Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026

είπαμε μεταχειρισμένο με 1500 ώρες, μια χαρά!Κι εμένα με ενοχλούν τα 500!![]()

Να ξεκαθαρισουμε κατι.......στα σοβαρά πάντως, όλη η συζήτηση περί φωτεινότητας του W1070
γίνεται θεωρητικά και ΠΡΟ της αγοράς του,
βλέπω συστάσεις για φίλτρα, γκρι πανιά και το κακό συναπάντημα,
πάντα απο γνώστες που με βάση τη θεωρία λένε πως είναι απαραίτητα.
στα χρηματα που διαθετης η καλυτερη αγορα ειναι τεχνολογιας dlpΛοιπόν τα σημερινά δεδομένα μου είναι τα εξής:
Έρχεται φίλος μου απο Γερμανία και μπορεί να μου φέρει
EPSON EH-TW5910 1000 Εuro
EPSON EH-TW6100 1150 Euro
BENQ W1070 849 Euro
Βάση των Calculators οι EPSON ανταποκρίνονται στα Standards απόστασης - Πλάτος Οθόνης σε 16:9!!!
Και οι τρείς είναι οικονομικά εφικτές επιλογές (με 3η φυσικά τον 6100 λόγω οικονομικής απόκλισης)
Η καλύτερη απόσταση (για να κρύψω οποιοδήποτε καλώδιο) είναι τα 490 cm !!!
Το ύψος της οροφής μου είναι 270 cm κι επιθυμητά ο Projector θα πάει τέρμα ψηλά!!!
Παρακαλώ θερμά την επιλογή σας
Σας ευχαριστώ
Κωστή μου δυστυχώς δε γνωρίζω την τεχνολογία DLP....μπορείς σε παρακαλώ πολύ, βάση της εμπειρίας σου, να μου πείς πόσα χρήματα πρέπει να δώσω για να πάρω έναν Projector κι εγώ???στα χρηματα που διαθέτεις η καλυτερη αγορα ειναι τεχνολογιας dlp
οι προβολείς είναι της ίδιας κατηγορίας (budget FullHD-3D)Λοιπόν τα σημερινά δεδομένα μου είναι τα εξής:
Έρχεται φίλος μου απο Γερμανία και μπορεί να μου φέρει
EPSON EH-TW5910 1000 Εuro
EPSON EH-TW6100 1150 Euro
BENQ W1070 849 Euro
Βάση των Calculators οι EPSON ανταποκρίνονται στα Standards απόστασης - Πλάτος Οθόνης σε 16:9!!!
Και οι τρείς είναι οικονομικά εφικτές επιλογές (με 3η φυσικά τον 6100 λόγω οικονομικής απόκλισης)
Η καλύτερη απόσταση (για να κρύψω οποιοδήποτε καλώδιο) είναι τα 490 cm !!!
Το ύψος της οροφής μου είναι 270 cm κι επιθυμητά ο Projector θα πάει τέρμα ψηλά!!!
Παρακαλώ θερμά την επιλογή σας
Σας ευχαριστώ