ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18-12

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

Βασίλη είναι μεγάλη μου χαρά που ξαναβλέπω το όνομά σου στα posts...

Η πένα, οι γνώσεις, η εμπειρία και τα γραπτά σου, καθώς και ορισμένων άλλων αξιόλογων ανθρώπων του χώρου, που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει να γράφουν, είναι απαραίτητα και για την hi-fi κοινότητα και πρέπει να επανέλθουν...

Χωρίς να θέλω να βάλω τον εαυτό μου στους 'αξιόλογους' που αναφέρω παραπάνω, απλά και μόνο σ' αυτούς που είχαν σταματήσει να γράφουν, για τους ίδιους ή παραπλήσιους λόγους, ίσως λοιπόν κι εγώ αναθεωρήσω κάποια πράγματα και ξαναρχίσω να γράφω εδώ...Ίσως...

Θα έρθω στο meeting της Ηχοέκφρασης (αν δεν έχει συμπληρωθεί το πάνελ... Οπότε + 1)
Ευχαριστώ Μάνο ! Ειλικρινά με συγκινείς ! Θα χαρώ να σε δω !

δηλώνω και εγώ φάν των τεστ του Βασίλη Τσαντουλή!!!!!!!!:138:
Σε ευχαριστώ μικρέ . Να είσαι καλά !

Αρχικό μήνυμα απο teachertza
εγω εχω παρει διαρκειας, τα διαβαζω παντα...
Thanks a lot Νικόλα !!! Μόλις βρω χρόνο θα "ανεβάσω" καινούργια πράγματα. Τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει περισσότερα μηχανήματα από όλους μαζί τους συντάκτες του stereophile .........:142:

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ Η

:626:

Thanks a lot Νικόλα !!! Μόλις βρω χρόνο θα "ανεβάσω" καινούργια πράγματα. Τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει περισσότερα μηχανήματα από όλους μαζί τους συντάκτες του stereophile .........:142:
:626:

Reaction score
4.318
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ

Ευχαριστώ Μάνο ! Ειλικρινά με συγκινείς ! Θα χαρώ να σε δω !

Σε ευχαριστώ μικρέ . Να είσαι καλά !

Αρχικό μήνυμα απο teachertza
Εισαι απαιχτος Βασιλη, σε περιμενουμε πως και πως.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κι εμείς σε περιμένουμε... :126:

Reaction score
777
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18

καλά βρε παιδιά...πόσοι χωράνε????δέν υπάρχει όριο???????:135:

Reaction score
4.318
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββ

Χρηστο σ ευχαριστω, αλλα δυστυχως και τα Σαββατοκυριακα ειναι δεσμευμενα απο επαγγελματικης πλευρας. Ποιος δεν θα ηθελε να ειναι παρων σε μια τετοια εκδηλωση και με τετοια παρεα. Να περασετε καλα!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ Η

Σε περιμενουμε Βαιλη μας ολοι στο παρτυ!!!!!!:103: , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββ

Για την εισοδο στον χωρο χρειαζεται ακοογραμμα?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για την εισοδο στον χωρο χρειαζεται ακοογραμμα?
Οχι! Θα υπάρχει ΩΡΛ μέσα (στο Γ' όροφο...)

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

Οχι! Θα υπάρχει ΩΡΛ μέσα (στο Γ' όροφο...)
AAA...NAI ελεγες οτι θα φερεις μια ΩΡΛἀ , ωραια φιλη σου ξανθια.:120::127:
(ποιητικη και..αθωα...:125:σκεψη)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
23 people so far...

Λίστα επικαιροποιημένη - 23 ατομα:

NIKNM
Τσαντουλής Βασίλης
skaloumbakas
vlasis
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
marydaughter
Car_Audio_Test
vet
takis6c33
VLASSIS-S
Manos58 (+ Μάρκου)
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
gstriftos
kostas Papas
SUDOKU
ep4nder
DoomSword
GeoVaz
abcd
stathis
an.vamv
Petros_Dalipis

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Λίγο πριν μίλησα τηλεφωνικά με ΝΜ, ο οποίος ετοιμάζεται με πολύ κέφι για την συγκέντρωση μας το Σάββατο... :126:

Reaction score
1.846

Όταν λες ετοιμάζεται με πολύ κέφι,

[RELIOPS="εννοείς κάπως έτσι;"][YOUTUBE]InzWgz5toDM[/YOUTUBE][/RELIOPS]
:139:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Οχι! Εννοώ κάπως έτσι... :135:

Reaction score
25.701

χωραω?
εχω χασει και 2 κιλα

D

Deleted member 23222

Guest

Playlist υπάρχει ή να φέρουμε κάτι?

Reaction score
6
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!Σάββατο 18

Ναι μπορειτε να φερετε cd που ξερετε πως ακουγονται για να κανουμε δοκιμες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εσύ να μην γελάς και να έρθεις! Θα σε βάλουμε και πρώτο τραπέζι πίστα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound