Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
0
Ρεεεεεε.......μαλιααααααα!!
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
:bravo: :bravo: :bravo:

1 ωριτσα ελειψα.....και βγηκαμε ολοι ξεβρακωτοι αθληταραδες ,με φωτοστεφανο !!! "happy_1" .

Φυσικα πλην της Τριαδας . :happy_4:
Καλα αυτοι οι 3 γιατι ειχαν μαζευτει σπιτι με τα σωβρακα ? Για να ακουσουν σε βινυλιο Astor Piazzolla ??:happy_8:

Reaction score
14
Ρεεεεεε.......μαλιααααααα!!
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
:bravo: :bravo: :bravo:

1 ωριτσα ελειψα.....και βγηκαμε ολοι ξεβρακωτοι αθληταραδες ,με φωτοστεφανο !!! "happy_1" .

Φυσικα πλην της Τριαδας . :happy_4:
Καλα αυτοι οι 3 γιατι ειχαν μαζευτει σπιτι με τα σωβρακα ? Για να ακουσουν σε βινυλιο Astor Piazzolla ??:happy_8:
3 μέρες στο χωριό βρεεεε!!!

Αντε καλώς μας γύρισες!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΜΥΡΙΣΕ ΤΥΡΟΓΑΛΟ !!
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΞANDREW!! XAXAXAXA

Ολο τους ιδιους ροζιζετε,γιατι δεν υπαρχουν φωτο αλλων μελων?
Οχι πως με ενοχλει που πρωταγωνιστω αλλα ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ!!!

Reaction score
14
ΜΥΡΙΣΕ ΤΥΡΟΓΑΛΟ !!
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΞANDREW!! XAXAXAXA

Ολο τους ιδιους ροζιζετε,γιατι δεν υπαρχουν φωτο αλλων μελων?
Οχι πως με ενοχλει που πρωταγωνιστω αλλα ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ένα ΣΜΣ στο 6969 με κωδικό ΝΤΡΗΜ-ΤΖΙ-ΑΡ και μια πρόσφατη φωτογραφία σας και θα δείτε πώς θα καταλήξετε...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

Bρε Κωνσταντινε δόσε λίγη νότα χαρας και βάλε λίγο την λέξη χιούμορ στην ζωη σου. Η ζωή μας είναι όσο μάυρη εμείς θέλουμε να την κάνουμε. Οσο είμαστε με την παρεξήγηση σαν πρώτη λέξη στο λεξιλόγιο μας πάντα θα βρίσκουμε λόγους να παρεξηγούμαστε, όποιοι και να είναι αυτοί...
Τώρα το ευγενικά το είπα όπως το εννοώ ευγενικά ζήτησες να μην ασχοληθούμε μαζί σου γιατι έτσι το θές και ευγενικά το σέβομαι και το σέχομαι. Τώρα τι ψάχνεις να βρείς κρυφά νοήματα και βάζεις την λέξη ευγενικά σε εισαγωγικά???? Δεν το πιάνω? Νομίζω είμαι ντόμπρος και ευθύς και ότι έχω να πώ το λέω straight και χωρίς πολλά πολλά υπονοούμενα εκτός απο εκεί που εσκεμμένα πράττω ανάλογα έχοντας πάντα τους λόγους μου.

Το να βρούμε μπελά δεν καταλαβαίνω γιατί? Πώς το αιτιολογείς? Στο κάτω κάτω αν κάποιος δεν θέλει δημοσίευση φωτογραφίας του ή επιθυμεί να σβήσω κάποια άμεσα θα το κάνω/κάνουμε αφού κάθε λόγος θα είναι σεβαστός.

Τώρα θέματα ευπρέπειας και καθωσπρεπισμού είμαστε μέν ένα ανοικτό φόρουμ, ενήλικες είμαστε και νομίζω ότι μεγάλη δόση χιούμορ όλοι διαθέτουν και μπορούν να αντιληφθούν την καλή προαίρεση που εχουν τα καλαμπουράκια μας. Και πάλι λέω αν κάποιος εχεις λογους να αφαιρεθεί υλικό του ή θέλει να μην είναι μέρος των πρωταγωνιστών το δηλωνει ή δημόσια ή με ΠΜ και η απόφαση του είναι αμεσα σεβαστή χωρίς άλλη συζήτηση!

:cool_4: :cool_4: :cool_4:
Γιάννη, νομίζω ότι οι φωτό που έχω βάλει εγώ στο "ροζ φωτοτύπο" δίνουν μια εικόνα για το πως θα πρέπει να βγάζει γέλιο μια φωτό χωρίς να δίνει κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε παρεξήγηση. Κάνω λάθος;
"Ναι, τώρα μάλιστα," θα πουν μερικοί. "Εσύ δεν ήσουν που έβαλες εκείνη την περιβόητη φωτό της κοπέλλας με το λουλούδι;" Και μάλιστα κάποιοι φέρθηκαν και άκομψα και τότε και εκ των υστέρων.
Αν θέλεις, κάνε μια σύγκριση:
Βάλε τη φωτό που έβαλα εγώ με την κοπέλλα και δίπλα βάλε μια άλλη του ροζ φωτοτύπου, δικιά σου ή άλλου, όποια θες.
Να δούμε ποιά προσβάλλει και ποιά όχι.

Όσο για το "ευγενικά" που έγραψα, δεν ήθελα να υπονοήσω τίποτα. Το ξέρω ότι τα λες ευθέως και σταράτα.

Πιστεύω όμως και για το καλό του φόρουμ, ότι ορισμένες φωτό (π.χ. οι εικόνες) μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα (όχι σε μένα) αλλά από τρίτους που πιθανόν να τις δουν. Και δεν νομίζω ότι το θέλει κανείς μας αυτό.
Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτός αυτός ο ενδοιασμός μου.

ΥΓ. Μια και δεν απαντάς στο τηλέφωνο, έχω μια ιδέα για.....................,
αλλά όχι δεν θα τη πω,
Call me (όπως λένε για τις τιμές των προϊόντων τους οι εταιρείες σε ορισμένες ιστοσελίδες.)

Reaction score
5
Νομίζω οτι το θέμα της κοπελιάς με το λουλούδι έχει να κάνει οτι η εν λόγω κοπέλα ΑΓΝΟΟΥΣΕ οτι η φωτογραφία της ειναι "δημοσιευμένη" κάπου, που μπορεί να την δει οποιοσδήποτε. Εχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα και τίποτα παραπάνω.

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Σωστά το λες Λάμπρο, απλά θέλω να αποδείξω ότι ορισμένα μέλη δημιουργούν θέμα, πέραν του δέοντος, εκεί που δεν υπάρχει πρόθεση για προσβολή, αλλά δεν τους πειράζει καθόλου εκεί όπου υπάρχει ή πιθανόν να υπάρξει.

Reaction score
7
Αν κάποιος δημοσιεύσει κάπου φωτογραφία μου σε κάποιο άλλο site χωρίς την συγκατάθεσή μου,θα προσβληθώ ιδιαιτέρως...Αν αύριο μπώ και δώ τον Γιάννη να με έχει κάνει photoshop να είμαι γυμνός και να συνουσιάζομαι με αγελάδες και κατσίκια όχι μόνο δεν θα προσβληθώ αλλά θα μου αρέσει κιόλας.
(Έλα μην πέρνουμε θάρρος...)

Άμα κάποιον δεν τον πειράζει δεν υφίσταται θέμα προσβολής...

Η κοπέλα στην φωτογραφία προσβλήθηκε χωρίς η φωτογραφία να είναι άκομψη ή αισχρή...Δεν είχε δώσει την άδειά της.Το γεγονός ότι κανένας μας δεν έχει βγεί να παραπονεθεί για τα φοβερά κοψοραψίματα που κάνει ο Γιάννης είναι γιατί δεν προσβαλλόμαστε.Γίνεται εν γνώση μας και με την δική μας συγκατάθεση.(δλδ μας τρώει ο κωλαράκος μας να ροζίσουμε...όσοι δεν είναι ροζ ήδη ^^)
Άν κάποιος για τον οποινδήποτε λόγο δεν επιθυμεί να γίνει το επόμενο θέμα ροζίσματος μπορεί να το αναφέρει είτε δημόσια είτε με πμ στον Γιάννο...Δεν νομίζω να του πεί όχι...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.983
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas