Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Ντρημόγιαννε θα την πλερώσεις. Να σου καεί το γλυκό μωρή. :happy_9:
Γιώτα... τσεκά λακά. :happy_4:
Γιώτα... τσεκά λακά. :happy_4:
Ειμαι πλεων 31 ετων και δεν χρειαζομαι καμια αυτοπεποιθηση στο θεμα γυναικας! :happy_4:
Ξερω τις δυνατοτητες μου και εχω αποκτησει μια σχετικη πειρα! :happy_6:
Ενα εχω να πω...
Το κρυο αιμα ειναι το καλυτερο στο κρεβατι! :crazy_3:
Ασε δε που δεν σου φερνει και αντιρρησεις. Κανεις οτι θες και οποια σταση θες χωρις πολλα πολλα...
Να το δοκιμασετε!
Οχι ομως με την Ριτσα μου! Αυτη ειναι δικια μου! :happy_5:
Ακου εκει αυτοπεποιθηση!
Τουλαχιστων η Ριτσα δεν ειναι Ρουμανα Χριστινα! Ετσι δεν μου ελεγες? Γιατι δεν βρισκω μια Ελληνιδα? Οριστε λοιπον βρηκα μια Ελληνιδα απλα ειναι λιγο σιτεμενη.
Εσυ αληθεια γιατι δεν βρηκες Ελληνα? Αυτο που λες ισχυει μονο για εμας τους ανδρες? :happy_8:
γύρισα μωρήδες.... αμάν με φάγατε... του λέω πρίν λίγο μόλις έφτανα στο Ιντερκοντινένταλ, να πάμε στο Baby-O και μου λεει αυριο βράδυ γιατί σήμερα είμαι πτώμα και αυριο έχουμε 08:00 να είμαστε στο πόδι!!!!Ο Ντρημόγιαννος δεν θα μας προσφέρει θέαμα απόψε...
Έχει δουλειά:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37373
Εγώ θέλω να δω αυτόν που θα έχει τη μεγαλύτερη ανομολόγητη αγωνία για τα αποτελέσματα του εν λόγω poll. Όποιος κι αν είναι, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον...:happy_9:ένα POLL ποιούς θέλετε να δείτε με μαγιώ.
"ένα POLL ποιούς θέλετε να δείτε με μαγιώ."
Αν ελεγα τον προεδρο θα ηταν μαλλον αντιδεοντολογικο ε? :happy_5:
Τι σημαινει Λαφατος? :sad:ενας νέος Λαφάτος γεννιέται..... τελικά το είδος διαιωνίζεται....!!!!!
ανορθόγραφα γραμμένος Καφάτος!!!Τι σημαινει Λαφατος? :sad:
Άσχετα από εμένα, νομίζω ότι μπορεί να βρείτε και κανένα μπελά σαν σελίδα με ορισμένες φωτό που παραποιούν κάποια πράγματα, π.χ. αυτές με τις εικόνες.ΥΓ μετά απο ώριμη σκέψη Ο αξιαγάπητος Διονυσάτος αν και με ενέπνεε για μοντέλο θα παραμείνει στην αφάνεια και δεν θα του χαλάσω το χατήρι που τόσο ευγενικά ζήτησε..... ας μέινει στην "αφάνεια" και στο "σκοτάδι του φωτός της δημοσιότητας"... let it be!!!
εγώ θυμάμαι και ένα άλλο....Νικολλλλλλάκη τα φουντούκια σου...:happy_9: :happy_8:Κάαααατινααααα, σαλαμάκι... :happy_9: :happy_8:
κι ομως ειναι και παρα πολυυυυυ...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:Παντως για το "Κα....τιναααα", δεν πρεπει να ειναι. :happy_9: