- Reaction score
- 3
Re: ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ "Κλασική compact δισκοθήκη" στο AVsite!!!
Πότε με το καλό θα είναι έτοιμη η συλλογή;
Πότε με το καλό θα είναι έτοιμη η συλλογή;
N Kanellopoulos said:Συμφωνώ απολύτως. Και κάτι ακόμα.
Άλλο σημαίνει "είναι καλό" και άλλο "μου αρέσει". Ένα παράδειγμα: Αναμφισβήτητα η μουσική του Βάγκνερ είναι σπουδαία και σημαντική, αλλά δεν μου αρέσει, μπορεί να πει κάποιος.
Το link δεν δουλεύει με ftp!!zoglair said:Έφτιαξα ένα DVD case cover και ένα label, έτσι για να ζεσταινόμαστε:
flenik.com/CMC.jpg
Αν ενδιαφέρει, ας μου πει ο διαχειριστής πως να τα ανεβάσω. Είναι γύρω στα 4ΜΒ τα 2 tiff. Αν θέλετε, σας δίνω και τα PSD (16ΜΒ) για να κάνετε τις αλλαγές σας, ή μου λέτε και τις κάνω εγώ.
Αν έχετε ήδη επιμεληθεί του θέματος, τότε sorry για την παρέμβαση.
Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη για το link, αλλά δεν βρήκα πως να ενσωματώσω το preview στο μήνυμα!
To μετέφερα για να το δούνκαι τα μέλη!zoglair said:Έφτιαξα ένα DVD case cover και ένα label, έτσι για να ζεσταινόμαστε:
flenik.com/CMC.jpg
Αν ενδιαφέρει, ας μου πει ο διαχειριστής πως να τα ανεβάσω. Είναι γύρω στα 4ΜΒ τα 2 tiff. Αν θέλετε, σας δίνω και τα PSD (16ΜΒ) για να κάνετε τις αλλαγές σας, ή μου λέτε και τις κάνω εγώ.
Αν έχετε ήδη επιμεληθεί του θέματος, τότε sorry για την παρέμβαση.
Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη για το link, αλλά δεν βρήκα πως να ενσωματώσω το preview στο μήνυμα!
Εννοείται!!!!Μάριος Λαζάρου said:Χωράω και εγώ???Θέλω και εγώ δισκάκι...
Οχι!!!ezervoud said:Δεν ξέρω αν έχασα κάτι κε Διαχειριστά, υπάρχει ειδοποίηση για το πως/πότε θα μπορούσαμε να παραλάβουμε;