατηση),δεν εφαπτονται σωστα στην επιφανεια των πλακιδιων(=20 μερες φυλακη),μαλλον εχει ντυθει γρηγορα για να προλαβει την υποστολη της σημαιας στην Ακροπολη(=40 μερες αυστηρα!!!),το δε αναφερομενο ως οπλο ειναι αγυαλιστο=6 μηνες Σ.Φ.Α....:happy_4: :happy_4:

Reaction score
3

Ο κύριος Διονυσανδρέου και ο κύριος Παπανδράτος.... δεν μοιάζουν?
Διαμαρτύρομαι... :bravo:
Αντί να με βάλεις με την Enya ή να φτιάξεις την απονομή του Oscar για το DVD μου, με έβαλες με έναν άχρηστο (πολιτικός=άχρηστος).
Γι αυτό και θα σε "τιμωρήσω" δεόντως.......

ΥΓ. Ακούω γέλια από Ν. Κόσμο μεριά, που βρέθηκε κάποιος (δηλαδή εγώ) που μπορεί επιτέλους να "κοντράρει" τον ντρημογιάν.....

Reaction score
3

Ο κύριος Διονυσανδρέου και ο κύριος Παπανδράτος.... δεν μοιάζουν?
Διαμαρτύρομαι... :bravo:
Αντί να με βάλεις με την Enya ή να φτιάξεις την απονομή του Oscar για το DVD μου, με έβαλες με έναν άχρηστο (πολιτικός=άχρηστος).
Γι αυτό και θα σε "τιμωρήσω" δεόντως.......

ΥΓ. Ακούω γέλια από Ν. Κόσμο μεριά, που βρέθηκε κάποιος (δηλαδή εγώ) που μπορεί επιτέλους να "κοντράρει" τον ντρημογιάν.....

Reaction score
3
2 ακόμα για σήμερα και μετά αναλαμβάνει "βάρδια" για Σαββατοκύριακο ο dream. Εγώ πάλι από Δευτέρα.

1.

2.

Reaction score
3
Εμ, Γιάννη, τώρα που έχεις 2 κόρες, κάποιος πρέπει να σε ξεκουράζει στο ροζ φωτοτύπο.
Ωχ, τώρα είδα τι ώρα είναι....φεύγω σχολάω και αύριο πάλι.:happy_6:... very :happy_6:
Αν βέβαια έχω έμπνευση.

Reaction score
3
Κι όπως κάνουν και στις ταινίες, σας βάζω και μια Extended Version της φωτό που είχα βάλει τελευταία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON