ΣΚΑΪ - Ας πουμε και ενα μπραβο

Reaction score
786
Επειδη εχουμε συνηθισει να γκρινιαζουμε, ας πουμε και εναν καλο λογο για την τηλεοραση του ΣΚΑΪ. Τοσο για το προγραμμα της (που συμφωνα με αυτα που εχουμε συνηθισει μπορουμε να το πουμε ως και "ποιοτικο") οσο και για το γεγονος οτι σχεδον το 1/4 του προγραμματος μεταδιδεται σε αναμορφικο 16:9

Ειδικα για αυτο το τελευταιο, θεωρω οτι σαν AVsite θα μπορουσαμε να στειλουμε και ενα ενθαρυντικο e-mail στον σταθμο...

Reaction score
3
Re: ΣΚΑΪ - Ας πουμε και ενα μπραβο

Μπράβο τους και μακάρι να συνεχίσουν το αναμορφικό 16:9 και στο σύνολο του προγράμματός τους. Θα τους αφήσουν όμως;

Reaction score
14
συμφωνώ επαυξάνω Θέμη, και νομίζω ότι μαι καλογραμμένη επιστολή μπορούμε να τους στείλουμε. Αναλαμβάνεις?

Reaction score
14
Χρυσόστομος Μ. said:
Εδώ στο Ηράκλειο δεν το πιάνουμε (σε αντίθεση με τα Χανιά)...
στα Χανιά η μύτη του Κουκουρα λειτουργεί και ώς αναμεταδότης

Reaction score
0
γεια σας εμεις στο Ρεθυμνο βλεπουμε Σκαι επισης ειναι και στον Hellas sat 39w στην συχνοτητα 12525 καθετα 30000 5/6

Reaction score
0
Ενα μεγαλο μπραβο στον ΣΚΑΙ και απο μενα για την θεματολογια των εκπομπων του! Μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην ξεπουληθει στον βωμο της τηλεθεασης σαν τα αλλα σαβουροκαναλα! Χωρις υπερβολες ο ΣΚΑΙ και η κρατικη ειναι ο μοναδικος λογος που βλεπω τηλεοραση ακομα! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Reaction score
164
Το πρόγραμμα που εκπέμπει τώρα δεν είναι το κανονικό του. Παίζει και τα παλιά ντοκυμανταίρ του Discovery των οποίων τα δικαιώματα είχε ο Αλαφούζος από παλιά... HD;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :lol:

Reaction score
1.594
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Επειδη εχουμε συνηθισει να γκρινιαζουμε, ας πουμε και εναν καλο λογο για την τηλεοραση του ΣΚΑΪ. Τοσο για το προγραμμα της (που συμφωνα με αυτα που εχουμε συνηθισει μπορουμε να το πουμε ως και "ποιοτικο") οσο και για το γεγονος οτι σχεδον το 1/4 του προγραμματος μεταδιδεται σε αναμορφικο 16:9

Ειδικα για αυτο το τελευταιο, θεωρω οτι σαν AVsite θα μπορουσαμε να στειλουμε και ενα ενθαρυντικο e-mail στον σταθμο...
Συμφωνώ 100% Είναι με διαφορά οτι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελληνική τηλεόραση.

Reaction score
164
Επειδή παίζει Opra και Discovery είναι Ελληνική τηλεόραση; :?
Μπορούμε πχ να πούμε ότι το καλύτερο Ελληνικό κανάλι είναι το Discovery της Nova;

Reaction score
7
VG said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Ο Σκαι ειναι HD ready....
:?:
Εννοω οτι εχει εξοπλισμο...

dream_GR said:
Χρυσόστομος Μ. said:
Εδώ στο Ηράκλειο δεν το πιάνουμε (σε αντίθεση με τα Χανιά)...
στα Χανιά η μύτη του Κουκουρα λειτουργεί και ώς αναμεταδότης
Εχει πολυ ειδωλο ομως...

Reaction score
0
Αυτό πάλι να πιάνει Χανιά και Ρέθυμνο και να μην πιάνει στο Ηράκλειο δεν το έχω καταλάβει. (Είμαι από Ηράκλειο όπως καταλάβατε :) :) :) )
Κατά τα άλλα όσο έχω δεί όταν βρίσκομαι Αθήνα και Θεσσαλονίκη νομίζω ότι πέραν της Opra, είναι κανάλι για να παίζει 24-7. Μακράν το πιο ενδιαφέρον κανάλι στην Ελληνική Τηλεόραση.

Reaction score
0
Τα ντοκυμαντερ που προβάλονται έχουν προβληθεί και στην κρατική τηλεόραση ... Φτηνά πάει να την βγάλει ... Και ο απαράδεκτος μεταγλωτισμός; τίποτα για αυτό; ... μακριά ...

Reaction score
1.594
unforgiven said:
Επειδή παίζει Opra και Discovery είναι Ελληνική τηλεόραση; :?
Μπορούμε πχ να πούμε ότι το καλύτερο Ελληνικό κανάλι είναι το Discovery της Nova;
Ελληνική τηλεόραση ? :? Υπάρχει τέτοιο πράγμα ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut