Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Άσχετα από εμένα, νομίζω ότι μπορεί να βρείτε και κανένα μπελά σαν σελίδα με ορισμένες φωτό που παραποιούν κάποια πράγματα, π.χ. αυτές με τις εικόνες.
Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Ότι θέλουμε κάνουμε. Εφ'όσον δεν ενοχλούμε τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Και δεν τα ενοχλούμε, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα άλλα είναι για αυτούς που η πίστη τους είναι αδύναμη και δεν έχουν αίσθηση του αστείου...μακριά από εμάς! :-D

Reaction score
0

Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Ότι θέλουμε κάνουμε. Εφ'όσον δεν ενοχλούμε τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Και δεν τα ενοχλούμε, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα άλλα είναι για αυτούς που η πίστη τους είναι αδύναμη και δεν έχουν αίσθηση του αστείου...μακριά από εμάς! :-D
δεν εχω λογια για να σου πω, ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου!!!!!!!!!!

Reaction score
7

Άκη όπως έχω ξαναπεί οι απόψεις μας ταυτίζονται σε πολλαπλά επίπεδα...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Αλητεία - αυτό έχω να πω μόνο!! :respect:

Reaction score
164
Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως το δικαίωμα, το οποίο άσκησε ο Κωνσταντίνος, να μην θέλει κάποιος να δει τη μούρη του στο internet με το σώβρακο.
Αλλά από την άλλη προσωπικά το θεωρώ απλά και μόνο έλλειψη χιούμορ. Αλλά αυτό δεν έιναι κάτι για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος.

Reaction score
49
Κανείς δεν υποχρεούται να έχει χιούμορ.
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους δημιουργούς του θέματος για οτιδήποτε!
Κανείς άλλωστε δεν διαβάζει τις σελίδες εδώ υποχρεωτικά. όποιος θέλει θυμώνει, όποιος θέλει γελάει. Η αποστείρωση δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Όποιος θέλει κάνει κλικ. Γελάσει ή θυμώσει είναι δικό του (και μόνο) θέμα.:cool_4: :happy_6:

Η αίτηση του Κωνσταντίνου είναι δεκτή και απολύτως σεβαστή.:respect:

Σας παρακαλώ να συνεχίσουμε όπως είμαστε.......:crazy_3:

Γιάννο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εμένα για Κουασιμόδο(γιατί ο Τέρης έχει κολλήσει σε κάτι ανασκαφές στο Α' νεκροταφείο και δεν μπορούσε....:happy_5: :happy_5: :happy_5: )

Reaction score
14

Άσχετα από εμένα, νομίζω ότι μπορεί να βρείτε και κανένα μπελά σαν σελίδα με ορισμένες φωτό που παραποιούν κάποια πράγματα, π.χ. αυτές με τις εικόνες.
Όσο για το ότι δεν θέλω να με βάλετε εμένα, πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα καλό θα είναι να κάνουμε και λίγο "κράτει τις μηχανές". Γιατί η απόσταση του γέλιου από την παρεξήγηση είναι πολύ μικρή.

ΥΓ. Γιάννη αυτό το "ευγενικά" δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς;
Bρε Κωνσταντινε δόσε λίγη νότα χαρας και βάλε λίγο την λέξη χιούμορ στην ζωη σου. Η ζωή μας είναι όσο μάυρη εμείς θέλουμε να την κάνουμε. Οσο είμαστε με την παρεξήγηση σαν πρώτη λέξη στο λεξιλόγιο μας πάντα θα βρίσκουμε λόγους να παρεξηγούμαστε, όποιοι και να είναι αυτοί...

Τώρα το ευγενικά το είπα όπως το εννοώ ευγενικά ζήτησες να μην ασχοληθούμε μαζί σου γιατι έτσι το θές και ευγενικά το σέβομαι και το σέχομαι. Τώρα τι ψάχνεις να βρείς κρυφά νοήματα και βάζεις την λέξη ευγενικά σε εισαγωγικά???? Δεν το πιάνω? Νομίζω είμαι ντόμπρος και ευθύς και ότι έχω να πώ το λέω straight και χωρίς πολλά πολλά υπονοούμενα εκτός απο εκεί που εσκεμμένα πράττω ανάλογα έχοντας πάντα τους λόγους μου.

Το να βρούμε μπελά δεν καταλαβαίνω γιατί? Πώς το αιτιολογείς? Στο κάτω κάτω αν κάποιος δεν θέλει δημοσίευση φωτογραφίας του ή επιθυμεί να σβήσω κάποια άμεσα θα το κάνω/κάνουμε αφού κάθε λόγος θα είναι σεβαστός.

Τώρα θέματα ευπρέπειας και καθωσπρεπισμού είμαστε μέν ένα ανοικτό φόρουμ, ενήλικες είμαστε και νομίζω ότι μεγάλη δόση χιούμορ όλοι διαθέτουν και μπορούν να αντιληφθούν την καλή προαίρεση που εχουν τα καλαμπουράκια μας. Και πάλι λέω αν κάποιος εχεις λογους να αφαιρεθεί υλικό του ή θέλει να μην είναι μέρος των πρωταγωνιστών το δηλωνει ή δημόσια ή με ΠΜ και η απόφαση του είναι αμεσα σεβαστή χωρίς άλλη συζήτηση!

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
1
γιαννη και εαν καποιος θελει να ειναι μερος των πρωταγωνιστων??

Reaction score
14
Στείλε στον Γιάννο φωτό σου και αυτός ξέρει......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
περιττό να πώ ότι δεχόμεθα και παραγγελίες κατά περίπτωση!!!

Νικολό όπως λέει και ο Γιάννος παραπάνω στείλε μου ή στον Home Cinema Maniac ή στο Johnny20 Και θα γίνεις στάρ σε 2 μέρες!!!:bravo: :bravo: :bravo: :respect:

Reaction score
4
Kαθηστε καλα γιατι η Γιωτα τα εχει παρει με ολα αυτα και κανει προπονησεις επι καθημερινης βασεως για να μας τσακισει ρε! :happy_5:

Παντως εχει ωραια ποδια και την ειχα αδικησει τοσο καιρο! :happy_8:

Reaction score
4
Ασε που ζηλεψε και ο Regunus και απο τα πολλα βελακια που εφαγε στο κεφαλι το εριξε και αυτος στο μποξ.

Reaction score
4
Ο ΞΑ δεν μπορουσε ομως τα βαρβαρα αθληματα και ειπε να παιξει με τα μπαλακια... :happy_8:
Μα τι χαρη! Τι στυλ! Τι ευλυγισια :happy_5:

Reaction score
4
Ρε Νικολα για τον θεο!
Κοψε το ριμαδι το καπνισμα! Ακομα και μεσα στο γηπεδο ρε? :happy_5:

Reaction score
7
Btw ευτυχώς που το Ηρακλειώτικο team δεν έχει λαμόγια αλλιώς κυκλοφορεί φωτογραφία μου η οποία θα γινόταν πρωτοσέλιδο ^^

Reaction score
164
Btw ευτυχώς που το Ηρακλειώτικο team δεν έχει λαμόγια αλλιώς κυκλοφορεί φωτογραφία μου η οποία θα γινόταν πρωτοσέλιδο ^^
Ακούω κάποιον να λέει "τραβάτε με και κλαίω";
Νιώθω ότι κάποιον τον τρώει ο... :happy_5:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members